Stýskalo se vám? Mě ani ne, ale @requo mi upravuje resortní webovky a protože to je hamižnej držgrešle, chce za to zaplatit. No a protože jsou na tom Hořehledy špatně, tak jsem ho ukecal a místo abych mu vypláznul těch nekřesťanskejch 157, 30 Kč bez DPH, tak mu sem napíšu nějakej blábol. No a když už jsem si vzal náčelníka do huby, sežvejkám ho rovnou celýho...
IMG_5707.jpg

Michal je snadným cílem a v podstatě bych si vystačil s jeho taneční choreografií na greenech, která je už v podstatě legendární. Míšova touha po zavěšení míčku často připomíná rafinované páření kudlanek a končí bohužel podobně – sameček není uspokojen. Ale střílet do někoho, kdo chodí už na 1. tee zabalen do bílé vlajky, má skoro stejný smysl, jako trénovat HOLE IN ONE. Takže to dnes zkusíme trochu jinak.

Michale, vážím si tě. V českém golfu se pohybuju už skoro jednu dekádu. A tvůj projekt 19. jamky je zatím to nejlepší, co jsem měl tu možnost vidět, zažít, kritizovat, recenzovat, opustit a znovu přijmout. A co víc, on je rok od roku lepší, modernější, originálnější a zábavnější.

Michale, závidím ti a obdivuju tě. Tvoje neutuchající energie přicházet s novými nápady je protivně nakažlivá a deprimující zároveň. Přes neustále se opakující slepé uličky dokážeš vždy přijít s novým pohledem na věc a držíš své fórum ve skvělé formě, atraktivní pro golfové panice stejně jako pro ty, co sežrali všechnu moudrost světa.

Michale, děláš to dobře, moc dobře. Jak jinak si vysvětlit, že takové kapacity jako Novosad nebo Werner mají potřebu se registrovat a hájit svá mraveniště přímo pod lupami obyčejných golfistů. Nemáš problém dát nezištně prostor i podporu uplně blbejm nápadům, což je v dnešní době peněz hodně vzácný!

Michale zůstaň svůj. Chápu, že tě můj chvalozpěv může dovést na rozcestí, kde jedna cesta povede k nekonečné slávě, miliardám dolarů a trojkový oktávce v tédéí s nosičem na kola. Drž se své střízlivé upřímnosti, hloubavé zvídavosti a často nepředstírané roztomilé tuposti.

Michale, především děkuju. Děkuju za přátelství, které jsem díky 19. jamce získal, prohloubil nebo v čas zatrhnul. Děkuju za nepřebernou hromadu zážitků, které jsou tím nejcenějším, cos mi mohl dát!

A teď si utři nudli u rypáku a koukej dodělat ty webovky!
Další článek v seriálu 'Deníček golfového manažera': Deníček golfového manažera 28. - Zimní pumpování
Předchozí článek v seriálu 'Deníček golfového manažera': Deníček golfového manažera 26. – Jak (ne)hrát Hořehledy
  • To se mi líbí
Reactions: od 10 uživatelů