Nová hodnocení

z Jihu čech na Vysočinu
Datum mojí hry
27.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • ferveje,greeny,obsluha restaurace,jídlo,pití a jejich ceny
Nelíbilo se mi
  • Asi jenom ,že není green 9 jamky u recepce,ale kilometr daleko.Posledních 6 jamek prověřilo mojí kondici
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Ve zkratce ohodnotím hřiště. Velká rozmanitost jamek,nic jednotvárného.Greeny byly velmi rychlé,uválcované a držely.Ferveje krásně měkké a zelené.Rafy 10 cm vysoké a neskutečně kousavé.Odpaliště krásné.V restauraci 3 mladá děvčata v kraťasech ;);) . Velmi milé a ochotné.Jídlo vynikající za dobré peníze.Pivo Plzeň,točená malinovka,dobré presso a má oblíbená Tulamorka. Celkový dojem je na vysoké úrovni.Doporučuji těm,co tam ještě nehráli.
2 members found this helpful.
Jihočeský trip
Datum mojí hry
26.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • překrásná krajina a do ní zasazené hřiště
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
bankry mají krásné tvary,ale nemohu je hodnotit,protože v nich po noční průtrži mračen bylo dost vody....greeny super,rychlé a drželi...ferveje místy tvrdé a flekaté...rafy super...džahír bez komentáře :D:D v restauraci milá a ochotná obsluha,jídlo výborné a ceny průměrné...celkový dojem je výborný...rád se vrátím :up::up:
Sokolov podruhé
Datum mojí hry
24.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 2,00
2. hra na hřišti s odstupem asi 3 let, hřiště beru na milost. S parťákem z Facebooku, nápad vzít buggy byl k nezaplacení. Vedro a dlouhé přechody. Určitě se budu vracet.
DSC_0853.JPG

DSC_0854.JPG

DSC_0857.JPG
DSC_0858.JPG
DSC_0859.JPG
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Zámecká pohoda
Datum mojí hry
23.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Layout jamek
  • Kouzlo zámeckého parku
  • Slušná kvalita hracích ploch
Nelíbilo se mi
  • Pěší turisti, chodící přes hřiště
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Včera večer pár jamek, dnes celá 18ka.
Večer jsem se přistihl, že jsem spíš hledal místo, odkud udělat hezkou fotku, než jak skórovat. Podvečerní Kravaře jsou nádherné!

Jinak k hřišti. Líbí se mi rozmanitost jamek. A s ohledem na to, že poslední dny hraju dvě hřiště denně, tak i rovinatý charakter hřiště.
Grýny někde flekaté, ale jedou. Odpaliště a FW občas bez trávy, ale moc těch míst není.

Je fajn jít brzy ráno nebo sunset, protože už zde nejsou návštěvníci zámku/parku. Mnohdy v nevědomosti chodí přes FW či stojí a fotí se v dopadových zónách.

Restaurace výborná, ubytování stejně tak. Jsem zde podruhé na několik dní a není co vytknout.

20210723_081417.jpg 20210723_094720.jpg 20210723_094746.jpg 20210723_101800.jpg 20210722_193705.jpg 20210722_194457.jpg 20210722_193732.jpg 20210722_193218.jpg 20210722_190904.jpg 20210722_191937.jpg 20210722_185855.jpg 20210722_190636.jpg
3 members found this helpful.
R
Romano
Je to ráj! 20 minut Šilheřovice, 40 Lipiny, do hodiny Ropice, Čeladná, Ostravice...
  • Super!
Reactions: requo
ligi
ligi
Koukám, že "kopíruješ" mojí dovolenou z před třech týdnů.......taky ubytko v Kravařích....a ten kuchař tam má ty jídla vymazlený, co?:up:
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
R
Romano
Jídla super! Steaky, burgry, lívanečky...😉
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Datum mojí hry
22.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Odpaliste
  • Gryny
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Jak rekl sef v Semilech, lepsi Harrachov, nez zadne hriste.Prekvapive skvele gryny na to kde to je a v jake vysce, i odpaliste az na dve se hrala bez podlozek. Je to hodne do kopce a z kopce, a chce to dost presnou hru, vetsina jsou tripary skrz prustrely. Jednicka je naslepo z kopce, dvojka tripar do kopce skrz strom. Gryny jsou male, ale ve skvele kvalite. Plati se v klubovne bud do kasicky, nebo pres QR kod.
Mam splneno, ale uz bych se nevratil.
IMG_20210722_143727.jpg
IMG_20210722_151030.jpg
IMG_20210722_151639.jpg
IMG_20210722_143236.jpg
One member found this helpful.
Prijemne hriste
Datum mojí hry
23.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Poloha
  • Celkovy stav
Nelíbilo se mi
  • Prechody
  • Prace na hristi
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Hriste postaveno na malem uzemi. Prijemny rozhovor u kafe se sefem, ktery mi dal prvni pokyny kam jit. Dopredu jsem si precetl popisy jamek, ale dokud to neuvidite, nepochopite. Mel jsem obavu z navigace, ale na miste uplne v pohode.
Prvni rana na jednicce je naslepo. Prvni rana na dvoje mi dopadla do stejneho mista, to jsem znejistel, ale nastesti z jednicky nikdo nesel. Odpaliste byly fajn, na nekterych se hralo z rohozky, gryny jsou fajn, mekke a celkem to jezdilo.
Celkove bych tam turnaj hrat nechtel, pro me nesmyslne dlouha jamka 6, tripar 200 m. Ikonicky jamka c.8, kde se hraje pres ferveje 1a2, po zazvoneni na kolejnici.
Zrovna predelavali vedeni, takze se tam bagrovalo a pracovalo.
IMG_20210722_112558.jpg
IMG_20210722_120146.jpg
IMG_20210722_121922.jpg
IMG_20210722_123532.jpg
One member found this helpful.
HonzaS
HonzaS
A ty na mě jako nemáš kontakt? Sakra!!!
macdav
macdav
Mam, ale do posledni chvile to bylo nejisty. Stalo me to nakonec nekolik boruvkovych knedliku a dalsich boruvkovych dobrot tekutych v bufetu Na rozcesti:)
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: HonzaS
requo
requo
Jestli se rozdávají boruvkové knedlíky, tak jedu taky!
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: HonzaS
"Edukativní" a přitom vymazlené hřiště
Datum mojí hry
22.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Skvěle upravené hrací plochy
  • Vše vymyšlené do detailu
  • Vzdělávací prvky
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Dnes na úvod "severomoravského swingu" Lipiny.
Mistrovské hřiště už jsem párkrát hrál, dnes jsem vyzkoušel veřejné hřiště. Rozhodně to není akademie a pouze o krátké hře - ideální na trénink ran do grýnu. Většina jsou 3pary, ale dostatečně dlouhé. Plus 2 pary 4.
Byl jsem nadšený, jak zde myslí na detaily. Perfektní směrové ukazatele, u prvního týčka skórky, u každé jamky mapa jamky z obou stran cedule, zajímavá možnost, jak vyndávat míčky z jamky... Klubovna s restaurací jakbysmet.

20210722_135701.jpg 20210722_125249.jpg 20210722_124125.jpg 20210722_121703.jpg 20210722_115606.jpg

Co jsem si ale uvědomil, byla skutečnost, že na každém "rohu" byl nějaký prvek, který golfově vzdělával (viz foto níže). @Mirek_62 že by to byl ten důvod, proč jsou zdejší členové tak všeznalí?!? 😉
20210722_140330.jpg 20210722_122721.jpg 20210722_122704.jpg 20210722_130847.jpg 20210722_124159.jpg 20210722_123237.jpg 20210722_120535.jpg 20210722_120158.jpg
2 members found this helpful.
ligi
ligi
Z nedávné návštěvy mohu vše výše jmenované jen potvrdit:up:
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Romano
Krásné, ale těžké
Datum mojí hry
20.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Fantasticky grýny
  • Skvělé odpaliště a FW
  • Profesionální a milý personál
Nelíbilo se mi
  • Bankry
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dnes poprvé plných 18 jamek na Oaks
Pocity:
Při příjezdu hned na parkovišti mi bylo vysvětleno, kde je klubovna, driving, první týčko
Klubovna provizorní, ale útulná, s milou recepční
Záchody á la Toi Toi, ale v luxusním provedení a čisté
Driving velkorysý, kvalitní míčky, dopadové zóny reálné a krásné grýny. U drivingu je člověk, který nabízí očištění hole, když s holí dotrénujete
Hřiště krásné, grýny pekelně rychlé a hladké, FW a odpaliště v lepší kondici než grýny většiny českých hřišť. Slabší byly bankry, měly jen minimální vrstvu písku a hned pod ním byl tvrdý podklad

Suma sumárum: nádherné a luxusně upravené hřiště v pěkné přírodě. Na mě ale vcelku dlouhé a náročné na přesnost, takže v tuto chvíli nemám potřebu se hned zítra vrátit.

20210720_141108.jpg 20210720_143728.jpg 20210720_100459.jpg 20210720_102755.jpg 20210720_144010.jpg 20210720_110606.jpg 20210720_130755.jpg 20210720_140352.jpg 20210720_132138.jpg
2 members found this helpful.
JanKostalCZE
JanKostalCZE
Bunkery ted destema dostaly hodne zabrat, ale i tak si myslim, ze lepsi bunkery u nas nejsou :)
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: fous
Cihelny, hřiště s dvojí tváří.
Datum mojí hry
18.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Zajímavý driving
  • Občerstvovací stanice na devítce.
Nelíbilo se mi
  • Navigace
  • Zavřený golfový obchod.
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Díky pověsti jsem měla obavy jak se tam budu cítit, ale hned na začátku, dvě milé ženy na recepci, společné pro golf i hotel, mé obavy rozptýlily. Opět přátelské jednání a ochotné vysvětlení všech mých všetečných dotazů.
Po drivingu
DSC_0778.JPG
a před tee timem jsme měly asi půl hodiny času, tak jsme si sedly na terasu (lidi seděli jen u dalších 2 stolků), že si dáme aspoň něco k pití. Za celou dobu se tam neobjevil nikdo z personálu. Půl hvězdičky dolů. 🥴
DSC_0779.JPG

Hřiště je hezké, ale připadá mi jako kdyby šlo o dvě různá hřiště -
DSC_0780.JPG
první jamky a osmnáctka a proti tomu zbylé jamky mezi potokem a železnicí.
DSC_0784.JPG
První část se mi líbila víc, i když jsem většinu míčů ztratila právě tam, a ne ve vodě.
Původní tee time jsme měly v sobotu, ale vzhledem k předpovědi jsme to přesunuly na neděli a dobře jsme udělaly. Hřiště bylo opět řádně zalité, ale ne tak brutálně jako Kynžvart, a celý den svítilo slunce. Na fairwayích se voda dala obejít a v bunkrech nestála. Zato v bunkrech byl hodně hrubý písek a některé byly docela slušně zarostlé. Což bych na takovém "exkluzivním" hřišti nečekala.
DSC_0786.JPG

DSC_0787.JPG

Rafy byly... no prostě rafy. (až tam půjdete, tak titleisty orazitkované malými růžičkami od vás ráda odkoupím) Greeny mi přišly "takové normální". Ani špatně, ani nijak mimořádné. Číst se daly docela dobře, jen dost často míček hezky dojel a pak hnusně obkroužil okrajem jamku a zůstal venku. Až před koncem mě napadlo podívat se do jamky pořádně a vzpomněla jsem si jak se tady před časem řešilo, že by vnitřní plast jamky neměl být až k úplnému okraji. A bylo mi to jasný. 😁
Občerstvení na devítce fajn, flajty (většinou po dvou), které šly před námi, tam v klidu seděly na kafi, tak jsme si taky mohly dát pauzu. Já měla jen zmrzlinu, Dáša měla polévku, co měli dalšího, netuším.
DSC_0783.JPG

Tam se plně projevil tradiční problém s navigací, nebýt toho, že už flajt před námi se musel ptát, stály bychom tam taky asi jako trubky. (přijde mi to stejné jako to bývá i někdy na silnici - navigaci vymýšlí domácí, jenže, ten to tam zná...)
Po dohrání jsme tentokrát v restauraci, na stejné terase, u obsluhy uspěly a jehněčí kotlety s grilovanou zeleninou byly skvělé. A druhá půlka hvězdičky dolů? - v menu:ryba podle denní nabídky... jakou máte rybu?... ticho, otázka v očích (my máme mít rybu?)... to se musím zeptat. Trvalo mu asi 10 minut než mi přišel říct, že žádná ryba není. Ale byli kluci číšníci milí.
Vrátit se na hřiště určitě budu chtít, už nebudu tak váhat. A taky budu líp vědět kam hrát. 🤦‍♀️
50% slevu z pojištění Golfplanu jsem tentokrát nevyužila, neb mě primárně 50% zvýhodnil věk.
One member found this helpful.
U
ulilee
Nevím, ale Cihelny za exkluzivní hřiště nepovažuji. Hřiště se mi líbí, ale myslím, že je to takový lepší průměr.
Dana
Dana
Spíš bych řekla, že se tak prezentují...
Krásná akademie
Datum mojí hry
18.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Kvalita hracích ploch
  • Údržba a "čistota"
  • Pěkné okolí
  • Cvičné plochy
  • Cena
Nelíbilo se mi
  • Bohužel "jen" akademie
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Líbilo. Akademické hřiště, kde by mě bavilo hrát a trénovat častěji. Samotného asi ne, ale taková jamkovka dává i hře na "malém" hřišti úplně jiný rozměr - zvlášt, když povrchově je hřiště dokonalé. Velmi mě překvapily odpaliště - super. A pak i velikost grýnů. Skoro až příliš velké na to, že jsou to všechno třípary - některé i docela krátké. Jedna jamka krátký 4 par. Až a jestli nechají trochu vyrůst ještě stromy, bude to ještě zralejší a hezčí. Džihády tu jsou, ale poměrně dost daleko od směru hry. Zatáhnout se to tam tedy i krátkým železem nebo wedgí dá, ne že ne - pak následuje trest v podobě ztráty míčků. Grýny bez chyby, odpaliště, ferveje taky. Hra z tohoto mě baví. Bunkery místy zbytky po vodě - jinak vypadaly taky skvěle. Mrzí mě jediné - že nemám tento tréninkový areál trochu blíž. Protože tu hodinu pravidelné hry tady - to by se mi líbilo moc.

Zaplatili jsme cenu za 9 jamek, něco pod 500,- za osobu o víkendu: ale vstup neomezený, mohli jsme devítku jít kolikrát jsme chtěli. Byli jsme na hřišti v neděli kolem poledního úplně sami. 50 Kč za 40 drivingových míčků. A dostali jsme vodu k feečku.

Za sebe doporučuju. Třeba i vyrazit na "lepší" oběd, nebo někam do okolí a dát si tady s manželkou nebo dětmi jamkovku. Nebo i s kamarády - má to zase jiný náboj, než na velkém hřišti. Je to "rychlejší" a takové koncentrovanější.

Jo a bacha na kočáry tažené koňmy, mají dle místních pravidel přednost :-D (žádného jsme nepotkali). Pokud z nějakého důvodu jste tu ještě nebyli, neopomíjejte toto hřiště. Byla by škoda nezahrát si ho třeba jen kvůli politice a nevidět jak dokonale a plnohodnotně může i "jen" akademie vypadat. 👍

79A27692-5E46-4C26-AE98-34B4171FED86.jpeg 0410438B-2193-4A3E-87DD-53A87B8014E4.jpeg FBEF3DE7-8CB8-4871-97D3-F3A50909DA73.jpeg BB930131-18A9-432F-B7D7-508046AB4BF3.jpeg 34E81D16-1C92-4B62-8E7C-D6AC413CEE1E.jpeg D32E498C-58F9-4426-B986-4F2D61973A66.jpeg F0CEA0C3-EBD8-4505-90E7-6D4F6005AC33.jpeg 1959F856-5289-4562-A275-1577E3FC9DF2.jpeg C9ADC1E3-7649-4CEA-B504-BD168076A55E.jpeg E194E600-6CB4-4632-9B0A-A34DF52C3FFC.jpeg DB650723-1DBA-4371-A531-1B2A4E7AA907.jpeg
One member found this helpful.
Upraveno:
Pohoda po všech stránkách
Datum mojí hry
18.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Milý personál
  • Zasažení hřiště v přírodě
  • Kvalita hracích ploch
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Barboru hraju jednou až dvakrát ročně, ale vždy odjíždím maximálně spokojený.
Přes silné deště bylo dnes hřiště ve výborné kondici, snad jen dvě louže a dvě mokřejší místa na FW jsem viděl.
Odpaliště, FW ve velmi dobrém stavu, grýny jezdí tak akorát. Bankry také ujdou. Rafy tolik nekousaly.
Moc se mi líbí layout jamek, byť jsou místa, kde se hraje naslepo. A nejvíc mě baví zasazení do přírody.
Personál úžasný. V restauraci k obědu 2 hotovky s polévkou, a 5 jídel a la karte, pochutnal jsem si (až jsem zapomněl fotit, sorry @requo 😉).
Líbí se mi šatna a sprcha k dispozici.
Prostě krásné nedělní odpoledne 🙂

20210718_140125.jpg 20210718_132208(0).jpg 20210718_131556.jpg 20210718_125413.jpg 20210718_124402.jpg 20210718_123839.jpg 20210718_122734.jpg
2 members found this helpful.
requo
requo
Moc se těším, až se sem zase pdívám. Fotky navnadily. To hřiště je vážně nádherné, já tam byl zatím jen jednou, dvakrát... škoda, že je to tak z ruky. Za návštěvu a hru to tu stojí snad vždy. Díky za recenzi! :up:
Velmi pohodové hřiště
Datum mojí hry
17.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • "Jednoduchý" setup
  • Ferveje
  • Krásné duby v parku
  • Příjemný personál
  • Přehledná skorekarta
Nelíbilo se mi
  • Slabší (pomalé) grýny
  • Nepřehledné přecházení silnice z 6. na 7.
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Ani nevím, proč jsem tak dlouho tohle devítijamkové hřiště pro svých cestách na jih vynechával. Možná proto, že je to "jen" devítka a raději jet kamkoli na 18j, než na devítku? Byla to chyba - myslím, že Bechyně si našla nesmazatelně místo v mém srdci.

Hřiště je velmi přátelské. Možná klika, možná ne. Ale velmi se mi líbil layout hřiště, kdy pět velmi plnohodnotný jamek je v parku - rovinaté, nezáludné. Taková střelnice, kdy jste v prostředí krásných majestátních dubů. Které se sice mohou občas pléct, ale přímo ve hře nejsou. Ty stromy jsou nádherné. Bohužel na dvojce u grýnu jeden už není (spadl letos při deštích?).

7E877F9D-7E19-4334-93A3-B4E2209F3038.jpeg EC4F9573-11FB-442C-A93F-3176286A68D7.jpeg 9720258B-A5A2-45E8-BCDA-8AB2E5244400.jpeg 9F9462F3-9162-40C7-B3D1-6B2F8A515F11.jpeg 43A98EF9-B424-4E02-9B1B-030D6A7E7258.jpeg

Dvě jamky par 4 v tomto parku na rozehraní, potom krátký třípar a delší přechod k dvěma techničtějším lesním jamkám, které byly vítanou změnou. Spousta hub kolem! :)

2C66311F-655B-41A3-950B-7BF053868545.jpeg 44318537-5574-418D-A97A-8549CEB535B7.jpeg E4EE10A4-F968-4EA3-B96F-7C26F95E16DB.jpeg 0AABCB55-CF32-4B0C-800F-2EBCC6029AF1.jpeg 28F9811D-8CBE-4AF7-9302-7C27614F3ED9.jpeg

A další třípar a zpět na parkové jamky ve složení par 5, par 3 a par 5. Úplně lákají ty pětipary k provětrání dělostřelecké hole a šance na krásné skóre tu je veliká.

Trochu slabinou jsou grýny. Byly chlupatější, místy flekaté, zbytky nedávné aerifikace, jamky by chtěly už i převrtat. Grýny jinak jsou obecně nezáludné - rovina, takže především "ach to tempo". Pak ještě bych zmínil v zatáčce trochu nepřehledný přechod silnice z 6tky na sedmičku. Co bych ale naopak ještě pochválil - je skórkarta, kde vyjma mapky celého hřiště jsou i jednotlivě jamky. I díky tomu navigace na hřišti bez problémů.

image.jpg

Penzion s občerstvením a zámečkem je něco, co si necháme na nějaký z rodinných golfových víkendu, kam se určitě vydáme. Hřiště je velmi pohodové na klidný golf i začínajících golfistů. Svým setupem láká možností hezkého skóre. A díky lesním jamkám uprostřed je narušena případná monotónost "parkové hry".

Moc se mi tu líbilo, možná i diky velmi příjemnému personálu - jak chlapík na recepci tak i dámy za "barem". Občerstvení polévka a smažený sýr. Točená kofola. A kafe nám chutnalo.

Děkujeme za zážitek. Celá hra - nebo spíše lépe řečeno golfová procházka na skoro prázdném hřišti byla pro mě s @kristyna balzámem na duši a odměnou. Těšíme se už teď do Bechyně na příště. :)

4831821D-9AF3-4B16-8755-AB92C0A04383.jpeg
2 members found this helpful.
Upraveno:
J
jumbodedek
Díky za krásný popis hřiště ;):up: od 26.7. jsem na týden v Jindřihově Hradci, a mám v plánu ,Mnich,Telč,Bechyni,Hlubokou a Č.Krumlov.Moc se tam těším ;);)
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
requo
requo
Všechno jsou to krásné hřiště, jsem si jist, že když vyjde počasí, tak se ti bude líbit všude. Užij si to. :)
Ach ty rafy... :)
Datum mojí hry
16.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Mapy, lavička, koš na každém odpališti
  • Ferveje a hezké grýny
  • Klubovna
  • Měkké rohožky na drivingu
Nelíbilo se mi
  • Vyšší rafy
  • Hodně půdy v opravě
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Po dvou letech návštěva. Docela jsem se těšil - mám rád kopcovitá hřiště. Layout jamek je různorodý, útočit na dobré skóre se dá. A nepřesnost je potrestaná. Tak to má být. Co mě vyloženě potěšilo - je na skoro každé Jamce designová, ale přesto dobře čitelná mapka, lavička, koš a často i čistítko na míček s ručníkem. Po desáté Jamce toalety s automatem. Je vidět, že hřiště "obslužností" roste. Paráda. Odpaliště, ferveje i grýny ok - jen u těch grýnu jsem měl pocit, že jezdí dvěma rychlostma. A jsou poměrně dost modelované. Rafy už některými místy připomínaly spíše džihády (přeháním, ale hrát se z toho hustého, vysokého bordelu moc elegantně někde nedalo - resp. dvojitý trest). Prší a teplo - roste to asi furt. Spousta půdy v opravě. Mrzí mě, že na některých jamkach v tom předním kopci nechávají džihád pod stromy. Akorát to po nepovedené ráně ztěžuje hledání. Hřiště mě ale znovu bavilo, personál velmi příjemný, driving s měkkými rohožkami a slušnými míči... Kafe fajn. Jídlo jsme dnes bohužel nestihli, ale vypadalo velmi lákavě. Určitě to celkově za návštěvu stojí - chce to ale více míčku do zásoby. :)

2611DEB3-5519-48F0-9A4C-76BA12DAB763.jpeg 7FEA5558-06C0-4BF2-9926-6F95ED754F9F.jpeg 75A34371-84C9-4E4E-B15B-E77F2A290682.jpeg BC219BC0-CF2E-422D-A5BA-D617A44833BB.jpeg FD75E55B-5F57-4702-A94A-F3B6DD41930B.jpeg B4286065-A129-4968-81D8-78C86A62238F.jpeg A263F6DE-7E27-40FD-BB28-DDB1456EF2FD.jpeg A624E06A-ADBF-43D8-90D6-357AB81DCFB0.jpeg 9A89E238-E569-450E-B0A5-64A5B5056D5C.jpeg 5179D3A9-4F0F-401F-9D5E-F804600FC94B.jpeg
Upraveno:
JardaK
JardaK
Něco jsem zaslechl o přestavbě, rušení některých jamek a stavbě nových..zaznamenal jsi něco takového?
requo
requo
Možná by toho mohla být nějaká předzvěst, že mezi 7 a 13 Jamkou se včera kácely stromy (nezasahuje do hry), když jsme tam šli. Takový pruh, kam by se určitě jedna jamka vešla. A u 14 grýnu v lesíku směrem k těm pracem jsem viděl stát auto a u něj nějakého inženýra koukajícího do plánů. Ale vůbec netuším, jestli je to ono a nebo jenom těžba dřeva. Na dvojce, trojce a pětce je široký pruh půdy v opravě.
Singl Kynžvart
Datum mojí hry
17.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Slečnu na recepci
Nelíbilo se mi
  • Greeny
  • Výška sečení
  • Dlouhé, nepříliš dobře značené, přechody
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 2,00
Jelikož se nikdo neobětoval na mou výzvu ke spolhře, vyrazila jsem sama. Volba byla jasná, měla jsem od Golfplanu voucher na 50% slevu fee bez omezení časem. (úspora 875,-, za chvíli tu pojistku budu mít proplacenou 😁)
Parkoviště v době příjezdu (v půl desáté) prázdné, tak jsem mohla zaparkovat na pravé straně, kde byl odpoledne super stín.
Na recepci velmi přátelská slečna, voucher přijat bez problémů, míček s logem byl, birdie book nikoliv, prý kvůli blížící se lize se upravovalo hřiště(?). Všechno vysvětlila, zvlášť cestu na Tee 1. 🙂
Driving poměrně velký, 25 míčků/50,-. Chipping jsem potkala cestou, snad to byl, označené to nebylo, ani na tabuli s plánem hřiště. Putting green jsem náhodou potkala cestou z osmnáctky.
DSC_0765.JPG

(Ještě, že jsem si to vyfotila, mé prvotní nadšení z navigace po hřišti rychle vyprchalo.)
Na hřišti bylo hodně vidět, že v poslední době opravdu hodně pršelo, vymleté cestičky, voda v bunkrech, ale hlavně voda na fairwayích. Skoro na všech, a když už, tak tak, že se nedalo ani vydropovat, protože voda byla po celé šířce fairwaye. Vzhledem k údaji, že má na hřišti být, snad příští týden, liga, tak mě stav hřiště dost překvapil.
DSC_0767.JPG
DSC_0769.JPG
DSC_0771.JPG

Nejsem žádný golfový odborník, tak to nechci hodnotit jestli je to dobře nebo špatně, ale osobně mi vadila úroveň sekání. Odpaliště, kromě toho, že byla měkká a pružná, takže šlo blbě zapichnout týčko, byla posekaná tak, že nízko natýčkovaný míček byl spodní částí v trávě. Rozdíl v posekání fairwaye a nízkého roughu byl minimální. Což v kombinaci se spoustou vody na fairwayi teda fakt hru neulehčovalo. 🥴 Skoro všechny greeny byly flekaté a i dost chlupaté.
DSC_0768.JPG

DSC_0773.JPG

Výhledy jsou hezký, což o to, ale příště tam pojedu až bude sucho. Třeba tam taky nebude taková spousta kousajících ovádů.
V restauraci byly zřejmě brigádnice, snaživé, ale nepříliš profesionální, proto to celkové hodnocení personálu. Nápis na tabuli lákal na ovocné knedlíky, sníst se to dalo, ale zřejmě značka Makro. Kafe dobrý, neperlivá voda - džbánek s ledem, citronem a mátou.
2 members found this helpful.
Klídek na Karlštejně
Datum mojí hry
4.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • kvalita
  • klídek
  • layout
  • cena
Nelíbilo se mi
  • fyzická náročnost
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Už nějakou dobu jsem se chystal využít akce "celodenní fee na třetí devítce za 900", která platí o víkendu. Byl jsem zvědavý, jak třetí devítka vypadá, protože moc informací o ní k dispozici na netu není. V neděli jsme se teda s tátou vydali to zkusit. A byli jsme spokojení!

Týden před tím jsem hrál na "hlavním" hřišti a kvalita tady byla stejná, takže super. Layout hřiště mě bavil. Celá devítka je v kopci (podobně jako třeba Kaskáda), díky čemuž jsou jamky zajímavý a z mýho pohledu zábavný. Nicméně taky celkem těžký. Řekl bych, že je tahle devítka těžší, než zbývají dvě na Karlštejně. Především kvůli užším fervejím.

Co nás potěšilo byla obsazenost téhle devítky. Asi vědí, proč na ní dávají zmíněnou akci, protože za celou dobu jsme tam potkali dva flighty. Takže parádní klídek na hru, což ocenil hlavně můj táta, který jako začátečník nemá rád, když na něj někdo kouká, nebo když nám někdo dýchá na záda. S tátou jsme to obešli 2x, víckrát to v tom vedru a velkým převýšením hřiště nešlo. Ale když si vezmu kombinace ceny, obsazenosti. celodenního fee a kvality hřiště, tak mi to přijde i jako super možnost pro trénink spousty herních činností, který třeba na drivingu trénovat moc nejdou.

Přílohy

  • 204646255_242112537437756_3634582609182230967_n.jpg
    204646255_242112537437756_3634582609182230967_n.jpg
    107,3 KB · Zobrazení: 39
  • 207200121_340690234104159_7000331777698178418_n.jpg
    207200121_340690234104159_7000331777698178418_n.jpg
    97,5 KB · Zobrazení: 38
2 members found this helpful.
Seppper
Seppper
Oni to lidi nemají rádi tu třetí devítku, tam prakticky nikdy nikdo není. Osobně taky raději volím klasiku A+B ale jednou za rok si to 3x za těch 900 taky obejdeme.
hypik
hypik
Jasný, tak není tu ten výhled na Karlštejn, což je to hlavní, proč se na Karlštejn jezdí :) Ale souhlas, že A+B je lepší, zajímavější. Ale ta třetí má taky něco do sebe (hlavně cenu a neobsazenost).
Mentour
Datum mojí hry
6.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • greeny a ferveje
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Dnes po čtyřech letech jsem zavítal na Slapy.Pohledy z některých míst na hřišti jsou překrásné.Musím říci ,že první devítka je moc hezká a docela skórovatelná.Druhá devítka prověří přesnost a fizickou zdatnost.Dnes bylo 31 stupňů. Posledních 5 jamek jsem byl s fyzičkou úplně v prd........:D . 18 jamka je krapet do kopečka a tak jsem se na ní z posledních sil vyškrábal :p:p.Celkové skore 90 ran a 36 stablefordů.Spokojenost;);)
One member found this helpful.
V podzámčí.
Datum mojí hry
4.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • grýny
  • ferveje
Nelíbilo se mi
  • layout
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
S vyhledem z hotelu na hriste jsem se nemohl dockat prvni rany na tomto fotogenickem hristi. Hriste jako takove ve vynikajicim stavu, paradni gryny a ferveje. Nebyl jsem nadsenej z layoutu hriste, hlavne na odpalisti osme jamky, kdyz na devitce cekali na sve prvni rany dalsi hraci a pokynuli mi at hraju, tak jsem mel tu blizkost v hlave a prisly dva brutalni zatahy. Nevim co za lidi sli prede mnou, ale abych vypichoval na kazdym grynu 2 az 5 cerstvych stop po micku, se mi dlouho nestalo. Navic jsem na 15te jamce dosel nejaky mlady parecek, za kterym jsem se zbytek hry tahnul pres hodinu a podotykam, ze to nebyli zadni zacatecnici, totalne mi zbytek hry znechutili. V restauraci asi mela obsluha horsi den, ze tri objednavek dve pomotali, ale kava byla dobra. :)
Celkove to hriste je hezky, vyborne udrzovany, ale mne k srdci uplne neprirostlo. Budu mu muset dat v budoucnu jeste jednu sanci. ;)

Přílohy

  • IMG_20210705_074811.jpg
    IMG_20210705_074811.jpg
    169 KB · Zobrazení: 23
  • IMG_20210704_143439.jpg
    IMG_20210704_143439.jpg
    126 KB · Zobrazení: 21
  • IMG_20210704_145749.jpg
    IMG_20210704_145749.jpg
    189 KB · Zobrazení: 21
  • IMG_20210704_150141.jpg
    IMG_20210704_150141.jpg
    172,8 KB · Zobrazení: 22
  • IMG_20210704_161028.jpg
    IMG_20210704_161028.jpg
    177,2 KB · Zobrazení: 22
  • IMG_20210704_171229.jpg
    IMG_20210704_171229.jpg
    244,9 KB · Zobrazení: 23
  • IMG_20210704_171432.jpg
    IMG_20210704_171432.jpg
    219 KB · Zobrazení: 21
  • IMG_20210704_175311.jpg
    IMG_20210704_175311.jpg
    302,1 KB · Zobrazení: 22
3 members found this helpful.
golf v oboře
Datum mojí hry
5.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • lesní jamky
Nelíbilo se mi
  • pomalejší grýny
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Po dvanacti hodinach od ukoncene osmnactky na Hluboke, jsem si troufl jen na devitku a bylo to v Bechyni velice prijemne prekvapeni. Moc hezke hriste ve vybornem stavu. Pomalejsi gryny a asi dva trosku flekaty, ale jinak dobre drzely, ferveje taky vyborny, bunkry v pohode, byl jsem ve dvou a na nic spatnyho jsem nenarazil, nektera odpaliste, hlavne ty ve stinu, nebyly v uplnym top stavu. Paradni dve lesni jamky, kde je to opravdu hlavne o presnosti ran. Nekomu muze vadit, ze se musi 2x krizovat silnice, mne to nevadilo. Pani na recepci prijemna, po hre byla jen kava a ta byla dobra, jidlo tedy hodnotit nemuzu. Celkove hezky golfovy zazitek a az pojedu nekdy okolo , urcite se zastavim. :)

Přílohy

  • IMG_20210705_091336.jpg
    IMG_20210705_091336.jpg
    203,1 KB · Zobrazení: 27
  • IMG_20210705_090138.jpg
    IMG_20210705_090138.jpg
    281,5 KB · Zobrazení: 26
  • IMG_20210705_090128.jpg
    IMG_20210705_090128.jpg
    151,9 KB · Zobrazení: 25
  • IMG_20210705_091032.jpg
    IMG_20210705_091032.jpg
    221,3 KB · Zobrazení: 24
  • IMG-20210706-WA0016.jpg
    IMG-20210706-WA0016.jpg
    183,8 KB · Zobrazení: 24
  • IMG-20210706-WA0033.jpg
    IMG-20210706-WA0033.jpg
    163 KB · Zobrazení: 25
  • IMG-20210706-WA0043.jpg
    IMG-20210706-WA0043.jpg
    201,7 KB · Zobrazení: 28
2 members found this helpful.
Upraveno:
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Izanagi a Romano
requo
requo
Super, díky. Chystáme se tam s @kristyna za 14 dní... tak se díky tvé upoutávce těšíme víc. :)
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: jin69
jin69
jin69
Verim, ze budete spokojeni. Mne i manzelce, ktera nehraje a jenom se kocha , se tam libilo vic jak den predtim na Hluboke. :)
JardaK
JardaK
Byl jsem tam včera na devítku. Vidím to trochu jinak: greeny flekaté skoro všechny a dost pomalé. Layout trochu nuda kromě těch lesních jamek, ty jsou pěkné. Fairwaie pěkné. Recepční moc fajn. A kafe nejhorší za hodně dlouhou dobu v golfových resortech.
Na hlubokou to nemá naprosto v ničem. Ani cena za devět ani osmnáct jamek moc smysl nedává, když je kousek Čertovo břemeno.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Doplnění
Datum mojí hry
4.7.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Od loňska díky dostatku vody i péče se hřiště zase kvalitativně o kus posunulo a stojí za opakovanou nebo i první návštěvu.

Jen ty roughy, jen ty roughy! Teda ne že bych pokaždé míček nenašel, ale 3 ze 4 nebyly ty, které jsem do nich já poslal 😂
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Čertovo Břemeno
Datum mojí hry
27.6.2021
Moje úroveň HI (HCP)
PRO
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • cvičné plochy - zejména driving!
  • odpaliště
  • dobré jídlo
  • layout hřiště
Nelíbilo se mi
  • neměli točenou kofolu...
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Včera poprvé v rámci utkání - texas dvojic Slapy vs. Čertovo Břemeno, měla to být jamkovka hráčů ze Slap proti Břemeňákům, ale hrál jsem proti Slapské dvojici a vyhlášení bylo na rány ... ? (doteď nevím, jak se to vlastně počítalo...) Upřímně takhle hezky jsem se na golfu už dlouho necítil a dokonce si přál, aby ty jamky spíš přibývaly než ubývaly. Začalo to příchodem na driving, kde mají perfektní rohožky, targety a hlavně nové míče!!!! Tohle je něco, co resortu strašně přidá. Další příjemné překvapení byl stav odpališť, dokonce se na 3 parech nemuselo teečkovat, protože se dalo hrát z trávy, co byla sečená na délku fairwaye, na některých hřištích to připomíná buď rough nebo bunker... Na greeny se taky nedá nijak stěžovat, myslím si, že v pořádku, jen můj skromný názor - zrychlil bych je.

Restaurace top jídlo, dokonce i rizoto vypadalo jako rizoto akorát jeden hrubý nedostatek - nemají točenou kofolu. Takže pro nepivaře max voda. Prý mají točenou grepovou limonádu, tak jsem si jí objednal a přinesli mi ochucený grepový pivo :oops:

Ale celkově super den na golfu a jednoznačně se sem ještě vrátím
Upraveno:
WebGolf.cz
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2021 patří (více info):
Nahoru