Nová hodnocení

Zážitek
Datum mojí hry
6.10.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Dost odpalu a hry přes vodu ……
  • Sami na hřišti
Nelíbilo se mi
  • Těch míčků ve vodě😀
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Krásné hřiště pro amatéry začátečníky - zážitek ……..
Sami na hřišti
Dokonce jen pro nás přijela obsluha bufetu na 9 jamku !!!!!!
One member found this helpful.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Tady se maká...
Datum mojí hry
8.10.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Nové jamky
  • Neustále zlepšování hřiště
Nelíbilo se mi
  • Kvalita hracích ploch
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Dnes jsem hrál poprvé Poděbrady s novými jamkami.
Jednička a osmnáctka je jakoby k hřišti nepatřily - velkorysé fairwaye, veliké a tvarované bankry a stejně tak grýny. Nicméně jednička je nyní při cca 280 metrech příjemný 4par na rozehrání.
Dvojka je jednoduchý kratší 3par, trojka opačný dogleg, než byla původní dvojka.
I zbytek hřiště "prokoukl". Zmizelo hodně stromů, během mé hry probíhaly práce (napočítal jsem minimálně 6 lidí z údržby).
Kvalita hracích ploch nic moc. U nových jamek jsou FW často bez trávy, u ostatních je taky co vytknout. Nicméně současný stav beru jako nějaký mezistupeň, když jsem viděl to pracovní úsilí personálu.
Jako milá pozornost mi přišlo, že u některých odpališť byl zdarma repelent (na řetězu:)).

20211008_154108.jpg 20211008_153445.jpg 20211008_123356.jpg 20211008_124614.jpg 20211008_124336.jpg 20211008_125208.jpg 20211008_125134.jpg 20211008_124907.jpg
2 members found this helpful.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Ferrry a requo
requo
requo
Ten repelent je super! :))
TOP zážitek
Datum mojí hry
6.10.2021
Moje úroveň HI (HCP)
PRO
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Vše...
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Včera jsem byl poprvé hrát na Oaksu, přes to, že už se tam chystám od jeho otevření. Jednoznačně nejlepší hřiště, co jsem kdy hrál, co do stavu hracích ploch a celkové údržby. Hrál jsem z černých odpališť a čtyřpary měřící 460metrů daly opravdu zabrat, holt driver a 5 železo do greenu není něco, na co by bych byl normálně zvyklý :D.

Plochy - greeny byly zapískované, ale i tak jim nebylo co vytknout. Tady se na rozdíl od jiných hřišť volí správný písek a nepřipadám si pak jako v bunkru. Co mě nadchlo byla tvrdost a struktura fairwayí - zajímavé je, že prostě ať člověk zahraje sebevětšího krtka, tak prostě neudělá řízek hlubší, než půl centimetru. Tráva je sice dost nízce sečena, ale díky tomuhle se z toho hraje naprosto perfektně. Bunkry - TOP! Myslím, že všude jinde by se mohli učit, šel jsem po dešti a i tak byly bez problému hratelné, holt kvalitní písek a založení...

Personál milý, všichni ochotní a snaží se vyjít vstříc. Líbí se mi i teetime po 12 minutách, že se nesnaží tlačit na pilu aby tam nacpali za každou cenu co nejvíc lidí. Dokonce schvaluji i nápad ponechání drivingu a cvičných ploch pouze pro členy, nebo hráče před hrou. Nemá cenu, aby si zbytečně ničili tak hezké plochy za ziskem pár drobných. Nehledě na to, že v okolí je spousta jiných hřišť, které mají super cvičné plochy

Jediná výtka je to, že na žádné jamce ještě není mapka s popisem jamky 😕, když zde hraju poprvé, tak prostě dost často na slepo (nenapadlo mě si koupit birdie kartu). Dost možná ještě fakt, že druhá polovina první devítky je na první pohled dost strohá, chybí mi tu nějaká voda, nebo celkově překážka pro oživení - jamky 4-9 dost splývají (proto layout "jen" 4 hvězdičky) Nicméně prý to byl záměr architekta, že nechtěl do krajiny prý nic přidávat, co tam nepatří.

Celkově super zážitek, co se týče ceny za fee, tak bych nečekal, že tohle řeknu, ale opravdu za tu cenu dostanete odpovídající služby. Na rozdíl od jiných českých "prémiových" hřišť ;).
2 members found this helpful.
JardaK
JardaK
Ty mapky tam nejsou záměrně a ani nebudou..
Turnaj Golf Chanel za 1590 kč s polévkou,řízek s bramborem a okurkový salát
Datum mojí hry
2.10.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • ferveje,greeny,obsluha restaurace,jídlo,pití a jejich ceny
Nelíbilo se mi
  • bankry tvrdé a jenom trocha zednického písku...byl jsem v fervejových i okolo grýnu a bylo jich celkem 8
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Podruhé na Karlštejně. Hřiště a výhledy jsou překrásné.Greeny excelentní :up::up: nejrychlejší na kterých jsem hrál;);) Velké zklamání bylo z bankrů :rolleyes::rolleyes: bez písku a tvrdé 😢😢 Byl jsem v 8 .Jídlo bylo vynikající a pití za standartní ceny.Určitě se někdy zase stavím.Jenom cena fee je pro mne hrozivá 😢😢 2000 kč a víkend 3000 kč :(:(
One member found this helpful.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Izanagi
M
Mirek_62
Od 1. října je sleva na fee
J
jumbodedek
Já byl na turnaji za 1590 kč i s obědem. Super cena :up:
S kámošem o drink
Datum mojí hry
30.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
hřiště je ve vynikající kondici...krásně zelené....už začíná opadávat listí,tak na některých místech se míček schovává :D:D:Dgreeny trochu pomalejší,ale všechny stejně rychlé,ferveje jsou nádherně zelené a měkoučké,bankry jsou pěkné...
2 members found this helpful.
requo
requo
My, co to umíme, do listí samozřejmě nehrajeme! :) Tzn. hledám furt.
Sopečné psycho
Datum mojí hry
28.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • greeny
Nelíbilo se mi
  • barva písku
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 2,00
Layout za mě docela nuda. Pěkné grýny, přestože trochu prořezané tak konzistentní a přiměřeně rychlé.
Asi milión bankrů s vizuálně hnusným šedým pískem - připadal jsem si jako v Pompejích:(. Nicméně kvalita písku dobrá.
Rafy různě polehlé se spoustou uschlé trávy, nalezení míčku bylo spíše dílem náhody.
Restaurace špatná. Hovězí vývar bez chuti zachraňovaly pouze dobré knedlíčky. Telecí řízek rozmlacený tak, že cítit byla pouze chuť strouhanky. Přepuštěné máslo neviděl ani z letadla:(. Bramborový salát ok.
Celkově trochu zklamání. Marně hledám důvod proč jet opět 2x150km a v dohledné době se vracet
3 members found this helpful.
Datum mojí hry
27.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Lay out jamek
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
jako nováčka na hřišti jsem měl vysoké očekávání…. Promo texty o hřišti uprostřed lesů…. Po pravdě mě nemile překvapily koleje a silnice mezi kterými je asi 12 jamek. Silnice byla relativně slyšet a budu se muset vrátit, abych s odstupem porovnal konstantní hukot na Černém Mostě, který znám vcelku dobře :) každopádně jamky zajímavé. Greeny tvrdé i po nočním deštíku perfektně držely. Kvalita ploch asi místní standard - super. Pro mě jsem naštěstí nepotkal žádný bunker. Na pohled někdy přítomné malé kamínky a neupravené hrany nekorespondovaly se zbytkem upravených ploch.
Po hře steak a dezert. Oboje velmi chutné. Škoda, že to hřiště nemám v dojezdové vzdálenosti :)
One member found this helpful.
golf v pracovní době
Datum mojí hry
26.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • lidi ve flajtu, ferveje i rafy...
Nelíbilo se mi
  • moje předvedená hra
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
ferveje byly travnaté,ale krapet suché a tvrdší,bankry ve kterých jsem byl dobré,odpaliště dobré a rafy kousavé Jídlo po turnaji dobré a káva též Jediné co stálo za prd byla moje hra:D:D
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Izanagi a requo
Vše ok
Datum mojí hry
23.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Krásné počasí
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
vše ok
málo lidí
Datum mojí hry
12.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Layout
Nelíbilo se mi
  • Bunkery
  • Greeny 7,18
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Proti ideálním stavu který jsem zažil někdy na jaře před 4-5 lety, je stav hřiště horší. Greeny 7 a 18 jsou špatné, zbytek ok. Na některých jamkách u lesa na první devítce byly viditelně podmáčením poškozené fairwaie, jsou prořezané. Na pár jiných jamkách jsem si všiml pár uschlých fleků na fairwai, ale pořád je to měkké a hraje se z toho normálně. Písek v bunkerech je plný kamení a vhodný tak snad do betonu. Heavy rough je jako vždy touto roční dobou nehratelný a nehledatelný.
Klid je tam pořád božský.
Vaří pořád dobře, ale servis je naprd. Mladej kluk se snažil, běhal. Slečna byla nesympatická, pomalá a hloupá. Vedlejšímu stolu přinesla nejdřív jídlo, po nějaké době příbor a až na požádání sůl. U nás to udělala naprosto stejně. Pak tam byl ještě postarší chlápek, který měl být původně lenochod, ale omylem vyšel člověk. Asi bude něco na tom, že z gastro uteklo všechno schopné a zbyl jen odpad.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
pracovní golfíček
Datum mojí hry
11.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • ferveje,greeny,rozmanitost
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dnes asi po 5 letech jsem zavítal na Roudničku.Hřiště jsem si pamatoval jen letmo. Líbí se mi skladba jamek,restaurace a celkový dojem je super.Trocha zklamání ze zavřené restaurace 😢😢 Svatba :D:D Nevěsta moc pěkná a ženich dobrej ;);) Presso na recepci 55 kč.Ferveje byly pěkné,grýny tvrdé,ale držely.Rychlost střední.Rafy výživné.Bankry dobré.Některá odpaliště menší velbloudí hrby :D:D ale dala se najít rovinka.Celkový dojem je velmi dobrý :up::up:
One member found this helpful.
requo
requo
Foto nevěsty? :)
J
jumbodedek
mým telefonem mohu napsat sms a dovolat se na záchranku :D:D:D musíš mi věřit
Čertovo Břemeno
Datum mojí hry
9.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
PRO
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Greeny
  • Odpaliště
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Na hřišti jsem hrál podruhé a musím říct, že je super zasazeno do krajiny, každá jamka je jiná a stav hracích ploch je super - zejména greeny. Hodně potěšily i odpaliště, ze kterých se dá hrát normálně i bez teečka 🙌 Snížené hodnocení za roughy, byly dost vysoké a nesouměrné. Například na 10 m2 tři rozdílné výšky - asi před sekáním. Jinak co se týče hry, tak tragická hra z odpaliště (4 ztracené míče...) a celkových 79 ran... Ale aspoň bylo hezky :D

Jinak overall naprosá spokojenost :) a rád se sem zas vrátím.
One member found this helpful.
Upraveno:
Po delší době překvapilo
Datum mojí hry
9.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • příjemná a ochotná recepční
  • celé hřiště je krásně zelené :)
  • vysekané traviny (byly tam vůbec?)
Nelíbilo se mi
  • bunkery
  • posekaná tráva zapomenutá v rafech
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Na hřiště nemám úplně dobré vzpomínky. V minulých letech jsem měl kliku na něm párkrát hrát a tvrdé ferveje a horší grýny udělaly spolu s ne vždy povedeným výsledkem u mě dojem - že mi to prostě za to nestojí. Ale sem tam se na Botaniku vydám (max dvakrát do roka) - jen, abych si ten dojem utvrdil.

Ale dnes jsme byl velmi mile překvapen. Celé hřiště zelené, jak to rázem vypadá pěkně! Ferveje mají místy i tak málo trávy, ale nic, co by mi při hře jen tak nějak dramaticky vadilo. Mám i dojem, že hřiště na těch pár místech, kde dřív (alespoň myslím) byly náznaky džihádů, se rozhodly tyhle traviny dát pryč. Rafy jsou aktuálně trochu přerostlé a jak i jinde - válí se na některých místech uschlá tráva. Vlastní míček se tam skoro nedá najít. Nezoufejte - naleznete kousek od vás stoprocentně nějaký jiný.

Grýny pro mě překvapivě krásně zelené a homogenní, bohužel pomalejší a menší (musím ještě moc papat golfové mrkvičky, abych některé spolehlivě trefoval, resp. míč na nich zastavil). V mnoha bunkerech jsou náznaky trávy. Odpaliště nic moc, jak jsou některá poměrně malá a vyvýšena, tak jsou už zaoblená, a i když byla nyní vzorně "zapískovaná", člověk si toho všimne.

Layout hřiště moc hodnotit nemůžu, hřiště znám, a zhodnotil bych to "prostě venkovské hřiště", které asi golfového architekta nevidělo... a nebo se muselo dělat mnoho ústupků. :) Za ty prachy za fíčko mi to ale je teď už jedno - hrát se na tom dá. Ono to vypadá, že vlastně všechno špatně. Možná, když se člověk zaměří na jednotlivosti. Ale dnes mi to po delší době na Botanice jako celek nepřišlo. Obrovskou zásluhu na tom měla recepční, která byla ochotná, a na moji zmínku, že jsem tu už dlouho nebyl, reagovala - snad se vám tu bude tedy líbit, snažíme se, aby to tu bylo co nejvíc pohodové a mohl si přijít zahrát kdokoli, s kýmkoli. Hezký. Úplně to člověka jinak navnadí.

Okolní služby - jako poměrně vyhlášenou restauraci apod jsem tentokrát musel vynechat.

Více pro udělání obrázku napoví snad fotky

IMG_9736.JPEG IMG_9738.JPEG IMG_9741.JPEG IMG_9743.JPEG IMG_9744.JPEG IMG_9747.JPEG IMG_9749.JPEG IMG_9750.JPEG IMG_9756.JPEG
Upraveno:
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Romano a Tom512
Seppper
Seppper
Jediné hřiště které sem kdy nedohrál.
Došli mi na trojce míčky, asi 8 sem jich ztratil :)
  • Pobavilo, díky!
Reactions: requo
requo
requo
Byl bych na tom dneska podobně, naštěstí jsem jich dost cizích různě zarostlých našel. :-D
miky.tommy
miky.tommy
"Okolní služby - jako poměrně vyhlášenou restauraci apod jsem tentokrát musel vynechat." to je jako kdyby jsi si objednal luxusní prostitutku, nechal ji zout si boty a pak odešel :D:D:D:D:D:D:D
Terasy z bílých odpališť
Datum mojí hry
9.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Počasí,ferveje a obsluhu
Nelíbilo se mi
  • bankry bez písku,greeny pomalé a vypadaly jako tvářička puberťáka...samej beďar
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 1,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Greeny jsou sice měkké,drží balonek,ale patování je opruz :rolleyes: Musí se dávat dost velké rány,aby to jelo.Povrch je dost hrbolatej.Takže chytíš směr a tempo a na 5 metrech ti míček odskáče 1 - 1,5 metru vedle :D:D bankry je kapitola sama o sobě...je tam pouze tvrdej zednickej písek...ferveje jsou dobré...hodnotím až od 5 jamky kdy jsem byl poprvé na ferveji :D:D odpaliště jsou průměrná
2 members found this helpful.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo a Romano
Skalica
Země
Slovensko
Název hřiště
Grafobal Group Resort Skalioca
Web hřiště
https://www.golfskalica.sk/
Datum mojí hry
24.8.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Celková kvalita, hřiště zelené šťavnaté, příjemný pesonál na recepci i restauraci
Nelíbilo se mi
  • písek v bunkrech
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Velice hezké hřiště blízko hranic z ČR. První devítka na rovině, hodně vody. Druhá do mírného kopce okolo vinic s výhledy. Celkově udělalo hezký dojem. Jen tu asi bude pěkná výheň při teplém letním počasí, není tu skoro žádný stín.

Přílohy

  • IMG_0666-PANO.jpg
    IMG_0666-PANO.jpg
    53,2 KB · Zobrazení: 22
  • IMG_0673.jpg
    IMG_0673.jpg
    186,1 KB · Zobrazení: 21
  • IMG_0674.jpg
    IMG_0674.jpg
    242,2 KB · Zobrazení: 20
  • IMG_0675.jpg
    IMG_0675.jpg
    99,2 KB · Zobrazení: 20
  • IMG_0676.jpg
    IMG_0676.jpg
    119,6 KB · Zobrazení: 20
Dokonalost
Datum mojí hry
4.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Všechno
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Nevím, co napsat... hřiště a vše okolo je prostě dokonalé!
Jamky rozmanité, kvalita hracích ploch vynikající, ochotný personál, výborná restaurace s rychlou a milou obsluhou.
Více snad řeknou fotky...

20210904_093728.jpg 20210904_094941.jpg 20210904_105748.jpg 20210904_110500.jpg 20210904_111841.jpg 20210904_112935.jpg 20210904_115206.jpg 20210904_115620.jpg 20210904_122731.jpg 20210904_124423.jpg 20210904_131432.jpg
One member found this helpful.
JardaK
JardaK
Tak to jsem rád, že sedlo😁
Francovka
Francovka
Mám 2 vouchery - už se tam těším:up:
Golfová klasika
Datum mojí hry
3.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Skvěle upravené hrací plochy
  • Příroda
  • Milý personál
  • Šatny
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Tady na vás dýchne historie. Ať už příjezdem přes dvě jamky, klubovnou či uspořádáním jamek.
Hřiště je ve výborné kondici (po ránu bylo někde vlhčí). Grýny, FW, rafy. Možná některá odpaliště byla slabší. Ale zase nejlepší bankry, co jsem letos hrál.
Oproti předloni jsem zaznamenal nějaké změny - u desítky je vykácený les napravo, u 16ky vpravo vznikla vodní plocha.
Co mě potěšilo, byly šatny. Velkorysé, stejně tak sprchy. Ručníky zdarma k dispozici.
Jídlo lehký nadprůměr, ale obsluha milá a rychlá.

20210903_082105.jpg 20210903_082116.jpg 20210903_082249.jpg 20210903_085502.jpg
20210903_111342.jpg 20210903_113652.jpg 20210903_102330.jpg 20210903_094953.jpg 20210903_094619.jpg 20210903_100553.jpg
4 members found this helpful.
jin69
jin69
Byl jsem cca pred tremi tydny a byl jsem nadsenej. Tu atmosferu si ty novy resorty proste nekoupi. :)
requo
requo
Nádherný fotky. Ty jo... Ze bych ještě chytnout tam letos babi léto? Krása! Díky
R
Romano
Přelom září a října je tu nádherný a barevný... tož neváhej 😉
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Zklamání
Datum mojí hry
2.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Layout
  • Restauraci
Nelíbilo se mi
  • Stav hřiště
  • Chování údržby - zase!
  • Greeny
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 3,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Ypsilonka je prostě krásná, ono taky udělat hnusné hřiště v takové krajině by byla asi výzva.
Stav hřiště dle mého neodpovídá jeho úrovni. Fairwaie jsou krásně zelené, rough šťavnatý. Ale jak na fairwaích tak v roughu se válí hrozně moc zbytků posekané trávy. Mám pocit, že letos to vidím na spoustě hřišť, nějaký nový zvyk nebo jak?
Bunkery které jsem navštívil jsou parádní, bez kamení a s dobrým pískem.
Tragédie pro mě jsou greeny. To že jsou pomalé a chlupaté skoro stejně, jako včera v Hodkovičkách, bych snad i odpustil, třeba to zrovna teď sekají. Ale jsou taky děravé a hrbolaté, míč poskakuje a mění směr. Aby to bylo ještě horší, je okolí jamek sešlapáno tak, že mají tvar sopky. Buď je dlouho stejný návrt, nebo nechápu.
Chování údržby je naprosto stejné jako v mojí předchozí recenzi, jestli mě na Ypsilonce už neuvidí, tak právě kvůli těmto "borcům", to jsem fakt nikde jinde nezažil a tady zatím pokaždé:(
Postarší paní na recepci byla po ránu poměrně "kyselá".
Co naopak opět musím pochválit je restaurace. Milá a rychlá slečna, kafe moc dobré. Chtěli jsme něco jako birell pomelogrep, to nebylo. Ale že prý svijany citronové, točené. A jestli chci ochutnat než si to dám. Ochutnal a dal. Nabídka jídel cca 7 hlavních teplých, tatarák a ještě něco, a nějaké další (snad dezerty, už nevím). Obě jídla moc dobrá a ceny odpovídající.

Přílohy

  • tempImageXwjRWi.jpg
    tempImageXwjRWi.jpg
    185,6 KB · Zobrazení: 34
  • tempImageQvnW5N.jpg
    tempImageQvnW5N.jpg
    183,2 KB · Zobrazení: 34
  • tempImageh5UtZH.jpg
    tempImageh5UtZH.jpg
    353,5 KB · Zobrazení: 35
  • tempImageEHC6ho.jpg
    tempImageEHC6ho.jpg
    242 KB · Zobrazení: 31
  • tempImageI3QD4l.jpg
    tempImageI3QD4l.jpg
    218,5 KB · Zobrazení: 33
  • tempImageUYWuFv.jpg
    tempImageUYWuFv.jpg
    241,2 KB · Zobrazení: 35
2 members found this helpful.
  • To mě mrzí...
Reactions: Romano a requo
mkopcak
mkopcak
Ty chuchvalce trávy způsobuje hlavně počasí a možná frekvence údržby - prostě to roste moc rychle a je to mokré, takže se to slepuje a vítr to nerozfouká.

A to samé ty greeny - v tomhle počasí abys vrtal pomalu každý den.
requo
requo
Taky mě to to napadlo. Na zahradě na chatě jak je to furt mokrý - tak to prostě sekačka sbírá mnohem hůř. :(
JardaK
JardaK
No, technicky to asi takhle vzniká, taky mě to napadlo. U malého levného hřiště ok, ale Ypsilonka? Ve Skotsku jsem to neviděl ani na levném hřišti za 20GPB, a je těžko může někdo obvinit, že mají větší sucho, levnější práci nebo v případě Ypsilonky větší návštěvnost.
Greeny a stav kolem jamek to počasím nebude, takhle špatné to jinde nebývá.
Vzhledem k ostatním zážitkům si prostě myslím, že tamní hlavní greenkeeper dělá něco blbě. Netuším jaké má podmínky samozřejmě. Ale lidí na sekačkách jsem tam včera viděl dost..
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Milé překvapení
Datum mojí hry
2.9.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Stav hracích ploch
  • Milý personál
Nelíbilo se mi
  • Nemají šatnu
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
Letos poprvé Líšnice a velmi milé překvapení. V tak dobrém stavu jsem ji ještě nezažil. Jak grýny, tak raf a FW.
Personál tradičně milý.
Co mi chybělo (protože jsem jel odsud do práce), je možnost se převléci a osprchovat.

20210902_085344.jpg 20210902_085552.jpg 20210902_100355.jpg 20210902_103625.jpg 20210902_105638.jpg
One member found this helpful.
Datum mojí hry
28.8.2021
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Layout
  • Stav hracích ploch
Nelíbilo se mi
  • Tentokrát nefunkční maršál(ka)
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Navštíveno potřetí v rámci turnaje. Loreta patří k hřištím, které mi opravdu sedí jak herně tak vizuálem, tak možná nebudu úplně objektivní.
Layout je rozmanitý a prostě hezký, stav hracích ploch je v pořádku. I když je sem tam flek na greenu a některé fairwaie vypadají jako dalmantin. Ale jsou to jen vizuální vady, ne poškozený povrch.
Aktuálně je heavy rough posekán, takže je hřiště nastaveno spíš jednodušeji.
Personál na recepci i v restauraci v pořádku, jídlo jako vždy dobré. Zklamala mě maršálka během turnaje. Při předchozích účastech jsme byli vždy nemilosrdně hnáni kupředu, museli jsme se držet flightu před sebou. Tentokrát to ani přes naše upozornění tak nebylo, flight před námi vytvořil snad dvě jamky díru.
Fotky nemám, nechtěl jsem se při turnaji rozptylovat s mobilem..
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: davidfara a requo
WebGolf.cz
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2021 patří (více info):
Nahoru