• Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo přihlašte.

Nová hodnocení

Ranní ptáče dál doskáče
Datum mojí hry
25.9.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Rozmanitost jamek
Nelíbilo se mi
  • Blízkost odpališť od dopadových zón vedlejších jamek
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Dnes jsem si díky voučru,který jsem vyhrál na turnaji 19.jamky v České Lípě mohl dovolit zahrát poprvé Hostivař. Kdybych si to měl zaplatit,tak bych nikdy 1400 kč za 12 jamek nedal.Je to na mne hodně drahé.Kvalita hracích ploch a zázemí,odpovídá vysokému standardu.Začnu hodnocením hřiště.Rozmanitost jamek je krásná.Šel jsem poprvé a sám,tak to byl u některých ran adrenalin.Východ slunce byl nádherný,jen jsem všechny jamky od klubovny moc neviděl míček.Odpaliště,ferveje i greeny byly super kvality.Jen mne trochu mrzelo,že greeny moc nedržely.Zato jejich rychlost i s rosou byla vysoká.Jak osychaly,tak ještě zrychlovaly.Zatím jsem nehrál na rychlejších greenech.Bankry nemohu hodnotit,protože jsem se jim zdárně vyhnul.Hřište je pro mne v TOP 10 v ČR.
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
requo
requo
To jsem moc rád, že voucher za výhru v České Lípě padl do dobrých rukou. A že se ti v Hostivaři líbilo. 👍
Konečně
Datum mojí hry
23.9.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Greeny
  • Fairwaye
  • Odpaliště
  • Klid
  • Layout
  • Pocit výjimečnosti
Nelíbilo se mi
  • Že nevím, jestli si tu ještě zahraju
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
O tomhle hřišti vím už hodně let a mým snem bylo si ho jednou zahrát. To se mi konečně povedlo a očekávání jsem měl pochopitelně velký.

Začnu drivingem, který je po vzoru Oaks bez krytých odpališť a bez rohoží. Zkrátka se odpaluje čistě jen z trávy. Dopadová oblast je ale bez ničeho. Když to srovnám s Oaks, kde jsou 3 target greeny v top kvalitě, tak tady Casa trošku zaostává.

Kvalita všech hracích ploch je perfektní. Odpaliště velká, rovná, měkká. FW krásně hustý, bez chyb, takový pěkný koberec. Greeny byly famózní. Na rychlejších jsem asi ještě nehrál. Na puttingu před hrou jsem si postavil míčky na místě, který jsem považoval za rovinu a míčky se mi začaly samovolně rozjíždět. V ten moment jsem si uvědomil, že to bude na hřišti asi sranda. Nemýlil jsem se :)

Malé srovnání greenů s Oaks. Tady byly rychlejší, ale na Oaks mi přišly ještě o chlup lepší v tom smyslu, že tam jsou tvrdší, takže mnohem méně náchylné na jakékoliv poškození. Tady mi přišlo, že ke konci dne už greeny nějaký ty nerovnosti měly. Ale možná to bylo jen tím, že v předchozích dnech dost pršelo.

Layout se mi celkově líbil, i když například Dolní Dobrouč je v tomhle směru zajímavější, ale to je dáno tím, kde se hřiště nachází. Casa není v žádných horách, ale díky velké modelaci terénu jsou jednotlivý jamky za mě zajímavý.

Teď budu možná riskovat ban, ale dovolím si malý nesouhlas s @requo :) Nepřijde mi, že by se hrálo více jamek nějak naslepo. V podstatě jediná jamka naslepo za mě byla čtyřka. Na ostatních jamkách jsem žádný pocit nejistoty neměl. Celkově bych celý hřiště zařadil mezi ty přehlednější.

Co se týká obtížnosti, tak mi to vlastně nepřišlo nějak hrozný. Celkem široký FW a velký greeny. Jediný, čím se hřiště brání, je pekelný heavy rough a velmi rychlý greeny. V tomhle mi přijde třeba Oaks podobný. Mě osobně tohle vyhovuje víc, než například Dýšina., která je pro mě těžší. Navíc ze žlutých odpališť se mě v podstatě netýkaly žádný bunkery v dopadových zónách. Všechny bych měl "papírově" přestřelit. To, že občas (resp. spíš často) trefim driver jako vocas, je věc jiná.

Celkovej pocit je výbornej. Rád bych si tu zahrál znova. Hřiště mi přišlo takový dospělý. Vhodný pro turnaje té nejvyšší úrovně.

Přílohy

  • IMG_1886.JPG
    IMG_1886.JPG
    160,4 KB · Zobrazení: 39
  • IMG_1887.JPG
    IMG_1887.JPG
    110,5 KB · Zobrazení: 39
  • IMG_1888.JPG
    IMG_1888.JPG
    155,1 KB · Zobrazení: 39
  • IMG_1891 (1).JPG
    IMG_1891 (1).JPG
    135 KB · Zobrazení: 39
  • IMG_1892.JPG
    IMG_1892.JPG
    171,2 KB · Zobrazení: 38
  • IMG_1893.JPG
    IMG_1893.JPG
    178,3 KB · Zobrazení: 38
  • IMG_1894.JPG
    IMG_1894.JPG
    151,3 KB · Zobrazení: 38
  • IMG_1895.JPG
    IMG_1895.JPG
    139,9 KB · Zobrazení: 36
  • IMG_1896 (1).JPG
    IMG_1896 (1).JPG
    174,8 KB · Zobrazení: 39
  • IMG_1897.JPG
    IMG_1897.JPG
    184,6 KB · Zobrazení: 41
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Sice v dešti ale topka
Datum mojí hry
14.9.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Greeny
  • Roughy
  • Klid
  • Fairwaye
  • Layout
Nelíbilo se mi
  • Chybí tomu ruch resortu
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
V rámci turnaje Crystal Open jsem si potřetí v životě zahrál Casa Serenu. Sice nám polovinu turnaje pršelo, ale nebyly to provazy deště, dalo se to. Hřiště je famónzní, greeny 11,8, fairwaye jak peřinka, roughy mistrovské, vše nachystáno na finále Raiffeisen Open profesionálů. Hřiště má skvělý layout, rozhodně stojí za to se tam aspoň jednou podívat. Jakmiel to pošlete někam mimo, je to prostě konečná, vyklepnout se to prakticky nedá. Jediná chybička byly bunkery, byly hodně mokré a moc se to z nich nedalo. Kdo má možnost, určitě si zahrajte
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Vlastně zklamani z kvality hřiště
Datum mojí hry
9.9.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
Nelíbilo se mi
  • Ferveje
  • Odpaliste
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Těšil jsem se na hriste.
Po příjezdu milá pani na recepci. Pak do kopce na driving. Ten pusobil jak opuštěný hrad v Karpatech. Dobre bylo, že míče se kupují kartou.
20220909_100122.jpg

Pak dolů na prvni tycko.
Prvni fervej predznamenala hrozny stav. Fleky vypalene, sice mokre po desti, ale tohle jsem nečekal.

20220909_112146.jpg

Další zklamání byla odpaliste, většina v hroznem stavu.
20220909_121939.jpg

Prostě za cenikove fee 1,950 bych cekal lepší stav.
Gryny byly lehce zapiskovane, ale tvrdé a celkem rychle.
Jamky jsou zajimave, motaji se kolem řeky. Celkem ruch z železnice a silnice. Příjemná zastavkana devitce.
Celkově mam rozporuplné pocity.
Hospoda fajn, dal jsem si dětské špagety, chuťově dobré, sice trochu studené těstoviny. Kafe taky fajn. Na hřišti spíš Němci.

Přílohy

  • 20220909_103938.jpg
    20220909_103938.jpg
    133,4 KB · Zobrazení: 22
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
davidfara
davidfara
Na západě teď stojí prý každý hřiště za prd, celkově okolí Mariánky, Cihelny... Nevyplatí se tam teď jezdit.
Seppper
Seppper
Zkoušel někdo třeba po druhé jamce přijít zpět na recepci a chtít vrátit peníze, že to stojí za prd? Za tohle dát dvojku, to bych těžce kousal ještě příští týden.
macdav
macdav
Já měl nějaký poukaz, ale dát za to 1,950 tak jsem naštvanej. Ne že bych teda nebyl ani tak. Jako fakt jsem se těšil na tohle hřiště, design by Gary Palyer a i s ohledme na tu cenu jsem si říkal, že to bude pěkné, ale tohle mě nemile překvapilo. Přitom je to hřiště v údolí u řeky, takže nějaké lepší klima by tam mělo být a vodu z řeky by se asi taky dalo nachytat do foroty.... No nevím.
Recenze za Pepíka
Datum mojí hry
4.9.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
výjimečně
Pochválil bych
  • Nejlepší stravování v rámci dětského turnaje ČGF
  • Že nemusím hodnotit svoji hru
Nelíbilo se mi
  • Snad jen, že bydlíme tak daleko
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Dnes jsem byl na hřišti jako caddy s nejmladším synem na turnaji DTSV. Hřiště bych měl znát protože jsem zde v roce 2010 potají, aby to kamarádi nevěděli, dělal své první golfové krůčky a získal zde zelenou kartu. Bohužel jsem si toho moc nepamatoval. Nejmladší Pepík je dalšími sourozenci trochu zloben, že má zadržený hendikep a tak jsem jej narychlo přihlásil a hodil do vody. Měli jsme štěstí na spoluhráče ve flajtu a tak jsme dostali v první devitce informace o jamkach, které Pepík ve druhé devitce, povětšinou, využil. Na jeho výkonu se podepsal fakt, že nikdy nehrál na hřišti, kde si je možné po 3 jamkách, dát palačinku s nutelou nebo výborný perník s čokoládovým přelivem. Už jsem byl s dětmi na mnoha turnajích v rámci čgf, ale stravování Na Vrších nemá konkurenci:up:. Dlouho na to budu nejen já vzpomínat. Jen doufám, že nebude Pepík požadovat podobný servis na všech hřištích :eek:
Určitě se sem rádi, a snad i častěji, budeme vracet. Jó a Pepík měl 41 stb a snižoval. Dříve by šel dolů o 5 stb, dnes v novém systému, pro ty co moc nehrají, to bylo snížení o 1,5 stb, ale to přebil pohár za první místo, diplom a hromada tyčinek T.. X
Moc děkuji osazenstvu golf klubu Na Vrších :up::up::up::up:
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno:
Marta
Marta
Vyřídím tvoji chválu a díky moc za ni! A že jsi se nehlásil, stála jsem na startu a posílala všechny děti na hřiště. ;) A Pepikovi moc gratuluji, krásný výkon!:up:
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
V
Vorel
Děkuji, gratulaci vyřídím. Tak jsme se tedy viděli na startu. Vůbec mne nenapadlo, že jsi startér. Příště napíši předem, teď to bylo moc narychlo. Ale vážně je u vás krásně :up:
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Marta
Marta
Já si tě ale vůbec nějak nemůžu vybavit, bylo tam lidí moc. Tak máš výhodu ;) A ještě jednou dík, opravdu vyřídím.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo
Težké vzpamatování se ze sucha
Datum mojí hry
28.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Amateur (36-20 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Layout, duch doby vzniku
Nelíbilo se mi
  • stav po suchu
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Takové to, když po dvou měsících začne růst tráva, ale jen někde. Fleky na fairwayi, fleky na greenu. Stříhat to moc nemůžou, aby se to chytlo, takže fairway je mix sušiny a semirafu, na jednom greenu je až 7 rychlostí a tři změny směru, která nejsou dány modelací.
Sleva byla.
Hospoda dobrý, akorát na webu mají i stálý lístek, ale v reálu podle něj nevaří. Neaktuálnost těhle informací mne trochu nebaví, na co ty webowky mají?
Personál jinak super, celej natešenej, že si ten den poprvé vyzkoušeli i češtinu.
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno:
Poprvé a určitě ne naposled
Datum mojí hry
30.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout,přírodu,hratelnost i pro kratší hráče
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Poprvé jsem navštívil Cihelny.Podle recenzí jsem se těšil.Očekávání se dostavilo.Hřiště je svým layoutem a zasazením do přírody prostě boží.Miluji taková to hřiště.Ferveje byly místy suší,bankry s dobrým,i když trošku kamenitým pískem.Odpaliště i rafy také dobré.Greeny po aretifikaci trochu skákavé,rychlé a držící.Jídlo podle @Sauron dobré.
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Příjemné..
Datum mojí hry
24.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Recepce
  • Symbióza s letištěm
  • Greeny
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 5,00
Nic moc jsem nečekal a byl překvapen.
Hřiště má společné zázemí s letištěm. Vše čisté, recepční milá.
Zapomněl jsem vyfotit místní pravidla, je tam netypická věta o tom, že golfisté musí respektovat pokyny jakéhosi leteckého orgánu😉
Před klubovnou parkuje éro, bokem otevřenej hangár a nahoře na klubovně řídící věžička👍
Samotné hřiště se odehrává na jednom kopci, docela hezky poskládané jamky. Trochu mi to připomíná Yard Předboj. Nelíbí se mi, že asi na dvou se kousek vracíme proti směru hry, myslím pětipar nahoře a další třípar. Nemám tohle rád, flajty se navzájem zdržují. Ale místní jsou s tím určitě v pohodě, v okolí moc na výběr není. A na hřišti bylo živo…
Kvalita odpovídá lokalitě a ceně, já s ní byl v pohodě.
Na jedné z fotek je vidět náhodná voda, uprostřed strom. To není rybník, ten je kus předtím. Tohle muselo napršet…
Jo u toho rybníčka je cedule o zákazu vstupu. Když jsme přijeli, cachtal se v něm postarší pumpička. Po kafi vybalujeme věci z auta, přijel autem párek důchodců a šup do vody.
Za mě fajn, až zase pojedu na Moravu, možná se zase stavím. Zjistil jsem, že zatímco přestávka u pumpy mě štve, projít si nějaké kratší hřiště tu cestu příjemně rozbije a tělo pak není tak ztuhlé…

Přílohy

  • E6E4A4A2-1893-4A93-8988-563995140454.jpeg
    E6E4A4A2-1893-4A93-8988-563995140454.jpeg
    146,3 KB · Zobrazení: 44
  • BFE355AE-2981-4733-B192-4C35C6D6E241.jpeg
    BFE355AE-2981-4733-B192-4C35C6D6E241.jpeg
    287,4 KB · Zobrazení: 41
  • A11A06CF-88E0-4610-9228-B88AD09615AD.jpeg
    A11A06CF-88E0-4610-9228-B88AD09615AD.jpeg
    224,3 KB · Zobrazení: 41
  • 2691FAD3-59B5-4967-9F9C-2F27F1389B83.jpeg
    2691FAD3-59B5-4967-9F9C-2F27F1389B83.jpeg
    177,7 KB · Zobrazení: 45
  • 8FEB4883-6AE9-4E8F-9C97-19A4E7EE2F05.jpeg
    8FEB4883-6AE9-4E8F-9C97-19A4E7EE2F05.jpeg
    265,8 KB · Zobrazení: 43
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Sem už ne
Datum mojí hry
24.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Design některých jamek
Nelíbilo se mi
  • Orientace
  • Stav
  • Hluk
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 2,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 1,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 1,00
Druhá zastávka cestou domů na rozbití času za volantem. Na to to bylo ok, jinak na nic.
Začnu tím nejhorším a to je kravál od motorek na okruhu. Naivně jsem myslel, že máme smůlu, ale podle maníka, který tam se sekačkou pobíhal (měl chudák takovou na malou zahradu, benzín a tlačit), to prý je každý den.
Plata opět přes účet, recepce není, občerstvení není. Orientace jen podle mapky vyfocené na plotě. Asi proběhlo přečíslování jamek, protože hned u recepce je cedulka na fee no.3 ale vede k pětce. Najít to byl boj, spoléhal jsem na parťáka že to odpíská ale on ne, takže nakonec odehráno všech 8 jamek.
Některé jamky by byly i hezké, nebýt toho všeho kolem a taky mizerného stavu. Některý green vypadal celkem ok a další hrůza. bunkery mají v sobě něco, z čeho by se bezvadně dělala mlatová cesta. Tohle prostě nedává smysl...
IMG_0750.JPG
IMG_0752.JPG
IMG_0753.JPG
IMG_0754.JPG
IMG_0755.JPG
IMG_0756.JPG
IMG_0758.JPG
IMG_0760.JPG
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
  • To mě mrzí...
  • Wow
Reactions: jumbodedek a requo
Příjemné překvapení
Datum mojí hry
24.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • celková koncepce
  • kvalita cvičných ploch
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Tahle multisport aréna překvapila. Sice jsem si nevšiml dle popisu "krásného panoramatu Brna", což je jednak samo o sobě vtip a hlavně vidíte spíš blízkou stavbu nějakého paneláku. Trochu hluku z dětského hřiště hned vedle, trochu kouře z nějakého grilování, trochu hluk z dopravy, ale pořád tak nějak fajn na to, že je to ve městě.
Hezká recepce, na pohled i omak moc hezký a kvalitní patovací green, hezký driving. Akademie samotná tak kvalitní greeny nemá, ale pro ten účel jsou fajn. Pro trénink krátké hry je to skvělé. Až mě mrzelo, že nebyl čas to oběhnout víckrát než jednou.
Kafe dobré, recepční milá.
Tohle brňákům závidím, mít to u baráku, jsem tam minimálně třikrát do týdne.
IMG_0745.JPG

IMG_0746.JPG

IMG_0747.JPG
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Fajn
Datum mojí hry
23.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Atmosféra
  • greeny
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 2,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Při příjezdu bylo vše otevřeno, majitel na recepci, na hřišti lidi. Dokonce dal svoje auto v šanc hráčům hrajícím do greenu devítky, abych já to svoje mohl schovat za bilboard.
Hřiště už zelenější, deště pomohly. Nějaká místa na hlínu na fairwai k nalezení byla, ale nic tragického, míč vždy skončil na trávě.
Jednička se mi líbila, že hraju přes driving jsem si nějak nevšiml, až teď to tady vidím. Greeny jsem zapomněl vyfotit, ale byly velmi slušné.
Nový majitel se o hřiště stará a mě to vlastně tam bavilo. A nebyl jsem sám, na tak malé hřiště a všední den se tam pohybovalo dost lidí.
IMG_0740.JPG
IMG_0741.JPG
IMG_0742.JPG
IMG_0743.JPG
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Izanagi a requo
Fajn
Datum mojí hry
23.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout druhé devítky
Nelíbilo se mi
  • Některá odpaliště
  • Ranní směna v restauraci
  • Flekaté greeny
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 5,00
Letos podruhé na Čeladná, tentokrát New Course.
Začali jsme ranní hrou "ulov si svého pingla", mlaďoši se uměli mistrně vyhýbat hostům, kteří nebyli ubytovaní a nebyli na snídani. Nakonec jsme boj vyhráli a kafe dostali. Já měl pobryndanej hrnek i talířek.
Přestože jsem na první devítce hrál lépe, musím uznat, že druhá je hezčí. A jako celek se New Course z mého pohledu Old Course nevyrovná.
Hřiště nacucané vodou, sem tam stopy žluté na fairwaích, některá odpaliště fujtajbl na tuhle kategorii hřiště a některé greeny především na první devítce flekaté.
Po hře snaha ofoukat výbavu, hadice i pistole byly na označeném místě, ale vzduch v tom nebyl. Až při jídle jsem zahlédl, že čištění je v takovém altánku a fungovalo.
V restauraci jiná obsluha, fungovala. Jídlo vynikající a opět za super cenu.
Na čeladnou se rád vrátím, ale na Old Course.
IMG_0729.JPG

IMG_0730.JPG


IMG_0731.JPG

IMG_0732.JPG

IMG_0733.JPG
IMG_0734.JPG


IMG_0735.JPG

IMG_0736.JPG


IMG_0737.JPG

IMG_0739.JPG
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Izanagi a requo
Celkem fajn
Datum mojí hry
22.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 2,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Tohle bylo docela překvapení. Sice nikdo nikde, zima, na mraky jsme koukali zezhora. Ale pět minut před teetime přijel chlápek s tím, že recepční má volno, udělal nám kafe, vysvětlil co a jak a po tom, co jsme vyrazili se zase vytratil.
hřiště samotné klame tělem, některé jamky jsou docela výzva. Pětipar do kopce (jak místní říkal po sjezdovce) doteď nevím, kudy vlastně hrát z odpaliště, když nepřepálím tu debilní skupinu stromů. A třípary ke konci jsou taky docela výzva, myslím, že to megaúzké v lese z kopce byla osma.
Greeny vypadají hůř než jezdí, patovalo se mi na tom docela dobře. Ostatní je takové nic moc. Rozhodně to hřiště má něco do sebe.
IMG_0720.JPG

IMG_0721.JPG

IMG_0722.JPG
IMG_0723.JPG
IMG_0724.JPG
IMG_0725.JPG

IMG_0726.JPG
1 Jamkař označil toto hodnocení jako velmi užitečné.
Toto fakt ne
Datum mojí hry
21.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • cena
Nelíbilo se mi
  • nic
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 1,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 2,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 2,00
Tohle bylo tristní.
Zamluveno přes teetime, takže museli tušit, že někdo dorazí. Nikde nikdo. Po telefonu nám bylo vysvětleno, že se mu tam nechce sedět, že nikdo nechodí, protože prší. A ať si jdeme klidně zahrát, nic za to nechtěl. Což bylo jediné pozitivní. Za něco v tomto stavu zaplatit fakt nechceš.
Ze začátku bylo fakt těžké pochopit, že se hraje nějak přes driving. Najít vůbec kam hrát. Greeny vlastně neexistují, možná kdysi, ale teď totální bída. Vlastně bída všechno.
V dalších dnech jsem se dal do řeči s novým majitelem Komárna, který vlastníka Holešova zná (oni se tam teda znají všichni). A že prý to míval ve slušném stavu, prodával kurzy přes Slevomat a jezdili tam lidi. Ale teď prý má ještě jiný kšeft, něco jako že jezdí s nějakým stánkem po akcích, takže na hřiště není čas.
Takže dokud se to nemění, vyhněte se tomu velkým obloukem. Tohle je vlastně nejhorší, co můžete na Moravě z golfu najít.
IMG_0701.JPG

IMG_0702.JPG

IMG_0703.JPG

IMG_0704.JPG

IMG_0705.JPG
IMG_0706.JPG
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno moderátorem:
R
Romano
Hrál jsem tam před dvěma lety, grýny byly na tento typ hřiště nadstandardní. Majitel bodrý chlápek, ale už tehdy tam měl nějaký přívěs s občerstvením...
Pro mě dle fotek překvapení, jak hodně šlo hřiště dolů...
JardaK
JardaK
Jak jsem psal, slyšel jsem, ze teď má kšeft jinde a na tohle není čas..
DJHolmes
DJHolmes
Jsem celkem v šoku. Ty grýny byli před pár lety na takto malé venkovské hřiště opravdu nadstandartní (jak píše výše Romano). No teď to vypadá spíše na pomalý zánik, anebo to dopadne tak, že zbyde pouze drajving a možná cvičný grýn. :rolleyes: Na webovkách píší už minimálně půl roku, že se chystají nové stránky a to už asi o něčem vypovídá. 🤔 Třeba se to dá ještě nějak dohromady.
Mrtvá zóna
Datum mojí hry
21.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Ucházející kvalita greenů
Nelíbilo se mi
  • Problém zaplatit
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 2,00
Tohle je trochu jako Racing ve Varech. Tam ale při naší návštěvě někdo byl. Zde pusto prázdno.
Recepce neexistuje, platit se může v restauraci SUD, která je zavřená. Nebo u maršála, ten než nikde vidět. Hřiště i okolí naprosto mrtvé. Nebo převodem na účet.
Za normální cenu 800 bych sem nešel, za zlevněnou podle jejich stránek 600 taky ne. Po telefonu s prezidentem klubu jsem dostal cenu 300 za osobu a to už podle mě docela ok. Mimochodem říkal, že o víkendu se platí fakt těžko. Zajímavé...
Hřiště je placka na závodišti, na tu kategorii překvapivě slušné greeny i něco jako fairwaie, odpaliště dost bídná.
Některé jamky jsou napoprvé zapeklité, hrajete přes "koňské" překážka ze živého plotu a vůbec nevíte kam.
Jiné budou pro hráče mé úrovně zapeklité vždy, třípar 198m (tuším osmička) a 170m (devítka) s tím koňským křovím před greenem je docela výzva. Hlavně ta devítka. Pochopitelně v křoví...
Asi jako si zahrát nebo zatrénovat proč ne, ale nic jiného zde nedostanete. Fakt mrtvo a na mě to působilo dost depresivně.
242DA85F-7D23-4EAE-B28A-A5199C87E3FA.jpeg

9C052A60-7799-48BD-A7B1-4BB49335D2AF.jpeg

IMG_0700.JPG
3 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Upraveno moderátorem:
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: requo a Izanagi
Po destich nadhera
Datum mojí hry
24.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
sem tam
Pochválil bych
  • Greeny
  • Stav ploch
  • Srpnova akce
Nelíbilo se mi
  • Restaurace
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 5,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 5,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 4,00
Srpnova akce na Kaskade 2fee+buggy za 2400 - to by byl hrich nevyuzit :). Sli jsme Kamen+Drevo, famozni greeny i po tech 4 dnech totalniho deste na Morave, fairwaye zelene, dnes posekane, misty trosicku mokre ale nic strasneho. Bunkery v super stavu, pisek famozni. Jedine co mi na Kaskade proste vadi je ten pristup restaurace. Kysely ksichty, vse problem, mam tam vzdy pocit, ze jim vadi byt v praci, zvlast ten typek co tam obsluhuje :( celkem 83 ran
4 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Klok
Klok
Přesně jak píšeš , vždy naprosto podobná zkušenost , hraju tam 3 x až 4 x za rok, chodím tam kvůli hřišti , do restaurace mě tam nikdo už nedostane
HonzaKulig
HonzaKulig
Pritom tam vari dobre - jen ta obsluha je des bes a kdyz hraju s kamosema o kavicku, zakusek, pivko apod tak si ho nechci davat na benzince :)
Datum mojí hry
23.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Hral jsem New Course. Hezčí mi přijde devítka druhá. Byla pro mě zajímavější a je zde celkově vice překážek. Na prvni devitce jsou vlastně jen outy a voda. Druha devitka ma zajimava udolicka, hru přes lesiky, nakloněné ferveje.
Gryny byly na většině napadeny asi plísní. Ale jezdilo to rychle. Odpaliste ucházející. Ferveje občas vyschle (hlavně na druhe devitce), ale po poslednich deštích mokre. Ale stejne bych si myslel, ze by mely byt na tenhle resort v top stavu, coz nebylo. Bunkry byly po deštích jak beton.
Driving mi přišel v pohodě, na trávě se hralo z travy.
Celkové moje hodnocení, ze raději na Ostravici.

Přílohy

  • 20220823_115826.jpg
    20220823_115826.jpg
    107,8 KB · Zobrazení: 40
  • 20220823_111032.jpg
    20220823_111032.jpg
    99,9 KB · Zobrazení: 43
  • 20220823_110316.jpg
    20220823_110316.jpg
    203,8 KB · Zobrazení: 41
  • 20220823_110246.jpg
    20220823_110246.jpg
    71,6 KB · Zobrazení: 41
  • 20220823_105225.jpg
    20220823_105225.jpg
    78,2 KB · Zobrazení: 42
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
Příjemné překvapení
Datum mojí hry
22.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
  • Personál na recepci a v restauraci
Nelíbilo se mi
  • Pracovníci údržby
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 3,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 2,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Podepisuji co psal @macdav , tak jen pocity: moc hezké hřiště, greeny vypadají hůř než jsou, napoprvé obtížnější orientace, rád si zahraju znovu. Za cenu happy hours v po 590 je to skoro neuvěřitelné co dostaneš…
Holky na recepci i v restauraci krásné, milé a komunikativní.
Pitomec na sekačce se chová, jako by jste na hřišti nebyli🙁
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: Prosa a requo
R
Romano
Když jsem tady před týdnem hrál, tak greenkeepři vždy počkali, až odehraju. Zřejmě jiná směna 🤷
Datum mojí hry
21.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
  • Stav
  • První jamka
Nelíbilo se mi
  • Layout
  • Poslední jamka
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 4,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 2,00
Dle mého - RAFY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 2,00
Dle mého - PERSONÁL
hvězdičky: 4,00
Dle mého - JÍDLO
hvězdičky: 3,00
Překvapení. Milá slečna na recepci, ikonická první jamka, nesmyslná poslední, spousta slepých ran, “komunistický hotel/panelák” překvapivě ničemu nevadí, dobré kafe.

Přílohy

  • A610A9F5-17CB-4E48-9B9A-85E5EF18C226.jpeg
    A610A9F5-17CB-4E48-9B9A-85E5EF18C226.jpeg
    231,4 KB · Zobrazení: 38
  • B0C76781-5789-418B-9971-09E355EAEE53.jpeg
    B0C76781-5789-418B-9971-09E355EAEE53.jpeg
    173,8 KB · Zobrazení: 39
  • DEEC28FF-BC35-448C-ACF7-958677D30404.jpeg
    DEEC28FF-BC35-448C-ACF7-958677D30404.jpeg
    197,2 KB · Zobrazení: 42
  • 454AEF35-B8C3-4B9F-AB94-4D2BCDBD2549.jpeg
    454AEF35-B8C3-4B9F-AB94-4D2BCDBD2549.jpeg
    206,5 KB · Zobrazení: 40
  • 36A47F0E-EB33-477A-928A-16C10CDCFBE6.jpeg
    36A47F0E-EB33-477A-928A-16C10CDCFBE6.jpeg
    239,4 KB · Zobrazení: 41
  • To se mi líbí, Shot!
Reactions: jumbodedek a requo
DJHolmes
DJHolmes
No ta poslední jamka je úlet (taky ji nemám rád). Přitom z odpaliště krásná, ale to posazení grýnu :oops:. Mám rád jamky 5;6 a 7.
JardaK
JardaK
Poslední jamka by neměla být debilní, je to alespoň u mě pak dojem, se kterým z hřiště odcházím…
Rozmanite
Datum mojí hry
22.8.2022
Moje úroveň HI (HCP)
Elite (19,9 - 10 HI)
Na hřišti hraju
poprvé
Pochválil bych
  • Layout
  • Rozmanitost
Nelíbilo se mi
  • Kameny v bunkrech, hlavne na 10
  • Ne uplne rovna odpaliste
Dle mého - LAYOUT HŘIŠTĚ
hvězdičky: 5,00
Dle mého - GRÝNY
hvězdičky: 4,00
Dle mého - FERVEJE
hvězdičky: 4,00
Dle mého - BUNKERY
hvězdičky: 3,00
Dle mého - ODPALIŠTĚ
hvězdičky: 3,00
Prvni navsteva, zacali jsme z 10. Druha devitka mi prisla prehlednejsi, jamky ruznorode. Prvni devitka hodne doglegu, jamky rozdeleny stromy. Ale zaroven mi prislo celkem siroke hriste. Az pujdu po druhe, bude urcite lepsi Na orientaci.
Gryny byly celistve a tvrde, sice po destich. Ferveje tvrdsi. Odpaliste bych cekal lepsi. Ne uplne rovne. Rafy tady skoro nejsou.
Zajimave hriste, rekl bych sportovnejsi. Kdyz budu mit cestu, rad se zastavim znovu

Přílohy

  • 20220822_141815.jpg
    20220822_141815.jpg
    137 KB · Zobrazení: 53
  • 20220822_114323.jpg
    20220822_114323.jpg
    180,9 KB · Zobrazení: 51
  • 20220822_113455.jpg
    20220822_113455.jpg
    83,2 KB · Zobrazení: 48
  • 20220822_113451.jpg
    20220822_113451.jpg
    100,8 KB · Zobrazení: 45
  • 20220822_104225.jpg
    20220822_104225.jpg
    252,8 KB · Zobrazení: 50
2 Jamkaři/ů označili toto hodnocení jako velmi užitečné.
WebGolf.cz
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2022 patří (více info):
Nahoru