My už se taky vracíme do civilizace, takže ve středu dorazím i já.Sunset Cup příští středu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
My už se taky vracíme do civilizace, takže ve středu dorazím i já.Sunset Cup příští středu
No jo, vidíš, to jsme neprobrali, tak snad příště. Věřím, že příležitost ještě bude.Včera Sunset Cup v [HASH=43]#Hodkovičky[/HASH]. Byla jsem na tomto hřišti poprvé a úplně mě nenadchlo. Přístup od MHD není úplně příjemný. Na hřišti byl velký hluk, nejen od vlaku, který projížděl snad na každé jamce. Že to byl příjemný podvečer, přispěl pohodový flajt s @requo, Alicí a @TP_79 (Nestihli jsme probrat golfového psychologa) A konečně, jak jsem hrála? Byla to čísla vysoká. Občas se nějaká rána povedla. Třeba na dvojce jsem se první ranou dostala na green, nakonec za čtyři. I druhý třípar ve stejném čísle. Na poslední jamce se podařil krásný odpal... Myslím, že hřiště si musím zopakovat, třeba si mě ziská a tak jsem se už přihlásila na Sunset Cup příští středu
Zobrazit přílohu 13890
Poslední dobou hraju furt stejně. Jdu na sebe, jednu až dvě jamky zprasím jak Babica grilovačku v Afgánistánu, něco se povede a výsledek +- na sebe. Teď to předvádím v Terezíně. Ráno jsem šel 18 stb, 6ka za 10 => Alexandře, ty jsi prostě debil.
Další teetime mám na 35 minut. Třeba mně žádná jamka nevykouří, ale moc tomu nevěřím.
Hezky pěkně. A ještě mi někdy říkej, že birdie skoro nehraješMěli jsme s @6david8 čtyři dny na Plzeňsku a podařilo se nám dvakrát zdejchnout na golf. V pondělí moje zlatá žena pohlídala všechny tři děti (jedno bylo navíc) a my mazali na [HASH=423]#Alfrédov[/HASH]. Až na katastrofu na desítce, kde jsem se chtěl mojí Mickelsonovkou vyhrát z rafu přes stromy a aut (byly z toho dva auty ), tak celkem spokojenost. Hřiště poměrně těžký, plný vnitřních autů a druhá devítka je vlastně jen trocha trávy uprostřed vody. Takže těsně pod kilo a odchod.
Dneska jsem se trhli podruhý, do [HASH=1]#Hořehledy[/HASH] ovšem už jsme dostali kedíky (i zlatá žena má jedny nervy ). Vyhlášený auty mi nevadily, vadilo jen horko. Jedinej průšvih se stal na osmičce, kde jsem zase pustil do hry fantazii a místo abych se lehce vyhrál z pod stromů na fervej, chtěl jsem dát asi 180 kilometrovej lob (), tak to zachráním dlouhým železem před green (zase ) a tak jsem si napsal devět a šel rychle pryč. Druhou devítku jsem zahrál, poučen z vlastních chyb, neskutečně, takže celkový výsledek je rekordní a nahradil na špičce mých výkonů 88 ran ze Slap.
Díky Dejve za hru, bylo to skvělý!
P.S. Potkali jsme i náčelníka @mkopcak, ale radši jsme ho pustili, páč hráli jamkovku a neradi bychom byli brzdy. Ukázku, jak to hrajou mistři, nám předvedl. Putterem hrát z bunkeru (a přiznávám že vůbec ne špatně!), jsme ještě neviděli. Díky Marťas, areál máš super a kluk na recepci taky výbornej.
Vždyť tam skoro žádný nejsou...birdie skoro nehraješ
Jasně, je to jen čirá závist, ale jen co jsme šli spolu, byly cca 3 a v každém výsledku, co posíláš, se nějaké najde.Vždyť tam skoro žádný nejsou...
Velká gratulace
Tak už jen desetinka a bude z tebe golfista
uvidím v sobotu...Včera odpoledne # Molitorov. Za 220 Kč - pondělní plná cena dle výše HIx10. Tak jsem toho využil. Bylo hezky a v práci - KOPR. :-D výsledné číslo 103 ran a 30 stb není nic moc, ale trochu jsem experimentoval, abych po šesti jamkách a ztrátě 5 míčů toho zase nechal a hrál raději normálně. Jeden par byl, jeden ptáček taky přilétl, takže nakonec spokojenost. Trénink na sobotní turnaj jak má být! Vím, odkud fakt nechci hrát.
Ferveje zelené a tvrdší, grýny takové dvourychlostní. Hřiště prázdné, pondělní cena za 18j bezkonkurenční
Zobrazit přílohu 13948Zobrazit přílohu 13949