Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jaký je Váš golfový cíl pro rok 2024?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
2024cile.webp

Jaký je váš golfový cíl pro rok 2024?
Podobně jako pro roky 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 je tu oficiální vlákno i pro rok 2024!
Titulní foto: Kaskáda (srpen 2024)
  1. Napište své golfové cíle pro rok 2024. Konkrétní a pro vás dosažitelné.​
  2. Popište, jak svých cílů chcete dosáhnout, co pro to uděláte, kdy, kde a jak! Čím více detailů, tím lépe! Není nad to si dát takto veřejný závazek. :)
  3. Jakmile své cíle splníte, bude skvělé, kdy o tom tady budete reportovat tak, že "odpovíte" na svůj příspěvek. Pokud cíle jsou pro vás příliš snadné, alespoň víte, že je potřeba pro příště přitvrdit!​

Pojďme do toho!

PS: A pokud chcete shrnout své cíle předchozího roku -> viz téma cíle 2023.

Pravidelně cvičit, abych mohl hrát bez omezení golf.
Odehrát 12 nových hřišť v ČR, dostat se na číslo 100 = zlatý všudehrál v ČR.
Udržet jako kapitán II. ligu družstev.
Nenechat se porazit v klubové jamkovce.
Trefit konečně to ESO.

Přál bych si, aby drželo zdraví alespoň tak, jako letos a já mohl odehrát co nejvíc golfu.

Pokud by se mi podařilo hrát alespoň stejně dobře jako letos a nakoukl pod HI 5,0 tak by to byla taková 🍒 na 🍰.

Tak já si už cíl trochu načal.
Napodzim jsem začal chodit k trenérovi a mám uplně překopaný švih.
Na příští rok jsem si koupil dalších 12 lekcí, takže jaro se ponese v duchu tréninku.
Takže cíl je naučit se pořádně hrát a zlepšit se aspoň pod HI 30.

Druhý cíl je neosobní a to nadchnout dceru pro golf a udržet jí tam příští rok. Budu s ní muset jezdit po hřištích kde mohou hrát děti.

Moje osobní golfové výzvy pro rok 2024, ať se mám o co snažit :)
  • Zahrát si na 5 hřištích v ČR, které jsem ještě neměl to štěstí odehrát
  • Vytáhnout se s HI pod 15 (aktuálně 16,8)
  • Odehrát alespoň 20 turnajů na 18 jamek
  • Zopakovat dovolenou s rodinou okořeněnou golfem 🥰
  • Alespoň jeden vícedenní golfový trip s kamarády někam, kde jsme ještě nebyli
  • Porazit @mkopcak v Jamkovce ⛳
  • Zorganizovat další 1 turnaj navíc pro Jamku na hřišti, kde jsme ještě společně nehráli :up:

Tak si dejte 18x jamku č.7 v Hořehledech 🤭

No, ta jamka zrovna mezi mé oblíbené taky nepatří. To by mohlo myslím dopadnout pro tu Jamku poměrně neblaze, myslím, kdyby jsme tam strašili celou 18tku zrovna my dva. :)

No, ta jamka zrovna mezi mé oblíbené taky nepatří. To by mohlo myslím dopadnout pro tu Jamku poměrně neblaze, myslím, kdyby jsme tam strašili celou 18tku zrovna my dva. :)
Se 7kou jsme uzavřeli oboustranně výhodnou dohodu. Ona slíbila, že na ní budu hrát max PAR, a já, že ji nezrušim. No a od října jsem na ní hrál 1x birdie a 2x PAR. Zato 4ka to má nahnutý, poslední 2 hry za +8. Pomalu se s ní rozlučte...

Vzhledem k tomu, že poslední roky byly golfově velmi bohaté, budu pro rok 2024 spíše skromný:
  • Nesmát se pokusu @requo porazit mne v jamkovce
  • Udržet HCP pod 10
  • Absolvovat alespoň jeden golfový výjezd s kamarády @requo , @roman007 (ten v samostatném pokoji, ideálně v jiné budově) a @Sauron
  • Podívat se opět golfově do Turecka
  • Zahrát si Mistrovství klubu na rány
  • Prozkoumat varianty nových golfových holí
  • Zahrát si alespoň 1 hřiště, kde jsem ještě nehrál
  • Najít energii na boj s tím marastem kolem sebe a táhnout Hořehledy stále kupředu
  • Vidět hořehledské juniory na předních místech mládežnických žebříčků

Tak já mám na rok 2024 ohledně golfu opravdu pár malých přání.

Udělat se svým zdravím vše dostupné, abych mohl hrát golf.
Zahrát si s nějakými jamkaři na Kaskádě ;)
Na podzim zajet do Království Hořehledského k Matýskovi @mkopcak
Hrát golf, který se mi bude líbit a bavit mě.
Pokud to finance dovolí, zahrát si nějaké nové hřiště.
Zahrát pár turnajů, abych aktualizoval Hcp
Takže hlavně se dát nějak po zdravotní stránce dohromady

V tom případě ti tam chybí bod „zbavit se aviofobie🤭

V tom případě ti tam chybí bod „zbavit se aviofobie🤭
Dal 5 Jacků, a byl dobrej. Teda v letadle. Po cestě mikrobusem přidal nějaký navíc a recepci hotelu mlel při ubytování něco o romantice mezi námi chlapy a o lubrikantu, na což se recepční v této muslimské zemi moc netvářil. Ale fatvu na @mkopcak neuvrhli.

Moje osobní golfové výzvy pro rok 2024, ať se mám o co snažit :)
  • Zahrát si na 5 hřištích v ČR, které jsem ještě neměl to štěstí odehrát
  • Vytáhnout se s HI pod 15 (aktuálně 16,8)
  • Odehrát alespoň 20 turnajů na 18 jamek
  • Zopakovat dovolenou s rodinou okořeněnou golfem 🥰
  • Alespoň jeden vícedenní golfový trip s kamarády někam, kde jsme ještě nebyli
  • Porazit @mkopcak v Jamkovce ⛳
  • Zorganizovat další 1 turnaj navíc pro Jamku na hřišti, kde jsme ještě společně nehráli :up:
A já bych Ti přál, aby Ti Ježíšek ještě letos přinesl nová železa a hybridy značky PING.

Přál bych si, aby drželo zdraví alespoň tak, jako letos a já mohl odehrát co nejvíc golfu.

Pokud by se mi podařilo hrát alespoň stejně dobře jako letos a nakoukl pod HI 5,0 tak by to byla taková 🍒 na 🍰.
U Tebe bych si přál si s Tebou zahrát, protože jsi v reálu taková paní Columbová zdejšího fora (co turnaj dvojic?)

Vzhledem k tomu, že poslední roky byly golfově velmi bohaté, budu pro rok 2024 spíše skromný:
  • Nesmát se pokusu @requo porazit mne v jamkovce
  • Udržet HCP pod 10
  • Absolvovat alespoň jeden golfový výjezd s kamarády @requo , @roman007 (ten v samostatném pokoji, ideálně v jiné budově) a @Sauron
  • Zahrát si Mistrovství klubu na rány
  • Prozkoumat varianty nových golfových holí
  • Zahrát si alespoň 1 hřiště, kde jsem ještě nehrál
  • Najít energii na boj s tím marastem kolem sebe a táhnout Hořehledy stále kupředu
  • Vidět hořehledské juniory na předních místech mládežnických žebříčků
Třetí a čtvrtou odrážku s Tebou sdílím. U Tebe Ti přeji hodně úspěšných her a vážne Ti přeji, abys v roce 2024 nebyl nikdy golfem frustrován. Sice s Tebou nebude taková čurina a naše potěšení, že ta sousedovic koza chcípá tak nahlas, vezme za své, ale zase déle vydržíš.

Upraveno:
Tak já mám na rok 2024 ohledně golfu opravdu pár malých přání.

Udělat se svým zdravím vše dostupné, abych mohl hrát golf.
Zahrát si s nějakými jamkaři na Kaskádě ;)
Na podzim zajet do Království Hořehledského k Matýskovi @mkopcak
Hrát golf, který se mi bude líbit a bavit mě.
Pokud to finance dovolí, zahrát si nějaké nové hřiště.
Zahrát pár turnajů, abych aktualizoval Hcp
Takže hlavně se dát nějak po zdravotní stránce dohromady
Tak hodně zdraví, aby plody našeho "malého skutku" došly užitku.

U Tebe bych si přál si s Tebou zahrát, protože jsi v reálu taková paní Columbová zdejšího fora (co turnaj dvojic?)
Tak nevím, ale paní Columbová hrála třeba na turnaji 19.jamky v CL 🤭

Ale pár jamkařů už se s paní Columbovou potkalo (vč. tebe) 😉

Ale zahrát si spolu můžeme, třeba bude v r. 2024 příležitost.

Tak nevím, ale paní Columbová hrála třeba na turnaji 19.jamky v CL 🤭

Ale pár jamkařů už se s paní Columbovou potkalo (vč. tebe) 😉

Ale zahrát si spolu můžeme, třeba bude v r. 2024 příležitost.
Já vím, řešili jsme loni tvé vybite auto...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom