Tak včera s rodinou (celý flajt) Dýšina (Greensgate). Hřiště plné lidí, trošku se to štosovalo (za námi, ale nebylo to vyloženě jen naše chyba, brzdily i dvě dámy před námi). Skore kartu ukazovat nebudu, anžto to byla trága, ale víte co?? Bylo to naprosto fajnové! Hřiště je krásné, nám se teda moc a moc líbilo. Ze začátku pohoda, pozdější kopečky nám daly zabrat. Drive mám poslední hry docela obstojný a dlouhý i rovný...bohužel hry železy jsou tristní a chvíli mi trvalo zvyknout si na pěkné greeny (u nás na hřišti jsou letos dost špatné). Takový parádní drive, zdál se i ideální směr - tuším jamka č. 15 dolů, bohužel jsem ho pod kopcem (za horizontem) nenašla, jestli se odrazil a dokulil se až do vody...bůh ví. Ten mě fakt mrzel.
A udělalo se hic, že jsme i deštníky roztáhli a já se opět trochu přismahla. Jsem ráda, že jsme jeli, byl to skvělý zážitek. Jen náš junior ztratil asi dvacet míčů...

Jo a až budete hledat levné ubytování v dojezdu Dýšiny, varuji před hotelem Bělohlávek v Holoubkově. Levný je dost...ale jinak hrůza.