Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co na to říct, snad jedině : neserVcera jsem si udelal osobni rekord, 45 jamek na Kacove, kombinace River Meadows Forest Meadows Forest.
Celkem jsem cca +5 za vsechny jamky![]()
Hriste skvelem stavu, krasne greeny o rychlosti 9,5. Krátky rozhovor s headgreenkeperem, který mi rekl, co vse je v planu a co ma byt jinak.
Pocasi vyslo skvele, nakonci zaclo lehce foukat.
Mel jsem skvely zacatek na devitce River, Birdie, par, par, birdie, birdie a to jsem na 3 nedal 2m do birdie![]()
Nejlepsi rany na jamce F4, 160m par3 do kopce proti vetru, 5i 20cm k jamceDalsi radost jsem mel na jamce M6, znama jamka z kopce, kde musite trefit green, navrt vzadu, pin vzdaleny 220m, v obou kolech hybrid na cca 3m, ale ani jeden putt jsem nedal
![]()
Skvely den, ale 45 jamek je i na me moc.
.
.
.
.
.
.
.
Kecaaaam, bylo to supeeeer a kdybych nejel sbirat na Rohan, dal bych jeste jednou River![]()
![]()
![]()
tohle zrovna na suchý green nevypadáVcera Horehledy s @mkopcak a @honza62. Byl jsem treti ve sve kategorii, takze dalsi poharek doma. Bylo dost sucho, ferveje jezdily jak zehlici prkno o greenech nemluve.
Zobrazit přílohu 2029
tohle zrovna na suchý green nevypadá![]()
Vcera jsem si udelal osobni rekord, 45 jamek na Kacove, kombinace River Meadows Forest Meadows Forest.
Celkem jsem cca +5 za vsechny jamky
Hriste skvelem stavu, krasne greeny o rychlosti 9,5. Krátky rozhovor s headgreenkeperem, který mi rekl, co vse je v planu a co ma byt jinak.
Pocasi vyslo skvele, nakonci zaclo lehce foukat.
Mel jsem skvely zacatek na devitce River, Birdie, par, par, birdie, birdie a to jsem na 3 nedal 2m do birdie
Nejlepsi rany na jamce F4, 160m par3 do kopce proti vetru, 5i 20cm k jamceDalsi radost jsem mel na jamce M6, znama jamka z kopce, kde musite trefit green, navrt vzadu, pin vzdaleny 220m, v obou kolech hybrid na cca 3m, ale ani jeden putt jsem nedal
Skvely den, ale 45 jamek je i na me moc.
.
.
.
.
.
.
.
Kecaaaam, bylo to supeeeer a kdybych nejel sbirat na Rohan, dal bych jeste jednou River![]()
![]()
![]()
My jsme spolu hrali Kacov??Fakt jo? A když jsme tam hráli spolu před týdnem, tak jsi zahrál +5 hned na první jamce Meadows!
. Tak tady vidíš, jaký ten golf je nevděčný sport. Jeden den je to "pohádka" a druhý den "horror" . Jj., takovej Dědek by mohl vyprávět
. Na Albatrossu po 11 jamkách umístění T2, druhý den večer už T128 a Prize Money = 0 eur...
.My jsme spolu hrali Kacov??![]()
![]()
Jsou i horší. Na WGAC jsem zanevřel, když mi Afrika utekla o jednu ránu.Dnes wagc regionální finále na Zbraslavi. První drive naznačil v jakém duchu se dnešní hra ponese. Těsně na červená odpaliště! [emoji23] 42/41/83, GIR 6, 30 patů. Sand save 1/1. Jedna voda u břehu. Měl jsem bandon nike takže jsem šel do toho a půlkou boty pod hladinou jsem ho vyhrál ven. [emoji123] Takže problém v poli a kolem grýnu. Patr fungoval velmi velmi dobře. Z něj mám opravdu radost. Do národního finále jsem nepostoupil o 2 místa. Nevadí. Ambice na finále jsem neměl. Už když přicházíte na první odpaliště tak cítíte jestli to půjde nebo ne...
Mí dnešní parťáci na podvečerní devítku na Zbraslavi. Všem vřele doporučuji! Na jakémkoli hřišti. S tímto počtem holí skóre opravdu neřešíte a o to víc si užijete samotnou hru. [emoji457]
![]()
Mí dnešní parťáci na podvečerní devítku na Zbraslavi. Všem vřele doporučuji! Na jakémkoli hřišti. S tímto počtem holí skóre opravdu neřešíte a o to víc si užijete samotnou hru. [emoji457]
![]()
Asi jsi málo picovalAhoj. Tak já jsem dnes hrál se synkem Honzou Líšnici. Strašná tužka, oba. Po páté jamce jsem roztrhal skorku a těšil se aspoň na jednu povedenou ránu. Hybrid nezklamal, ale ostatní hole i se mnou mají nakročeno na hanbu. Uvidíme příště. Dnes to byl děs
Mám takovej dojem, že dneska by nepomohlo ani toAsi jsi málo picoval![]()