Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

29.4.2025 • Hostivař: 85 ran, 38 patů (by mGolf)

Zobrazit přílohu 49857

Špatný vstup do hry, bez rozehraní. Každopádně, ten prostředek byl docela fajn. Byl jsem s kamarádem Jirkou po delší době a kecali jsme o práci, a jak jsme s vervou a synchronně nadávali na zbytečnost naší práce a promrhanou energii, tak jsme se moc na golf nesoustředili... tzn. šlo to úplně ukázkově. :-) Na 12té jamce jsme si řekli, že už té práce bylo dost. Jirka musel dom... a já přešel na zadní šestici, počkal jsem si 10 minut - takže double, pak pravda, náhodnej par, a pak nějak domrskané... otrávila mě 18tka. To je přes všední dny tří par na zadní šestici jamek, vzdálenosti podobný, jako 12j u klubovny - a taky přes vodu. Bohužel jak jsem zase čekal na ránu, než ti dva předenou se rozhodnou, jakým směrem po té jamce vlastně jít... tak jsem pak omylem šáhnul místo P/9i po 56 a nevšiml jsem si toho. Jasně, že jsem nedopálil. :-)

Zobrazit přílohu 49858Zobrazit přílohu 49859Zobrazit přílohu 49860

Zítra jdu se synem Honzíkem 9j Texas v Hoře, tak snad mu to moc nepokazím, bude muset mladá krev holt zabrat. :)
Honzík tě podrží náčelníku 😉

1746035872994.webp

Koukám, že to tady pěkně spamuju - dnes další premiéry, tentokrát v klubové jamkovce a taky hra na 18 jamek, které jsem ještě nikdy nešel. Že budu po druhé jamce o jednu vést jsem nečekal (a soupeř asi taky ne :)), ale pak už to šlo všechno podle předpokladů. Škoda, že jsem takovouhle devítku nezahrál včera, to by bylo radosti. Na druhé devítce kompletně odešel driver a patování už také nic moc, ale i tak jsem byl se hrou spokojený. Děkuji Honzovi za příjemné odpoledne a přeju hodně štěstí v dalších kolech!
Zítra zakončím trojboj tohoto týdne texasem se synem, driver nechám rovnou v garáži a snad juniora úplně neztrapním, sázím na něj :)
P.S.: Začínám cítit nohy a záda, to je strašný, jak jsem shnilej.

Zobrazit přílohu 49873
Koukám, že to tady pěkně spamuju - dnes další premiéry, tentokrát v klubové jamkovce a taky hra na 18 jamek, které jsem ještě nikdy nešel. Že budu po druhé jamce o jednu vést jsem nečekal (a soupeř asi taky ne :)), ale pak už to šlo všechno podle předpokladů. Škoda, že jsem takovouhle devítku nezahrál včera, to by bylo radosti. Na druhé devítce kompletně odešel driver a patování už také nic moc, ale i tak jsem byl se hrou spokojený. Děkuji Honzovi za příjemné odpoledne a přeju hodně štěstí v dalších kolech!
Zítra zakončím trojboj tohoto týdne texasem se synem, driver nechám rovnou v garáži a snad juniora úplně neztrapním, sázím na něj :)
P.S.: Začínám cítit nohy a záda, to je strašný, jak jsem shnilej.
Ten berdík na té dvojce se ti ale sakra povedl ;) Škoda že to nebyla holina. To by někteří Hořehledští bardi nerozdýchali :D

Moje hra zatím „trpí” hlavně krátkou hrou a patováním. Takže je to jak na houpačce. Navíc „železa do grýnu” si také dělají „cochcárny” (dělají si, co chtějí). Myslím, že za vše „hovoří” příložené obrázky - Terasy Ústí n.L.
😡🙈

IMG_1216.webp
IMG_1215.webp
IMG_1214.webp
IMG_1213.webp
IMG_1212.webp
IMG_1211.webp
IMG_1210.webp

1.5.2025 • 9j. Hořehledy: 42 ran, 18 patů (by mGolf)

IMG_9698.webp

Texas se synem Honzíkem na 9j. on hcp 54. Já žlutý on červený. bohužel polovina jamek se nám nepovedla, v texasu jsme nedokázali vzájemně jeden druhého zachránit, když to tomu prvnímu nevyšlo. když chyboval jeden, chyboval i druhý. Je to viditelně můj kluk :) nic, jsou to DALŠÍ zkušenosti... :-D

Kurna drát - měl jsem to udržet! Dost výmluv! Kritiku, pojď do mě, zasloužím si to.

---
Stejně tak je evidentní, že hráč nedokázal udržet konzistenci v rozhodování. Situace, kdy spolu se synem Honzíkem nedokázali jeden druhého podržet, ukazuje na mentální selhání a nedostatečnou přípravu toho staršího a zkušenějšího na Texas Scramble formát. Takové situace by neměly být překážkou pro zkušeného a vyhraného hráče, což "requo" rozhodně je.
---

Ale jinak jako den to bylo fajn. Ve flajtu s @mkopcak a jeho Kryštofem - kluci to vyhráli. Ještě že Martin Kryštofa měl :-D No a vyjma jiného jsem půjčil ženu @kristyna ná 9j PRO Jirkovi, nějaký chlapci mu pak řekli, že jde se svojí dcerou... Což Týnu potěšilo, takže body! A pozdravil jsem se s @PetrK poprvé (prý jsem PAN Requo, všimejte si, dobře to chlapec dělá! :)) a @pkoren - tam už se zname dlouho. Bylo to fajn :) a zítra do Hoře znovu, na trénink a pilování golfových slabin. Mám co napravovat!

Upraveno:
Někdo slavil prvního máje volnem a někdo v práci. Abych si trochu vyčistil hlavu, tak jsem na jedenáctou vyrazil na partičku golfu na Kotlinu. Mým přáním bylo si to užít a zahrát pod 100 ran ;) To se mi vyplnilo. První devítku jsem šel ve flajtu s párem kolem 30 let. Hráli pěkně, ale bohužel ta dívka byla moc hezká a dost vystajlovaně oblečená. Nevěděl jsem kam dřív koukat. Chápete mě, když řeknu, že mě to krapet rozptylovalo :D Tak jsem hrál jako Šulin. Pěkné rány střídaly nepěkné :oops: Druhou devítku mne opustili a já pokračoval sám. Hned jsem se více soustředil a bylo to na výsledku znát. Závěr už jsem sotva lezl, protože jsem čekal na rány. To sluníčko mě také pěkně unavilo.
Hřiště se pomalu uzdravuje a já jsem dokázal jít pod 100 ran. Jupííí :D

1746112087216.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom