Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Klídek nebyl, turnaj před náma... Ale ok.Však jsem ti říkal, že je to fajn hřiště. A ten klídek
Ne, ty jsem nevidělDíky za super hru. Myslels ty odpaly ddo kukuřice???
Času málo, takže dostat se na hřiště je pro mě aktuálně svátek... Včera jsem tento "svátek" spojil i s tím, že jsem si zas jednou zahrál i GOLF!
Klubový turnaj na Kaskádě (která je aktuálně v naprosto luxusní kondici). Počasí dokonalé, lidé přátelští. Piny a umístění odpališť poměrně obtížné (přes víkend probíhal na hřišti tréninkový Camp české golf. reprezentace).
Jedna zkažená jamka (doublebogie), která mě stála můj dlouhodobý golfový cíl - pokořit par hřiště (z bílých)...
Výsledek: 73. I tak životka, na co sem sáhnul, to tam padlo... Stejblů hromada, nový HCP radši ani psát nebudu, protože nejspíš po zbytek sezony poleze už jen nahoru...
Včera Karlštejn, já a @Seppper, teetime v 7:00
Co se podařilo:
- vstát a dorazit včas
- pochválil nás marshall, že jsme šli rychle a nenarušili tak harmonogram turnaje, který šel po nás
Co se nepodařilo:
- mekáč na Rudný otevírá v 6 a já tam byl v 5:40, čekat se mi nechtělo
- patování - greeny ráno posekali a zválcovali, bylo to rychlý, já to neumím a tak 2 paty byl sen, 3 standard a i 4 se objevily
Jinak ale krásnej start neděle, v 10:40 hotovo a celá neděle před náma![]()
Tak abys nebyl tak smutnej, já zahrál 107 a putty jsem ani nepočítal. Odhaduju 41 - 45101 ran sem nakonec napočítal, to už sem dlouho nehrál přes 100