Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

1746598930838.webp

Poprvé jsem naplno pocítil zvláštnost hraní na stably. Třetí jamka nedohraná po dvou autech, osmá za krásných 12, když jsem 4 rány nechal v té zarostlé díře dva metry od greenu (každá rána posun asi o 20 centimetrů😂) a přesto za zbytek dohromady 22 bodů a vyšlo to na druhé místo v turnaji, wheeee :) Stěžovat si určitě nebudu, ale stejně je to takový zvláštní pocit, když člověk vidí, že jako celek ta devítka zas až takové terno nebyla.

Včera Hoře klasické úterý, po nedělní jamkovce mi záda vydržela a zjistil jsem, že když to nervu jako de.il, tak to jde mnohem lépe, přesněji a v klidu. Kdo by to řekl 😆. Hřiště nádherné, rány s podivem i čisté trefené, abych si to pak pokazil na dvou jamkách při promáchnutí 🤦. Celkově 21 stb a pocit ze hry nádherný protože par na dvojce. A potkal jsem tam Petra @PetrK a předběžně se dohodli na budoucí jamkovku. Má totiž po včerejšku lepší HCP než já 😂

Dnes „Rakev Tour” v České Lípě.
Konečně po dlouhé době slušná hra - 1. místo v kategorii, navíc výhra „Longest drive” a „Nearest to PIN”. 🤭
A také nejlepší můj turnajový výsledek v České Lípě - 73 ran, takže +1 🤩

IMG_1233.webp

Konečně po dlouhé době slušná hra - 1. místo v kategorii, navíc výhra „Longest drive” a „Nearest to PIN”. 🤭

Zobrazit přílohu 49982

Celé je to fanstastické, ale ta koncovka... 3 birdie v řadě, to je konec snů! :) Gratulace!

Celé je to fanstastické, ale ta koncovka... 3 birdie v řadě, to je konec snů! :) Gratulace!
Na 16. to byl útok na eagle, kdy cca 5m pat skončil 5 cm před jamkou 🙈

Paráda. A zlepšení HI ze 7,6 na 6,3 !!!

Zobrazit přílohu 49982
Hezky ti chytly saze:up:......škoda dabla zrovna na tříparu. Ale zase na druhou stranu birdie na osmnáctce se nehraje každý den:)

Paráda. A zlepšení HI ze 7,6 na 6,3 !!!
Kdes přišel na 6,3? Já vidím ve své historii HI 6,8 🤔

Hezky ti chytly saze:up:......škoda dabla zrovna na tříparu. Ale zase na druhou stranu birdie na osmnáctce se nehraje každý den:)
Na 8. jsem zatáhl ránu doleva a byl pod stromem, takže vyklepnout stranou, čip mi ulétl trošku doleva a zbyl mi cca 2m pat z kopce, který líznul jamku 🤨
Ale víc mne mrzí neproměněný 1,5m pat do birdie na 7. 🙈

ze žlutých - seniorky hraju ze žlutých
Tak ono, i kdyby to bylo z červených, tak by to byl super výsledek!!! Gratuluju! Můj dotaz měl svůj důvod. Oni to tam občas hrají nebo možná už je to minulost, z modrých bez rozdílu HCP a se zadáváním výsledku si moc hlavu nelámou ( nelámali ). Tak abych věděl do budoucna, kdybych se tam chtěl vypravit.

Kdes přišel na 6,3? Já vidím ve své historii HI 6,8 🤔
Tak to se omlouvám za chybu, Mirku. Při přihlášení do turnaje jsi měl 7,6 a protože na ČGF ještě výsledky nebyly, měl jsem za to že, po takovém úspěchu jsi už to změnil ve svém profilu zde na jamce, kde máš 6,3. :)
Ale výsledek je to opravdu parádní, gratuluji. :up: Jindra

Tak to se omlouvám za chybu, Mirku. Při přihlášení do turnaje jsi měl 7,6 a protože na ČGF ještě výsledky nebyly, měl jsem za to že, po takovém úspěchu jsi už to změnil ve svém profilu zde na jamce, kde máš 6,3. :)
Ale výsledek je to opravdu parádní, gratuluji. :up: Jindra
To bych musel měnit teď pořád nahoru - dolu (tedy spíš to letos zatím bylo nahoru) 🤭

Tak ono, i kdyby to bylo z červených, tak by to byl super výsledek!!! Gratuluju! Můj dotaz měl svůj důvod. Oni to tam občas hrají nebo možná už je to minulost, z modrých bez rozdílu HCP a se zadáváním výsledku si moc hlavu nelámou ( nelámali ). Tak abych věděl do budoucna, kdybych se tam chtěl vypravit.
Tahle „Seniorská tůra Sudety" je z modrých (pokud jsou k dispozici) pro muže s HI > 18,5. Ženy to mají vždy z červených.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom