Dnes jsem se po týdnu dostal na hřiště. Byla to taková oslava mých narozenin (byly dva dny zpátky). Po cestě jsem to vzal přes Teplice, kde jsem si koupil přes inzerát hodinky na golf Fenix 5X. S pánem, který golfem nepolíben jsme si asi 30 min povídali o té neskutečně nádherné hře GOLF

Jeho to zajímalo, tak jsem se hned v 7,30 hod pěkně rozkecal o všem, co ho zajímalo. Dokonce jsem mu dal i nějakou radu, kam v případě zájmu zajet a seznámit se s golfováním

Než jsem dojel do Terezína, tak už mi psal, že koukal na netu kde se seznámí. Tak za mne možná nový golfista.
Jaké bylo moje překvapení, když jsem zkusil zapnout na hodinkách golf a na mne po načtení satelitů vyskočila nabídka několika hřišť v okruhu cca 35 km

Takže jsem šel Kotlinu s novými Hodinkami na ruce

Asi mi bude chvilku trvat, než nějaké funkce co mají začnu využívat. Jsem trochu počítačový analfabet

No a k samotné hře. Asi to bylo tou pohodou a radostí z hodinek, že jsem šel letos svůj nejhezčí golf. Trochu habroval driver, ale v poli jsem to dokázal napravit. Neskutečně dobře mi šla krátká hra od 100 m do greenu. Wedge byly famózní

Trocha smůly na grýnech. Pár patů lízlo okraj jamky a nespadlo tam

Pokažená devítka v obou kolech. V prvním driver a ve druhém 3 w skončily vpravo v lesíku na stejném místě. Vyklepnutí na fervej na 100 m a třetí do grýnu. V prvním kole topinka do vody, a 5 ránu do grýnu. Takže triplík. Ve druhém opět z lesa na 100 m a třetí na grýn. Bohužel v pravo vedle grýnu. Špatný čip a dva paty.
Závěrem hezký a kvalitní den na golfu.
Bohužel v práci chybí lidi, tak tam budu chodit v kuse až do dovolený 24.5

Už se na vás těším na Ostravici