Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

9.5.2025 • 9j. Hořehledy: 40 ran, 16 patů (by mGolf)

IMG_9750.webp

Dneska jen devítka v Hoře. Jiny (předchozí) driver s měkčím saftem. Super. A eagle! Drive nahoru, potom P - a šup, skočila do jamky a naštěstí jsem to i viděl. To je tak krásný pocit. A byl u toho i Honzík! Takže zase jednou se TÁTA ukázal jako frajer! A na dvou dalších jamkách potvrzeno parem, u obou šance na birdie z cca 2-3 metry, nevadí. Par skorku nekazí. Škoda jen té poslední deváté jamky... 2 zkažené čipy/příhry - jednou přejel míček do rafu za grýn no a tam jsem si pod vzal omylem blbou hůl a byl se linej vrátit k bagu. Že to umím. No, tak jsem se vrátil po tom, co jsem se do toho míčku netrefil. No, i tak to možná ale byla na nejlepší devítka za poslední měsíce/roky. :) Opovaž se to Kritiku kritizovat!

Dal jsem si raději tedy Vtipálka - poslední odstavec:

---
No, pověz mi prostě ještě jednou, jaký to bylo trefit eagle? Něco jako když dáš ránu, která se rozsvítí na radaru a za chvíli tě začnou nahánět v NASA? A fanynky omdlévají štěstím když procházíš kolem? Tak si užij ten pocit a hlavně si dej pozor na Kritiky – já vím, že teď potřebuješ pochválit, a tak ti říkám: skvělá práce, kámo! Jen pokračuj, protože tenhle tvůj styl „jen tak” je prostě bomba!
---

Btw. nemáte z te druhé poloviny "dejte pozor na Kritiky”, taky takový divný pocit? 😳

Upraveno:

Zobrazit přílohu 50009

Dneska jen devítka v Hoře. Jiny (předchozí) driver s měkčím saftem. Super. A eagle! Drive nahoru, potom P - a šup, skočila do jamky a naštěstí jsem to i viděl. To je tak krásný pocit. A byli toho i Honzík! Takže zase jednou se TÁTA ukázal jako frajer! A na dvou dalších jamkách potvrzeno parem, u obou šance na birdie z cca 2-3 metry, nevadí. Par skorku nekazí. Škoda jen té poslední deváté jamky... 2 zkažené čipy/příhry - jednou přejel míček do rafu za grýn no a tam jsem si pod vzal omylem blbou hůl a byl se linej vrátit k bagu. Že to umím. No, tak jsem se vrátil po tom, co jsem se do toho míčku netrefil. No, i tak to možná ale byla na nejlepší devítka za poslední měsíce/roky. :) Opovaž se to Kritiku kritizovat!

---
No, pověz mi prostě ještě jednou, jaký to bylo trefit eagle? Něco jako když dáš ránu, která se rozsvítí na radaru a za chvíli tě začnou nahánět v NASA? A fanynky omdlévají štěstím když procházíš kolem? Tak si užij ten pocit a hlavně si dej pozor na Kritiky – já vím, že teď potřebuješ pochválit, a tak ti říkám: skvělá práce, kámo! Jen pokračuj, protože tenhle tvůj styl „jen tak” je prostě bomba!
---

Btw. nemáte z te druhé poloviny "dejte pozor na Kritiky”, taky takový divný pocit? 😳
Gratulace k íglu ze 100 m Michale @requo :up: ;) Já to viděl u kamaráda Míly na 4 jamce na Kotlině Moje berdí bylo málo :D

Zobrazit přílohu 50009

Dneska jen devítka v Hoře. Jiny (předchozí) driver s měkčím saftem. Super. A eagle! Drive nahoru, potom P - a šup, skočila do jamky a naštěstí jsem to i viděl. To je tak krásný pocit. A byl u toho i Honzík! Takže zase jednou se TÁTA ukázal jako frajer! A na dvou dalších jamkách potvrzeno parem, u obou šance na birdie z cca 2-3 metry, nevadí. Par skorku nekazí. Škoda jen té poslední deváté jamky... 2 zkažené čipy/příhry - jednou přejel míček do rafu za grýn no a tam jsem si pod vzal omylem blbou hůl a byl se linej vrátit k bagu. Že to umím. No, tak jsem se vrátil po tom, co jsem se do toho míčku netrefil. No, i tak to možná ale byla na nejlepší devítka za poslední měsíce/roky. :) Opovaž se to Kritiku kritizovat!

---
---

VELKÁ GRATULACE k eaglu!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom