Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

9.5.2025 • 9j. Hořehledy: 40 ran, 16 patů (by mGolf)

IMG_9750.webp

Dneska jen devítka v Hoře. Jiny (předchozí) driver s měkčím saftem. Super. A eagle! Drive nahoru, potom P - a šup, skočila do jamky a naštěstí jsem to i viděl. To je tak krásný pocit. A byl u toho i Honzík! Takže zase jednou se TÁTA ukázal jako frajer! A na dvou dalších jamkách potvrzeno parem, u obou šance na birdie z cca 2-3 metry, nevadí. Par skorku nekazí. Škoda jen té poslední deváté jamky... 2 zkažené čipy/příhry - jednou přejel míček do rafu za grýn no a tam jsem si pod vzal omylem blbou hůl a byl se linej vrátit k bagu. Že to umím. No, tak jsem se vrátil po tom, co jsem se do toho míčku netrefil. No, i tak to možná ale byla na nejlepší devítka za poslední měsíce/roky. :) Opovaž se to Kritiku kritizovat!

Dal jsem si raději tedy Vtipálka - poslední odstavec:

---
No, pověz mi prostě ještě jednou, jaký to bylo trefit eagle? Něco jako když dáš ránu, která se rozsvítí na radaru a za chvíli tě začnou nahánět v NASA? A fanynky omdlévají štěstím když procházíš kolem? Tak si užij ten pocit a hlavně si dej pozor na Kritiky – já vím, že teď potřebuješ pochválit, a tak ti říkám: skvělá práce, kámo! Jen pokračuj, protože tenhle tvůj styl „jen tak” je prostě bomba!
---

Btw. nemáte z te druhé poloviny "dejte pozor na Kritiky”, taky takový divný pocit? 😳

Upraveno:

Zobrazit přílohu 50009

Dneska jen devítka v Hoře. Jiny (předchozí) driver s měkčím saftem. Super. A eagle! Drive nahoru, potom P - a šup, skočila do jamky a naštěstí jsem to i viděl. To je tak krásný pocit. A byli toho i Honzík! Takže zase jednou se TÁTA ukázal jako frajer! A na dvou dalších jamkách potvrzeno parem, u obou šance na birdie z cca 2-3 metry, nevadí. Par skorku nekazí. Škoda jen té poslední deváté jamky... 2 zkažené čipy/příhry - jednou přejel míček do rafu za grýn no a tam jsem si pod vzal omylem blbou hůl a byl se linej vrátit k bagu. Že to umím. No, tak jsem se vrátil po tom, co jsem se do toho míčku netrefil. No, i tak to možná ale byla na nejlepší devítka za poslední měsíce/roky. :) Opovaž se to Kritiku kritizovat!

---
No, pověz mi prostě ještě jednou, jaký to bylo trefit eagle? Něco jako když dáš ránu, která se rozsvítí na radaru a za chvíli tě začnou nahánět v NASA? A fanynky omdlévají štěstím když procházíš kolem? Tak si užij ten pocit a hlavně si dej pozor na Kritiky – já vím, že teď potřebuješ pochválit, a tak ti říkám: skvělá práce, kámo! Jen pokračuj, protože tenhle tvůj styl „jen tak” je prostě bomba!
---

Btw. nemáte z te druhé poloviny "dejte pozor na Kritiky”, taky takový divný pocit? 😳
Gratulace k íglu ze 100 m Michale @requo :up: ;) Já to viděl u kamaráda Míly na 4 jamce na Kotlině Moje berdí bylo málo :D

Zobrazit přílohu 50009

Dneska jen devítka v Hoře. Jiny (předchozí) driver s měkčím saftem. Super. A eagle! Drive nahoru, potom P - a šup, skočila do jamky a naštěstí jsem to i viděl. To je tak krásný pocit. A byl u toho i Honzík! Takže zase jednou se TÁTA ukázal jako frajer! A na dvou dalších jamkách potvrzeno parem, u obou šance na birdie z cca 2-3 metry, nevadí. Par skorku nekazí. Škoda jen té poslední deváté jamky... 2 zkažené čipy/příhry - jednou přejel míček do rafu za grýn no a tam jsem si pod vzal omylem blbou hůl a byl se linej vrátit k bagu. Že to umím. No, tak jsem se vrátil po tom, co jsem se do toho míčku netrefil. No, i tak to možná ale byla na nejlepší devítka za poslední měsíce/roky. :) Opovaž se to Kritiku kritizovat!

---
---

VELKÁ GRATULACE k eaglu!

Zobrazit přílohu 50009

---
---

Je to hezky, o tom zadna! Ale mas to posveceny lokalnim masterem? Vis jak to dopadlo s tim HIO! To bylo hodne orechovky!!!

Je to hezky, o tom zadna! Ale mas to posveceny lokalnim masterem? Vis jak to dopadlo s tim HIO! To bylo hodne orechovky!!!
Tak jest. Mám k tomu na OneDrive i fotodokumentaci. Pohledy mimo, asymetrická oční akomodace, roztažené ruce ......

10.5.2025 • Alfrédov: 86 ran, 35 patů (by mGolf)

IMG_9786.webp

Jiný (předchozí) driver, trochu jsme se hledali. Pomale a skákavé grýny, především u těch dlouhých úplná loterie. Bez míření , jen tempo. Výsledkové ale slušné. Krásné počasí - sluníčko, kolem 18 stupňů, akorát, bez větru a šli jsme jako první flajt. Za 3,5 hodiny pohodové hry hotovo. S Honzíkem jsme po dvou dnech v Hoře jeli na delší hřiště, aby mu trochu spadl “hřebínek”. No, spadl mně, zahrál z červených 124 ran, stejně jako dva dny zpátky z 18j v Hoře. Měl radost, původně se mu moc nechtělo...

Úplně největší radost měl na 18j, kdy poprvé v životě přehrál tam vodu rovnou na grýn, 7i! Rozzářil se, rázem únava tatam a byl jak sluníčko a cesta autem zpátky byla z toho “jak je golf skvělý” dost k nevdržení. V půlce u pumpy jsem mu musel raději koupit nanuk…. 😁

IMG_9785.webp IMG_9781.webp IMG_9763.webp

Upraveno:
Dnes jsem zahrál číselně jednu z nejlepších devítek v životě, pocitově až tak ne. Zajímavý je spíš to, že jsem na prvních 5 jamkách trpěl neskutečnou bolestí hlavy, že jsem nemohl ani omarkovat balón na greenech a pořádně natýčkovat. 🤕Kdo ví co je pořádná migréna, tak mi dá asi za pravdu, že ohnout se je fakt peklo.🙂 No když teď koukám na tu skorku, tak si říkám, že ten Brufen mohl zabrat až po devítce. 😄
Šel jsem s kamarádem se kterým mám nahraný desítky a desítky rund a poprvý se stalo, že jsem já nebo on porazil toho druhýho na úplně všech jamkách, chudák dostal devět nula a ještě mi na prvních pěti jamkách vyndaval balóny z jamky a zvedal týčka na odpalištích. 😄

1000015557.webp

Po práci hurá na Kotlinu. Start v 8.20 hod. Sám za trojicí. Dal jsem jim náskok víc jak jamku. Bohužel Hned na 2 odpališti jsem čekal. Tak to šlo skoro každou ránu až na 7 jamku, kde jsem počkal na dvojici za mnou a došel to s nimi.
Bohužel šli jen devítku. Tak když jsem tu trojici viděl na jedničce jak si to kráčí, sednul jsem si na lavičku , sežral jablko, vykouřil cigaretu a šel na týčko. Přišel jeden samotář, tak jsme šnečím tempem vyrazili. Hned na dvojce rány do grýnu jsme čekali. No tak jsme se za nimi táhli celou devítku. Moje hra byla jako horská dráha. Celkový výsledek ujde. Už 3 hry po sobě jsem šel pod 100 ran :D
To je velké positivum :cool:
Hřišti chybí závlaha z nebes. Začíná pomalu vysychat. Grýny a odpaliště kropili.

1746968551073.webp

Včera Slapy odpoledne, sluníčko, teplo, klid.
Hřiště v dobré kondici, io víkendu se hrála liga, fairwaye některé mi přišly trochu vyšší, ale možná to bylo jen zdání, na hru žádný vliv (a na mojí už vůbec ne). Greeny tvrdé, přišly mi na Slapy celkem i rychlé. Odpaliště slapský standard.
No, moje hra, musím se pochválit. 93 ran jen tak nehraju, a mohlo to být i lepší, nebýt asi dvou nebo tří urovnávačů hran jamky, kdy se to tak krásně projelo, až bych ten míček zadupal do země.
Mrzí mě out na pětce, krásná rovná přímo do křovin vlevo 🤣 🤣 🤣 DDKK fungovaly vždycky, není si na co stěžovat.
A opět jsem si potvrdil, že se po devítce zamyslet na skore z devítky je skutečně chyba. 44 ran na první dávalo šanci na dobrý výsledek, čtyřputt na desítce to pohřbil.
Opět jsem se nevyvaroval nesmyslů v podobě lehké rány gap wedge, kdy skončí pět metrů ode mě vpravo.
Ale byl tam klid, tím, že tam byla liga, moc lidí na hřišti potom už nebylo.
Takže jsme potrénoval na Ostravici, vybral si falešnou formu, tak se mám na co těšit.

1746979346085.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom