Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Tak sem si byl po Motole obnovit sebevědomí na Slapech, opět nedám dvě rány driverem po sobě ( ono vůbec dřeva nějak nejdou poslední dobu ) ale zlepšil sem patování na 31 patů za kolo ( 1,72 na jamku ) a tím to skóre zachránil - na 2. sem potopil pat do birdie snad z 18-20m ( navrtáno vzadu vlevo a já přistál úplně za začátku greenu). http://www.gamegolf.com/player/Seppper/round/1593589
PS: kdo nerad spí, tak v neděli mám TT na Karlštejně v 7:00 ( dle recepce bylo volno jen v 7,00 a 7,10 ). Zatím sem sám.
sobota Grabštejn 18j a povětšinou šrot, neděle Ypsilon a nebylo to o moc lepší, ALE !!! přišel první par v životě !!! Na 16. jamce z tee na forgreen, druhá rána se zakulila na 4m od jamky a pak - slepé kuře našlo zrno
Tak a teď budu muset čekat na první birdie
Ahoooj, dnes rano Kaskady
Pocasi krasny, luxusni.
4 flajtik, dali jsme jen devitku zeleznou, hriste v super kondici, greeny paradni.
Hra o kafe. S kolegou jsme uz na 8. jamce rozhodli o vitezstvi. Zisk celkem 5 bodu.
Hrali jsme besta a soucet. Pak nearist na 3 paru (par). Vse po bodu, 9.jamka double.
Hral jsem +6.
4 PAR, 4 Bogie, 1 Double
Ale 3 trojpaty a 1 voda
Nicméně i tak jsem zhoršil. Jako jediný jsem hrál pod 80 (79)... a stejně jsem zhoršil. Ještě aby ne, když tam mám k dobru 3 rány. Slovy - TŘI rány!!! [emoji49]
Nicméně i tak jsem zhoršil. Jako jediný jsem hrál pod 80 (79)... a stejně jsem zhoršil. Ještě aby ne, když tam mám k dobru 3 rány. Slovy - TŘI rány!!! [emoji49]
Dnes poprvé v Podbořánkách, 96 ran, 36stb. Hra za turnajem, takže trochu pomalejší. Nepodělat poslední dvě jamky (2x aut + hra do greenu jak ponocnej), byl jsem v klidu poprvé pod 90. Hlavně druhá devítka vypadala dobře, po sedmi jamkách +5, ale pak to šlo se mnou z kopce.
Putter chodil jak dlouho ne - 29 patů (aby ne, když ví, že ho hodlám vyměnit).
Hřiště opravdu příjemné překvapení, velmi slušná kvalita všeho. Snad poprvé v Čechách písek v bunkerech krásně jemňoučký a bez kamení.
Navíc moc pěkně postavené hřiště, určitě tam ještě pojedu.
Dnes 3x6 jamek v Yard Resort s @PavelP. Ten kluk má talent, některý rány jak na PGA. Tak jsem ho, @requo, hned obdaroval plackou 19.jamky Jinak moc příjemná hra i pokec, v budoucnu určitě zopakujeme
Dnes 3x6 jamek v Yard Resort s @PavelP. Ten kluk má talent, některý rány jak na PGA. Tak jsem ho, @requo, hned obdaroval plackou 19.jamky Jinak moc příjemná hra i pokec, v budoucnu určitě zopakujeme
Pokud nekdo dnes na Zbraslavi nasel jakykoliv micek mezi 10. a 18. jamkou, tak vezte ze byl muj a neni zac.
Dnesni fairway-free golf mel pouze jeden kvalitni atribut: za hodku dvacet bylo po trapeni. Jizda v buggy mela tez styl...
Tak zas nekdy, jdu se mrknout do kouta