Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Naposledy jsem hrál relativně dobře, páč jsem zlepšil HCP o 2 a vyhrál kategorii.. Zprávy z hřiště Konopiště tristní, i v deštivých dnech a následující dny povoleny carty a narvaný hřiště, takže hlavně u výjezdů od odpališť a odjezdů od jamek je to jak na stavbě.. Co se týče greenů tak na Radeckém pořád plíseň, na DEste se prakticky nevyskytuje a greeny mnohem lepší, vysvětlení nemám...![]()
Long story short: prohral si kiloDnes Zbraslav. Spíše nic než moc. Nicméně jsem poznal nový typ h(s)ráče. Že to tak musím napsat... Předem se omlouvám - nepřející něco něco něco. Hajzl. Kretén apod. První 9 v pohodě. Před jamkou 10 navrhl hru o kilo. OK. V průběhu celé jamky měnil pravidla. Po grýnu v regulaci hlásil - mám bod, za birdie. Nesedělo mi to, začal jsem to počítat. Když jsem se zeptal co to mele tak se začal tlemit. Zahrál par. Já bogey. Takovou škodolibou radost, se slovy - Jsem tě dostal pod tlak - jsem nezažil. Tak jsem ho poslal k šípku. Senior nesenior. A pak si ještě nezapočítal trest za dotknutí se dráhy patu. Na který jsem ho upozornil. Opravdový frajer se vším všudy!
Dnes Zbraslav. Spíše nic než moc. Nicméně jsem poznal nový typ h(s)ráče. Že to tak musím napsat... Předem se omlouvám - nepřející něco něco něco. Hajzl. Kretén apod. První 9 v pohodě. Před jamkou 10 navrhl hru o kilo. OK. V průběhu celé jamky měnil pravidla. Po grýnu v regulaci hlásil - mám bod, za birdie. Nesedělo mi to, začal jsem to počítat. Když jsem se zeptal co to mele tak se začal tlemit. Zahrál par. Já bogey. Takovou škodolibou radost, se slovy - Jsem tě dostal pod tlak - jsem nezažil. Tak jsem ho poslal k šípku. Senior nesenior. A pak si ještě nezapočítal trest za dotknutí se dráhy patu. Na který jsem ho upozornil. Opravdový frajer se vším všudy!