Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V neděli 16.4. Texas v České Lípě. Bída s nouzí, driver jsem měla chuť zahodit už po 5.jamce, nejlepší drive byl nakonec 7i na 18..
Začalo to už příchodem parťáka těsně před startem a pokračovalo to super aprilovým počasím - vítr, déšť, kroupy, slunce do očí, vítr, kroupy, déšť a tak pořád dokola. Šli jsme to 5 hodin a ani dobrý oběd v pozdním odpoledni mizerný pocit nenapravil. Až se příště bude nabízet @Marklar na texas, tak se zkusím přidat.![]()
Přesně jak píše Michal, byl sice o dost dál, ale ukecal jsem hoVčera na akci měsíce duben Česká Lípa, překvapivě. Já hrál docela slušně, musím se pochlubit. Partáci ve flajtu @RobertSlajs a @mirousek33. Světe div se, šlo mi to. 56 STB s jednou škrtlou jamkou, nádherný den, trochu fukar studený, ale na to, že jsem přemýšlel, že si spíše vezmu běžky, počasí vyšlo parádně. Česká Lípa se mi líbila moc, trochu pomalejší greeny - což ale v mém případě je fajn, protože alespoň jsem se nevypatoval ven z greenu (to totiž umím velmi dobře). Birdík, ani par bohužel nepadl, ale bogey golf to místy připomínalo. A málem i s hybridem (jakožto nejdelší holí) jsem vyhrál longest - v konkurenci singlistu - prima. Robert mi ho ukradl, i když byl o metr kratší, holt pacholek, byl blíže praporku.
Zobrazit přílohu 1036
Na obrázku Robert drží tyčku, kam stříleli ti před námi, pěkně jsme jim v našem flajtu to všem nandali. Perspektiva trochu mate, aby se mi to vešlo na fotku, nicméně oba jsme nejdál a já o kousek dál (ten bližší míček![]()
Michala musím pochválit, hrál pěkně a ještě o něco líp u toho vypadal.Včera na akci měsíce duben Česká Lípa, překvapivě. Já hrál docela slušně, musím se pochlubit. Partáci ve flajtu @RobertSlajs a @mirousek33. Světe div se, šlo mi to. 56 STB s jednou škrtlou jamkou, nádherný den, trochu fukar studený, ale na to, že jsem přemýšlel, že si spíše vezmu běžky, počasí vyšlo parádně. Česká Lípa se mi líbila moc, trochu pomalejší greeny - což ale v mém případě je fajn, protože alespoň jsem se nevypatoval ven z greenu (to totiž umím velmi dobře). Birdík, ani par bohužel nepadl, ale bogey golf to místy připomínalo. A málem i s hybridem (jakožto nejdelší holí) jsem vyhrál longest - v konkurenci singlistu - prima. Robert mi ho ukradl, i když byl o metr kratší, holt pacholek, byl blíže praporku.
Zobrazit přílohu 1036
Na obrázku Robert drží tyčku, kam stříleli ti před námi, pěkně jsme jim v našem flajtu to všem nandali. Perspektiva trochu mate, aby se mi to vešlo na fotku, nicméně oba jsme nejdál a já o kousek dál (ten bližší míček![]()
Včera na akci měsíce duben Česká Lípa, překvapivě. Já hrál docela slušně...
Na obrázku Robert drží tyčku...
Je to tak, chválil jsem ho celou osmnáctku, měl jsi vidět ty jeho rány, to byla óda na golf. Celou dobu šlapal jak dobře namazanej golfovej stroj, taky jsme to obešli hooooodně před limitem (cca 10 min.)OMLUVA: Dostal jsem velky pojeb od nacelnika, ze jsem nepochvalil jeho 56 Stbl s dokonale orezanou tuzkou ve flightu s lidmi, kteri si nemohli dovolit nic rici, neb by dostali banana.
Takze chvalim! Skoda, ze to nebyl turnaj... konecne by byl konec s tim zadrzenym HCP!!
Jeste chvalim moc hezkou fotku... inu obrazek na tisic slov.![]()