Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2017 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Já včera hořehledy za 96 i s kolapsem na dvojce - 3x voda a 10 :-) Berdik nespadl i když šance byly.

Já dnes stihl 14 jamek na Zbraslavi. A pro zábavu jsem to šel z červených. No to ti vám byla taková prča! Úplně jiné hřiště. Byl jsem zmatený jak včela! Po ráně z týčka jsem se ocital v místech která z hřiště vlastně neznám. Parťačka ve flightu měla podmínku - můj par jamky bude par jamky -1. Takže výzva jako prase. Neúspěšná. [emoji731]

V neděli 16.4. Texas v České Lípě. Bída s nouzí, driver jsem měla chuť zahodit už po 5.jamce, nejlepší drive byl nakonec 7i na 18..
Začalo to už příchodem parťáka těsně před startem a pokračovalo to super aprilovým počasím - vítr, déšť, kroupy, slunce do očí, vítr, kroupy, déšť a tak pořád dokola. Šli jsme to 5 hodin a ani dobrý oběd v pozdním odpoledni mizerný pocit nenapravil. Až se příště bude nabízet @Marklar na texas, tak se zkusím přidat. ;)

V neděli 16.4. Texas v České Lípě. Bída s nouzí, driver jsem měla chuť zahodit už po 5.jamce, nejlepší drive byl nakonec 7i na 18..
Začalo to už příchodem parťáka těsně před startem a pokračovalo to super aprilovým počasím - vítr, déšť, kroupy, slunce do očí, vítr, kroupy, déšť a tak pořád dokola. Šli jsme to 5 hodin a ani dobrý oběd v pozdním odpoledni mizerný pocit nenapravil. Až se příště bude nabízet @Marklar na texas, tak se zkusím přidat. ;)

My nakonec skoncili s @miky.tommy na Terasách. Počasí stejně aprílové jako u vás . Jeste, že jsem kliďas a nechodim se na hřiště rozčilovat - po 9 vcelku dobrých jamkách, bych musel na 10 (hned na odpalisti) zlamat 3 hole - a neužil bych si hezký zbytek hřiště.

Upraveno moderátorem:
Dnes Benátky - 18 Soudný s @Mirda - Počasí i hřiště výborné, moje hra již méně (128/36) , ale co, opět jsme se shodli, že by bylo těžké najít způsob jak strávit páteční odpoledne lepším způsobem :)

Dnes Konopiště Deste, první devítka asi moje hra, druhá nějakej zázrak...dvakrát chip in...:):):). Stablů mraky, je přenormovaný hřiště, jestli se dá věři TeeTimu... Hřiště bych řekl v dobré kondici, výrazně zrychlily greeny, některý pořád flekatý dolarovou plísní...

Přílohy

• Este.webp
    Este.webp
    20 KB · Zobrazení: 472
dnes s Jerrym Karlovy Vary (Olsovky). Prvnich 6 jamek dest, a podle toho ta hra taky vypadala :( druha devitka super :)
Greeny hrozne :( chce to tak 2-3 tydny rustu :(

Včera na akci měsíce duben Česká Lípa, překvapivě. Já hrál docela slušně, musím se pochlubit. Partáci ve flajtu @RobertSlajs a @mirousek33. Světe div se, šlo mi to. 56 STB s jednou škrtlou jamkou, nádherný den, trochu fukar studený, ale na to, že jsem přemýšlel, že si spíše vezmu běžky, počasí vyšlo parádně. Česká Lípa se mi líbila moc, trochu pomalejší greeny - což ale v mém případě je fajn, protože alespoň jsem se nevypatoval ven z greenu (to totiž umím velmi dobře). Birdík, ani par bohužel nepadl, ale bogey golf to místy připomínalo. A málem i s hybridem (jakožto nejdelší holí) jsem vyhrál longest - v konkurenci singlistu - prima. Robert mi ho ukradl, i když byl o metr kratší, holt pacholek, byl blíže praporku. :(

IMG_20170424_130611.webp

Na obrázku Robert drží tyčku, kam stříleli ti před námi, pěkně jsme jim v našem flajtu to všem nandali. Perspektiva trochu mate, aby se mi to vešlo na fotku, nicméně oba jsme nejdál a já o kousek dál (ten bližší míček :-)

Včera na akci měsíce duben Česká Lípa, překvapivě. Já hrál docela slušně, musím se pochlubit. Partáci ve flajtu @RobertSlajs a @mirousek33. Světe div se, šlo mi to. 56 STB s jednou škrtlou jamkou, nádherný den, trochu fukar studený, ale na to, že jsem přemýšlel, že si spíše vezmu běžky, počasí vyšlo parádně. Česká Lípa se mi líbila moc, trochu pomalejší greeny - což ale v mém případě je fajn, protože alespoň jsem se nevypatoval ven z greenu (to totiž umím velmi dobře). Birdík, ani par bohužel nepadl, ale bogey golf to místy připomínalo. A málem i s hybridem (jakožto nejdelší holí) jsem vyhrál longest - v konkurenci singlistu - prima. Robert mi ho ukradl, i když byl o metr kratší, holt pacholek, byl blíže praporku. :(

Zobrazit přílohu 1036

Na obrázku Robert drží tyčku, kam stříleli ti před námi, pěkně jsme jim v našem flajtu to všem nandali. Perspektiva trochu mate, aby se mi to vešlo na fotku, nicméně oba jsme nejdál a já o kousek dál (ten bližší míček :)
Přesně jak píše Michal, byl sice o dost dál, ale ukecal jsem ho;)

Zobrazit přílohu 1036

Na obrázku Robert drží tyčku, kam stříleli ti před námi, pěkně jsme jim v našem flajtu to všem nandali. Perspektiva trochu mate, aby se mi to vešlo na fotku, nicméně oba jsme nejdál a já o kousek dál (ten bližší míček :)
Michala musím pochválit, hrál pěkně a ještě o něco líp u toho vypadal.
Jinak já zahrál celkem slušně, 2 pary a 11 bogie, škrtnul jsem jednu jamku, ale moc mi to nevadilo, protože jsem ztratil míč na 15ce po ukrutně dlouhým rovným drivu:)
Patování bylo těžší, spousta puttů vůbec nedostala šanci...

Včera na akci měsíce duben Česká Lípa, překvapivě. Já hrál docela slušně...
Na obrázku Robert drží tyčku...

OMLUVA: Dostal jsem velky pojeb od nacelnika, ze jsem nepochvalil jeho 56 Stbl s dokonale orezanou tuzkou ve flightu s lidmi, kteri si nemohli dovolit nic rici, neb by dostali banana. :D
Takze chvalim! Skoda, ze to nebyl turnaj... konecne by byl konec s tim zadrzenym HCP!!
Jeste chvalim moc hezkou fotku... inu obrazek na tisic slov. :D

OMLUVA: Dostal jsem velky pojeb od nacelnika, ze jsem nepochvalil jeho 56 Stbl s dokonale orezanou tuzkou ve flightu s lidmi, kteri si nemohli dovolit nic rici, neb by dostali banana. :D
Takze chvalim! Skoda, ze to nebyl turnaj... konecne by byl konec s tim zadrzenym HCP!!
Jeste chvalim moc hezkou fotku... inu obrazek na tisic slov. :D
Je to tak, chválil jsem ho celou osmnáctku, měl jsi vidět ty jeho rány, to byla óda na golf. Celou dobu šlapal jak dobře namazanej golfovej stroj, taky jsme to obešli hooooodně před limitem (cca 10 min.):)
Ještě se mě pokusil svou rozhodcovskou průkazkou přesvědčit o neoprávněnosti mého longestu, ale takhle submisivní už jsem být nechtěl a vzepřel jsem se mu, bez ohledu na následky;) Zatím to dopadlo celkem dobře, akorát mi nedal slíbenou placku na bag. Snad to tím bude vyřešený:(

Termín: dnes/25.04.
Hřiště: Casa Serena/Roztěž
Typ hry: turnaj
Výsledek: více než mizerný
Dojmy: očekávaný WAU-efekt se nedostavil
Areál hřiště je zcela stranou veškerého ruchu, s výhledy směrem ke Kolínu. Ferveje hodně modelované, hebké jako mech, greeny velké, ve vynikající kondici. Minimum vody, žádné auty. Obávaný rough zatím nevyrostl, až se za několik týdnů změní ve větru se vlnící půlmetrové traviny, bude to masakr. Iritovalo mě, že nejsou značeny směry k další jamce, absence laviček a odpadkových košů u odpališť. Hřiště, i zázemí v klubovně je velmi hezké, ale dle mého soukromého žebříčku v TOP5 nebude...

Dnes Lazne Bohdanec, s jednim mistnim ukecanym veteranem, jmenoval se Zdenda. Bylo celkem krasny pocasi. Podmacena 1 a 10.jamka, zbytek ok.
Vylozene jsem pokazil jen asi 4 rany, ale vzdy se z toho hezky vylizal :D.Greeny prumerny, kratce strizeny. 31 patu ( zacina me pekne poslouchat) a zivotko 78, tramtararaaaaaa.
Dnes to oslavim, kdo se prida na dalku ?
Zitra Bohdanec znovu :p tentokrat se svetlem meho zivota.:D

Přílohy

• IMG_8216.webp
    IMG_8216.webp
    36,8 KB · Zobrazení: 414
Tak dnes Olšová vrata. Trochu chladno ale zlepšovalo se to. Jamka číslo 1 - birdie! Hezký začátek. A jak hezky to začalo tak rychle to skončilo... par. Double. Double..... atd apod a škoda psaní. Hlavně, že bylo hezky a slušelo mi to. A výborné cappuccino v club house. [emoji106]

Naposledy jsem hrál relativně dobře, páč jsem zlepšil HCP o 2 a vyhrál kategorii.. Zprávy z hřiště Konopiště tristní, i v deštivých dnech a následující dny povoleny carty a narvaný hřiště, takže hlavně u výjezdů od odpališť a odjezdů od jamek je to jak na stavbě.. Co se týče greenů tak na Radeckém pořád plíseň, na DEste se prakticky nevyskytuje a greeny mnohem lepší, vysvětlení nemám...:D:D:D

Dneska Texasova devitka v Horehledech devitka s Honzou, do flajtu nas dohodil @JardaK, no, vedel co dela... protoze pratele, nejenom, ze jsem dobre vypadal, ale na sve prvni akci a to predevsim diky Honzovi jsme jako dvojice skoncili druzi! Prvni poharek je doma, celkem jsme meli 40 ran, kazdy chvilku tahal pilku. Honzo, diky! Pocasi paradni, hriste fajn, osazenstvo usmevave. :);)

IMG_20170501_182346.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom