Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ZRUŠENO - 19.jamka v Hořehledech 2024 VIII.: 13. - 15.9.2024

V sobotu 14.9.2024

• Sobota - účastním se - preferuji 18j Darovan (+1272,-/os)

Hlasy: 0 0,0%

• Hlasovalo
    10
Stav
Uzamčeno.

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17

Horehledy2024.png

19.jamka v Hořehledech 2024 - VIII. ročník + Alfrédov, Darovan nebo Podbořánky
Předchozí ročníky:
2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

S velkou lítostí oznamuji, že tato akce 19. Jamky je pro malý zájem a nedostatečný počet přihlášených pro tento rok ZRUŠENA.

Nedává smysl, abychom kvůli sedmi lidem řešili autobus, fee, atd a blokovali pokoje případným dalším hromadnějším akcím a zájemcům. Takže jsme se s @mkopcak aktuálně domluvili, že letos Hoře dáme pauzu. A zkusíme to znovu v roce 2025! 👍⛳😍

---
PS: Určeno především všem přihlášeným:

Kdy? víkend 13. - 15.9.2024
Kam? PilsnerGolf Resort Hořehledy (http://www.golf-horehledy.cz/)
Co tam?
  • hra a setkání s dalšími golfisty z 19.jamky
  • v sobotu společně hra/turnaj 18j Alfrédov nebo 18j. Darovan nebo 2x9j Podbořánky
  • v neděli turnaj Hořehledy - turnaj na 9 jamek
  • relax, tzn mj.:
    • možnost nacpat cukřík do mlíčenky
    • zahrát lepší výsledek na sedmičce, než @mkopcak :)
Cena za 2 noci (pá - ne): 2.800,- Kč/os - 2 osoby na pokoji (cena za singl - 3.000,- Kč), (3 osoby na pokoji: 2.700 Kč/os).
  • neomezené fee pá - ne v Hořehledech
  • driving neomezeně
  • v sobotu společně hra/turnaj 18j Alfrédov (+1150,-/os, senior nad 65 let 890,-/os) nebo 18j. Darovan (+1.272,-/os) nebo 2x9j Podbořánky (+800 Kč/os) (dle ankety) + sváča (voda, suška, ovoce) 🏌️‍♂️
  • turnaj navíc pro ty, co budou chtít/moct - Hořehledy na 1x9 jamek v neděli ⛳
  • ubytování pá - ne ve dvou/vícelůžkovém pokoji (2 noci)
  • večeře v sobotu formou společného rautu 😋🥓🍗
  • snídaně v sobotu a neděli formou švédského stolu
Cena za 1 noc (so - ne): 2.050,- Kč/os - 2 osoby na pokoji (cena za singl - 2.100,- Kč)
  • neomezené fee so - ne v Hořehledech
  • driving neomezeně
  • v sobotu společně hra/turnaj 18j Alfrédov (+1150,-/os, senior nad 65 let 890,-/os) nebo 18j. Darovan (+1.272,-/os) nebo 2x9j Podbořánky (+800 Kč/os) (dle ankety) + sváča (voda, suška, ovoce) 🏌️‍♂️
  • turnaj navíc pro ty, co budou chtít/moct - Hořehledy na 1x9 jamek v neděli ⛳
  • ubytování so - ne ve dvou/vícelůžkovém pokoji (1 noc) + sváča (voda, suška, ovoce)
  • večeře v sobotu formou společného rautu 😋🥓🍗
  • snídaně v neděli formou švédského stolu
Cena jen za turnaj (so):
  • v sobotu společně hra/turnaj 18j Alfrédov (+1150,-/os, senior nad 65 let 890,-/os) nebo 18j. Darovan (+1.272,-/os) nebo 2x9j Podbořánky (+800 Kč/os) (hřiště bude vybráno dle ankety) PRÁVĚ HLASUJEME V ANKETĚ!
Cena za turnaj (ne): 650 Kč/os - Hořehledy (pro nečleny Hoře)
  • 1x9 jamek - na rány STB - brutto+netto + sváča (voda, suška, ovoce)
---
Společné body:
  • cena za pobyt je stejná pro všechny - jak pro golfistu/negolfistu, tak i pro děti nad 3 roky (nečleny Hořehled)
  • TURNAJ V SO 14.9.2024 (na rány STB) - start předpokládáme postupný, přesný čas a vybrané hřiště bude upřesněno
  • TURNAJ V NE 15.9.2024 (1x9 jamek - na rány STB - brutto+netto) - od 10:00 start předpokládáme postupný (pro zájemce)
  • v případě, že jste členem Hořehled a jste z Jamky - kontaktujte pro více info k Vaší ceně individuálně @mkopcak pomocí soukromé zprávy (zaslat mail, mobil a členské číslo), stejně tak, pokud vás bude na pokoji víc, než 2... případně když si věříte, že to u Martina ukecáte.
  • obědy a páteční večeře každý individuálně v restauraci z denní nabídky a jídeláku (jak kdo a hlavně KDY chce)
  • více info o hře a turnaji plus rezervace teetime atp později
  • osvědčená a zážitková hromadnou dopravu busem z Hořehled za cca 5 000 Kč - 6.000,-, což zhruba vychází na 250 Kč - 300 Kč/ os. Luxusní zážitek + stevardka v podobě @mkopcak!
  • Platba za turnaj je možná hotově i kartou, autobus prosím v hotovosti
Jsou nějaké podmínky? Přihlášený musí být registrovaný na 19.jamce (alespoň jeden z rodiny, dvojice...). Aby nabídka platila, musí se přihlásit alespoň 10 účastníků celkem.
Něčemu nerozumím, mám otázky? Pište do tohoto vlákna, případně mi pošlete zprávu!
Kde se přihlásit? Tady nebo mi napište zprávu! A napište variantu (od pátku, od soboty, jen turnaj).

---
Vzpomínky z roků 2022 a 2023...

0B78BFED-7DD0-4104-8961-6C257C736703.jpeg D02BAF68-53BD-4D2F-960C-AAED455E06A8.jpeg IMG20230915232511.jpg

20230916_081411-1.jpg CGA_prostirani.jpg B2DD9951-856F-4392-821B-C4A56F78F9DA.jpeg

20230915_173615.jpg 20230916_144008.jpg IMG_3803.jpeg :up:

Upraveno:
Tak já samozřejmě taky jedu, od pátku s @kristyna.:up: Podbořánky nebo Alfrédov, asi raději Podbořánky.

Rád bych zahrál nějaké zase nějaké to Hořehledské HIO, jako loni. Úplně nejraději na sedmičce, ale tam postačí i eagle. Aby měl @mkopcak radost vždy každý den, když pohlédne z okna svého bejváku a vzpomene si na to. :p

Upraveno:
Hlásím se na Pá-Ne Pokud to půjde preferuji jednolůžák. Napsal jsem Alfrédov, ale klidně i Podbořánky. Děkuji Petr

Me to opet jako loni asi vychazi do terminu kdy budu v zahranici 😢 Budu vedet zhruba do mesice, jak to za me vypada
Ahoj, bohužel beze mě :( Budu tou dobou usrkavat ouzo na pláži v Řecku :)

Hlásím se pa - ne klidně s někým na pokoji.. A dal jsem alfredov ale Podbořánky jsem ještě nehrál tak by taky nevadili

Tak je na čase tento víkend malinko připomenout. Kdo se k znám přidá a rozstřílií Kopčákovic plácek? :) Kdo chce nastrkat několik cukříků do mlíčenek panu domácímu? Kdo chce zažít naprosto fantastickou cestu na golf skorolinkovým autobusem? V sobotu to vypadá na Alfrédov.

Prostě, připomínám akci, přihlaste se, kdo ještě není, vím, že někteří projevili zájem, ale zatím mezi přihlášenými je nevidím. Tak šup, šup!

@requo Míšo, připiš mi u mně prosím single pokoj, děkuji.

Jinak každému doporučuji tuto akci.
  1. Je komorní
  2. Můžete vidět noblesse oblige pana manažera @mkopcak v akci (pokud Vám to přijde spíše jako syndrom Jekyll a Hyde, je to Vaše vina :-D)
  3. Michal loni zahrál HIO, o čemž byla diskuse více než podnětná, podpořená ořechovým destilátem
  4. Pelmeně a vareniky v restauraci jsou v topu.

Ja se jeste neprihlasil? Tak se hlasim!
Prosim pro me singl pokoj, pa-ne!
Diky!

S velkou lítostí oznamuji, že tato akce 19. Jamky je pro malý zájem a nedostatečný počet přihlášených pro tento rok ZRUŠENA.

Nedává smysl, abychom kvůli sedmi lidem řešili autobus, fee, atd a blokovali pokoje případným dalším hromadnějším akcím a zájemcům. Takže jsme se s @mkopcak aktuálně domluvili, že letos Hoře dáme pauzu. A zkusíme to znovu v roce 2025! 👍⛳😍

---
PS: Určeno především všem přihlášeným:

Upraveno:
Musím říci, že mne to velmi mrzí. Nečekal jsem, že bude tak malý zájem. Bude mi ten víkend moc chybět. Chápu a respektuji vaše rozhodnutí, které dává smysl. Bohužel si budu muset najít na ten víkend jinou zábavu.
Protože Hořehledy mám moc rád, tak tam pojedu nejspíš sám ;)

Kdokoli z vás je tu nadále za stejných cenových podmínek (vyjma rautu bohužel) samozřejmě vítán. Budu rád, když nám zachováte přízeň.

Jéé......a já než se stačil přihlásit, tak je po akci:(.......a mimochodem ještě chybí v přihlášených @Sajason .........takže 9 lidí, to je krásná komorní "tříflightová" akce:D.

Upraveno:
A tak mohli bychom zajet neofiko, ne, bez akce, ne. Na Alfa se seskladame do aut, v pátek vyprasime Kopčákov ...
No jistě:)

Právě jsem si zarezervoval pokoj od pátku 13.9. do neděle 15.9. v Hořehledech. Čekám na číslo konta kam pošlu prachy. Já tam budu trávit tento víkend určitě. Jen smrt mi nedovolí tam dorazit. Pokud se ke mě někdo přidá, budu rád. Váš Peťulka Šulců ;) Pro ty méně chápavé jsem @jumbodedek :D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom