vůbec nic. trapně jsem dle TT předpokládal, že půjdeš v 15h s Michalem. Jestli se chceš přidat na druhé kolo v 17:20 budu poctěn .-)Aco máš jako proti mě, žes mě nepožádal ?????![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vůbec nic. trapně jsem dle TT předpokládal, že půjdeš v 15h s Michalem. Jestli se chceš přidat na druhé kolo v 17:20 budu poctěn .-)Aco máš jako proti mě, žes mě nepožádal ?????![]()
No tak jestli se budeš cítit poctěn, tak to nemohu odmítnoutvůbec nic. trapně jsem dle TT předpokládal, že půjdeš v 15h s Michalem. Jestli se chceš přidat na druhé kolo v 17:20 budu poctěn .-)
Já bych se objevila v sobotu večer, pokud by bylo možno zaplatit zvlášť raut, ráda bych se přidala
Tak ja také doplňují: Miroslav Černík,reg.číslo: 180-3438, hcp 36Holky, kluci: Organizační pokyny - už se to blíží! Takže finalizujeme!
Já budu s @kristyna na místě v cca 15:00, tel na mě je 777 236 099.
- všechny nás má na starosti @mkopcak, finance všechny řešit s ním (mělo by být vyřešeno - každý individuálně), hlavní organizační pokyny viz úvodní příspěvek tohoto vlákna
- HRACÍ FEE NA BĚŽNOU HRU PÁ/SO/NE - jak se kdo domluvíte, tak si rezervujte flajty, ideálně pomocí teetime jmenovitě, na recepci pak nahlásit, že hru máte v ceně v rámci naší akce 19.jamky (platí jen pro ubytované!),
- TURNAJ V SO (2x9 jamek) - od 10:00 start postupný, nahlaste se mi tu - (jméno, čgf číslo, hcp) pro ubytované v rámci pobytu, kolemjdoucí (kamarádi, známí) za 650 Kč. Kategorie budou připraveny dle přihlášených. Cílem je především zábava - ceny pro každého ve stylu "Tradiční stůl cen" - to znamená, přivezte golfové přebytky, co kdo máte a nehodí se vám, přidáme do balíku cen na tuto či další akce 19.jamky!
- Jóga - zájemci o jógu - aneb ne všichni musí furt hrát golf, možné termíny: Pátek 18:00 a neděle 10:00. Dejte vědět přímo @kristyna do soukromé zprávy. Já na jógu s Týnkou jdu! Cena za osobu 100 Kč/hodina, musí se nás sejít pět, aby se konalo! Tak šup, šup!
- V pátek jídlo individuální, po jídle kecání u piva, v sobotu organizovaný turnaj, odpo volno až do večeře formou společného rautu od 20:00...
Těšíme se na Vás!
Michal a Kristýna Šatalovi
Jógu nedám, ale v 15 jedno kolo a v 17.20 druhé bych dal. Dá se to stihnout?
Za me ok. Ja tam jsemHonzaS pá - budeme na místě cca okolo 14. takže mohu jít jak od 15 tak od 17:20, 17:30
so turnaj Jan Šťastný 0720853 28,5
MartinaX pá - první 9 od 15 poté od 18 jóga, turnaj nepůjde, v neděli jóga od 10
pátek od 15:00 - 15:20 tedy @requo @kristyna @Marcela @Jerry @Francovka @raybit @HonzaS a @MartinaX
pátek od 17:20 - 17:30 @Jerry @Marklar @Francovka @macdav @HonzaS
je to správně, nikdo nechybí?
Jestli má alespoň ****, je pro dva a nebudou na recepci chtít občanky, tak jo ...Muzu dat jako ceny do turnaje pobytu u me v hotelu?![]()
Od podezrelejch typu jako ses ty ji budu chtit vzdyckyJestli má alespoň ****, je pro dva a nebudou na recepci chtít občanky, tak jo ...![]()
Muzu dat jako ceny do turnaje pobytu u me v hotelu?![]()
Blázníš? Kdo by si o @kristyna dovolil říct, že je zadržená, když ani já na to ani koutkem mysli nepomyslil.kdo o ni prohlásí, ze je zadržená, se zlou se potáže! :-
No a co? Byl by to takový májový ježíšekto by pak vyhrál každý!
Tedy ... co je na mě podezřelýho, to fakt netušimOd podezrelejch typu jako ses ty ji budu chtit vzdycky![]()