Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak nakonec jsem šel Cross Country Texas na. Zbraslavi. 2. místo potěšilo [emoji41]
![]()
![]()
![]()
No jo, konečně jsi zužitkoval rány, který hraješ furt.Ahoj lidičky. Dneska jsem si zahrál CROSS country v Hořehledech. Parádní parta, perfekt nálada. Spoustou úskalími jsem prošel jak nůž máslem, až jsem se divil, co se to vlastně děje. Neodpustil jsem si jednoho datla, který zkončil asi 10metrů za mnou, ale jinak to padalo. Nevěřil jsem svým očím při pohledu na skóre. A vida, vyhrál jsem. Spokojenost![]()
@black.horse, odkud jsi? Nedáme letos ještě partičku? Počasí přeje připraveným a já ty klacky do skříně ještě nedám
Cože, konec listopadu a oni si dovolili mít zapískované greeny. To je naprosto nehorázné. Doufám, že jsi si pak došel na recepci pro vrácení nejméně 50% fee. Zažil někdo u nás od půlky října nerozpíchané a zapískované hřiště. Divné by snad bylo, kdyby to tak nebylo.Ahoj. Dneska Hořehledy v samotě. Hřiště paráda až na ty greeny, pískované. Krásné slunečné počasí, teploučko. Hra v poho a v tempu. Dnes Hořehledy bombička. Mám to tam rád
Zobrazit přílohu 3219
Cože, konec listopadu a oni si dovolili mít zapískované greeny. To je naprosto nehorázné. Doufám, že jsi si pak došel na recepci pro vrácení nejméně 50% fee. Zažil někdo u nás od půlky října nerozpíchané a zapískované hřiště. Divné by snad bylo, kdyby to tak nebylo.