Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tobe nezapocitali na upravu hcp to public mistrovstvi??Zobrazit přílohu 2847 Tak já taky nakonec dvě kola o víkendu neb jsem se s odřenýma ušima vecpal do cutu 18 ti chlapů..http://www.cgf.cz/TournResultCategory.aspx?IDTournCategory=525185302
Díky.. Na Publicu se snižuje jen do KHcp, 36 nebo 37... Jo hra se líbila i mě, na to že jsem šel z bílých..Tobe nezapocitali na upravu hcp to public mistrovstvi??super vykon dnes
![]()
Moc hezky vysledek Karle! Gratuluju!Tak dneska druhé kolo se šel Radecký, na rány malinko zhoršení, Hcp ještě trošku zlepšení.. Celkově pro mě povedený víkend, ani poslední po druhém kole jsem neskončil, a v konkurenci singlistů a PRO jsem spokojenej...![]()
Gratulace, já si dal dneska dˇEste. Počasí a hřiště prostě paráda. Jen ten výsledek byl horší, jen jeden skoro eagle na 12ce,ale stejně skvělý den.Dám to ještě sem... Dnes mistrovství klubu 2x 9 jamek Public na Konopišti, takovej ten den kdy to fakt mlaská na hokejce, 2x birdie, celkově +3 a o 10 ran Mistr klubu.. Jen na mojí obhajobu, Public je hřiště kde jsem začínal a odehraných tam mám asi 1000 devítek...![]()
První devítka Radecký, šel jsem až v 16, už je brzy tma a bude hůř, ale počasí skvělý..Gratulace, já si dal dneska dˇEste. Počasí a hřiště prostě paráda. Jen ten výsledek byl horší, jen jeden skoro eagle na 12ce,ale stejně skvělý den.![]()
Dnes Botanika, mám to za sebou. Pět míčů v háji, trochu mi nepovedenou hru rozsvítil jen jeden par. Na jamce 15 jsem to vzdal. Poslední míč a děsně mě to nebavilo. Holt si s tímhle hřištěm nejsem souzen.
Nejzajmavější zazitek bylo potkání Bubby! Na osmicce. Slyším fór, sednu na krtka a tři metry odemě růžový míček! Z trojky.
Jednoho opravdu krásnýho dne tam dovršíš svoje snažení a zahraješ na singl HCP...Dnes Botanika, mám to za sebou. Pět míčů v háji, trochu mi nepovedenou hru rozsvítil jen jeden par. Na jamce 15 jsem to vzdal. Poslední míč a děsně mě to nebavilo. Holt si s tímhle hřištěm nejsem souzen.
Nejzajmavější zazitek bylo potkání Bubby! Na osmicce. Slyším fór, sednu na krtka a tři metry odemě růžový míček! Z trojky.