Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa 2022: Jakou největší golfovou výzvu jste letos zvládli

2022: Jakou největší golfovou výzvu jste letos zvládli

  • Zvládnutí/ovládnutí techniky odpalu (s jakou holí) nebo puttování

    Hlasy: 0 0,0%
  • Jiné (prosím zadejte)

    Hlasy: 0 0,0%

  • Hlasovalo
    16

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
golfvyzva2022.png


2022: Jakou největší golfovou výzvu jste letos zvládli? Pár nástřelů v anketě, zbytek textem. :)
 
Já začnu. Za svoji letošní největší herní výzvu považuju Kácov a datum 22.8. Tzn. konec léta - kdy byla zima, hnusně, lilo v podstatě od začátku až do konce. Turnaj, kdy jsem se chtěl předvést a ukázat sám sobě, co jsem se za ten rok naučil a kam jsem se posunul. Turnaji s @mkopcak a @roman007. Jako výzvu beru to, že jsem to ustál a dohrál. 98 ran. Poměrně zkušeně jsem se rozhodl, že v tomhle hrát s driverem nebudu, tak jen železa, u kterých byla větší jistota. Těší mě, že jsem na sebe v daných podmínkách, možná však právě pro to, odvedl poměrně koncentrovaný výkon a že ty 4 a půl hodiny v dešti se určitá ztráta elánu projevila u mě vlastně až výrazně u konce - jamka č. 6 a 8 Forest.

31 STB není nic, na co bych byl pyšný. Ale druhé místo v kategorii... prostě ano, řekl bych, že to byla má letošní největší výzva. Dopadla dobře.

Velká zkušenost. A zážitek. Upřímně nevím, ale, jestli bych to chtěl opakovat a vyplácat si příště na to den dovolený. :)

IMG_2321.jpeg
 
Upraveno:
Já jsem paradoxně nejvíc nadšen z pravděpodobně poslední hry letošní sezóny a to na New Course v Gloria Golf v tureckém Beleku. Opakovaně mě totiž zrazuje moje vlastní hlava ve chvílích, kdy si nesu relativně slušný výsledek. Nemám nijak zásadní problém zvoslit prvních pár jamek a pak to vytáhnout na super hru drtivým finišem, ale opačně mi to prostě nejde. Poměrně pravidelně zvládám jít Hořehledy do 5-6 jamky v PARu nebo i pod a nejpozdějc na 8ce tam jebnu triple.

Nejinak jsem to vnímal při výše zmíněné hře, kdy jsem první 9ku zakončil score +1 (a to jen proto, že jsem na 9. jamce hodil ránu do vody). Další 4 jamky jsem zvládl za +2 a významně pociťoval, že bod zlomu se blíží. Začaly se mi klepat ruce, potil jsem se (i když to byl možná doznívající alkoholovej rauš z celýho týdne) a nemohl se zbavit pocitu, že musím hrát defenzivně, abych si to nezkazil. Takže přišel hned double, následovaný dvěma vydřenými bogey, kde jsem zachraňoval putty z více než 2m vzdálenosti.

Na řadě byl PAR 3 na ostrovní green, jamka designovaná na to se vyrakvit. A já to hecnul, zavřel voči a narval na střed greenu = easy PAR s útokem na birdie. A na 18ce, krátkém PARu 5 jsem to zvládnul zopakovat. Druhá rána do greenu, putt na eagle 30 cm od jamky a nejsladší birdie na světě. Celkově výsledek 78, což je -3 oproti tomu, co bych měl na hřišti hrát. Nejsladší tečka na závěr boží golfové dovolené!
 
Moje letošní,určitě neplánovaná výzva se uskutečnila na jaře.Během mé 14 ti dení dovolené jsem odehrál 13 her na 18 jamek a přežil to ve zdraví a spokojeností s předvedenou hrou a parťáky.Vyhrál jsem pár turnajů,zahrál super čísla a prochlastal kalhoty :D Začlo to v České Lípě a zakončeno za 14 dní na super akci 19 jamky na Darové. :up::up:
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom