Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa 2021: Kolik ČR hřišť jste letos dali?

2021: Kolik ČR hřišť jste LETOS dali?


  • Hlasovalo
    55
Letos jsem hrál na 19 ti hřišťích
z toho 8 jsem navštívil prvně. Z nich se mi nejvíc líbilo na D.Dobrouči. Ale i Loreta Pyšely a Ypsilonka jsou pěkná hřiště. :)
tak to máme skoro stejnou bilanci :D:D já 19 a 9 nových ;);)
 
Letos jsem jich moc nedal (17 hřišť) :(

Na která rád vzpomínám
- Kácov (les a louky - ty jsou super)
- Karlštejn (devítka C je výzva a bavil jsem se na ní)

Mám pár hřišť, kam chci ještě zajít a to z důvodu nespokojenosti - abych si to potvrdil, že se mi nelíbí nebo si potvrdil, že je fajn
- Mstětice - nějak mi to hřiště nesedlo. Napoprvné jsem byl buď dlouhej nebo krátkej. Ale přitom kvalitou super.
- Ypsilonka - hezké hřiště, ale greeny mě odradili. Musím tam někdy, až to bude jako celek fungovat.
- Dýšina - některá jamky si pamatuji, jak byly super. Ale pršelo a nějak nemám ten správný zážitek.
 
Až jsem se zarazil, hodinky mi spočítal, že jsem byl v roce 2021 59x na hřišti.
Letos nově Dýšina, Čeladná, Motol, Barbora, Semily, Harrachov a Rakouský Adamstal.
Celkem 29 hřišť.
Z těcho nových mě asi žádné vyloženě nezklamalo, ale rád se ještě vrátím v lepším termínu na Čeladnou.
 
Tak letos 22 hřišť, nových 9.

Z nových můj subjektivní pocit

Konopiště Radecký a D'Este - hrozná restaurace, celkově přístup nic moc, až na marshalla. Hřiště obě jak přes kopírak, jediné co mě bavilo tak první devítka na Radecký. Obě hřiště mají absolutně nesmyslné 18.jamky, a greeny byly v srpnu děs běs, pomalu skalpované, pomalé.

Dolní Dobrouč -
záměrně jsme tam nejel loni, letos až ke konci sezóny v říjnu, hřiště v totálním klidu, nic Vás neruší, šel jsem s 2 kamarády, kteří jsou zde členy, takže na první návštěvu se pomoc hodila. Hřiště už je dobře zatáhle, bavili mě modelované greeny. Co se mi nelíbilo je clubhouse a celkově nedobudované okolí - parkoviště na štěrku, prakticky žádné cestičky na hřišti (když tam zaprší musí se tam valit voda a bahno) - snad to časem dodělají, jinak je to hřiště designem a layoutem skvost.

Greensgate Dýšina - hrál jsem ho v květnu, byly pomalejší greeny, ale jinak mě to hřiště nadchlo - nahoru dolů, zajímavé jamky, hodně pastí, a na 16. drive 315 metrů z kopce :)

Karlovy Vary Olšovky - podle mě jedno z nejhzečích hřišť v ČR - hrál jsem v červnu, greeny rychlé, kavlita hřiště v top stavu, les, modelace, každá jamka zajímavá. Jediné co mi vadilo je hluk z hlavní cesty.

Sokolov - pro mě překvapení roku. Zde mi nějak ta dálnice vůbec nevadila, hřiště vybudované na haldách je neskutečně kvalitní a zajímavě namodelované. Greeny v červnu super.

Kynžvart - čekal jsem zámecké parkové hřiště, ale nedočkal jsem se ho. Greeny v červnu chlupaté, celkově stav hřiště nic moc, za mě velké zklamání, sem bych se už nevracel.

Mariánské Lázně - zklamání roku. Chápu, že to hřiště je tam 100 let, ale je to nuda, nuda, nuda. Kvalita otřesná, greeny v červnu plesnivé, pomalé, design šeď a nuda, když to srovnám s hřišti v Anglii, co tady jsou 400 let, tak je tohle opravdu o ničem. Sem už mě nikdo nedostane.

Oaks - má smysl se vyjadřovat :)? A ještě když jsem si celou 18ku zašel s nejlepším živým birdiebookem @JanKostalCZE :p? Až na jamky 4, 5 je to hřiště prostě bomba, kvalita, greeny, bunkery, layout, klid. Prostě top, top, top.

Z těch co jsem už hrál x krát samozřejmě nezklamaly Ostravice, Čeladná, Kácov, Casa Serena, Austerlitz, standardně hřiště v top kvalitě celý rok. Byl jsem letos i na Kořenci, tam to jde pořád dolů a dolů, mrzí mě to, mám k tomu místu vazbu, ale jezdit tam už asi nebudu, to to raději vezmu do Olomouce, nebo na Dobrouč. V super stavu je poslední dva roky právě Olomouc, bavilo mě to jako vždy i v Telči. Pořád nemůžu přijít na chuť Kaskádě. Víceméně na hřiště, která znám a jsou kvalitní se vracím rád, co tu kvalitu nemá, tam mě nikdo nedostane :).

A pak jsem byl i na spoustě hřišť v zahraničí, Španělsko, Rakousko, Slovensko :)

Tak ať zima rychle uteče a můžeme v Česku zase hrát, kdo se chystá v zimě někam ven, tak hlavně ať si to užije. Já jdu balit na zítřejší závěrečný podzimní Adamstal, 13 stupňů, barevný podzim, prostě pohoda :).
 
Letos 11 hrist z toho 8 novych. Skvelej byl Kynzvart, moc se mi libily Marianky a Mstetice, prijemne prekvapila Bechyne, trosku zklamala Hluboka. V ankete jsem hlasoval 6-10 hrist, zapomnel jsem na Grabstejn. :)
 
Upraveno:
Když jsem to začal počítat, tak jsem byl překvapen, že jich bylo 7. Asi 30 jsem letos obešel Semily. Máme to s kamarádem jako sobotní a nedělní procházku, občas ani nepočítáme kolik jsme toho "naplácali". No pánové v nejlepších letech.
 
Loni jsem hrál na 19 hřišť, z toho bylo 14 nových (snad letos překonám).
Nemůžu říct, že by se mi nějaké hřiště nelíbilo, ale určitě jsem víc čekal od Kynžvartu a Mariánských Lázní, ale tam to zase mělo super atmosféru.
Mile mě překvapil Sokolov, stejně jako @HonzaKulig (hráli jsme ho spolu).
Bohužel nemám žádné nové hřiště o kterém bych řekl, že to bylo fantastické jako po návštěvě Kácova, Oaks, Penati nebo Dolní Dobrouče.
 
Loni jsem hrál na 29 hřištích. Z toho bylo jedno nové (Dolní Dobrouč), jedna nová devítka (Karlštejn C) a 5 nových akademií.

Líbilo se mi na hřištích, kde jsem hrál po dlouhé době:
- Kaskáda
- Slavkov
- Bechyně
- Čertovo Břemeno
- Líšnice
- Yard resort

Hřiště, kam se pravidelně vracím:
- Kácov
- Albatross
- Ypsilonka
- Barbora
- Cínovec

Hřiště, která mě zklamala:
- Karlštejn - kvalita hracích ploch a písku v bunkrech neodpovídá ceně, znám mnoho kvalitnějších hřišť s nižší cenou
- Karlštejn C - nízká kvalita hracích ploch, neudržovaný rough, většina jamek je divných (odkloněné a úzké ferveje, hra naslepo), hru jsem si absolutně neužil
- Autodrom Brno - po výstavbě polygonu a zrušení několika jamek je hřiště rozděleno do několika částí, dlouhé přechody, údržba nic moc

Nově navštívené akademie:
- Konopiště - dobrá kvalita hracích ploch, jamky jsou delší (Par3 a Par4), spíše připomíná běžné kratší devítijamkové hřiště
- Zbraslav - velmi krátké jamky, po znovu otevření pěkně upravené, na konci sezóny kvalita odpališť tragická
- Hostivař - asi nejhezčí akademie z uvedených, vysoká kvalita hracích ploch, celkový dojem kazí nesmyslně tvarovaný green jamky č. 2 (při nevhodném návrtu prakticky nehratelné)
- Na Vrších - krátké jamky, upravené
- Benátky, akademie Dýmač - jedna z delších akademií, kvalita hracích ploch velmi špatná (podložky na odpalištích, ferveje vysoké, greeny neposekané), dle prezentace na webu jsem měl zcela odlišné očekávání od výsledné reality
 
22 kusu :)
1642072561575.png
 
Loni jsem hrál na šestnácti hřištích, z toho nové byla Loreta Pyšely, Čeladná - Old a Olomouc, Nejvíc se mi líbí Kácov a Telč, jsou trochu fyzicky náročnější, ale to až tak nevadí.
Hřiště které by se mi vyloženě nelíbilo a zklamalo, zatím nemám.
 
Vloni 13 hřišt, z toho 1 nové.
 

Podobné

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom