uááááDnes trosku vetsi zima, pouhe 2 st a vitr. Dnes opet 21 jamek ale musel jsem se spokojit s jednim berdikem ....
Zobrazit přílohu 15451

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
uááááDnes trosku vetsi zima, pouhe 2 st a vitr. Dnes opet 21 jamek ale musel jsem se spokojit s jednim berdikem ....
Zobrazit přílohu 15451
To vím naprosto přesně. Abych v tom nebyl sám.uáááá..a já se ptám, proč jsem u tchýně? Komu tím prospějeme?
Krása střídá nádheruDnes opet krasne pocasi ... slunicko, 2st, ale vitr. Pres noc bylo minus, tak vsechno brutalne tvrde. Jakykoliv zasah na green, mic se odrazil a pokracoval vesele dal. Dnes se mi podaril jeden z nejlepsich driveru (@PFP paatijes devitku na country s nasi spoluhry?), dnes se mi podaril dostat micek pri brutalnim bocnim vetru na vzdalenost pres 260m a skoncil u vlajky asi 6 metru vlevo
Zobrazit přílohu 15458
Zobrazit přílohu 15459
Zobrazit přílohu 15460
Po dalsim dobrem driveru skoncil micek za jezerem v rakosi (jeste, ze je led). Co myslite? podarilo se ho chipnout ven? Samo ze ne
Rok se pomalu blizi ke konci, takze k dnesnimu dnu jsem uhral za tento rok 2490 jamek... Snad jeste jeden dne vyjde do Silvestra