Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
parádičkaSice venku bylo krásně, ale jsem „zazimovaný”, tak jsem si dal 18 „novoročních” jamek na indooru.
Začal jsem birdie-birdie-bogie
Ale celkově spokojenost - 1x eagle, 7x birdie, 2x bogie, zbytek par; celkem tedy -7
Nojo je to jen indoor, ale i tak začátek roku asi dobrý
Zobrazit přílohu 9413Zobrazit přílohu 9414
ten meniskus máš z golfu?U nás novoroční odpal. Já po 9 týdnech znovu hole v ruce (a v mozku vykřičník u prasklého menisku _ nějaká výmluva se hodí), vzala jsem 9i, na kterou spoléhám: výsledek? odhaduju tak 30m v úhlu 120° doleva (ano, hraju napravo), no, když všichni odešli na čočkovou polévku, tak jsem vzala 10 dalších drivingáčů, které tam zbyly a šla to bez svědků přemluvit. Od osmého míče už to i vypadalo jako golfový švih. Tak snad to tam někde ještě najdu.Zobrazit přílohu 9418
Ale, bylo krásně.
Asi únava materiálu věkem (a celoživotním sportem : balet, volejbal, sjezdový lyžování, softball, flamenko...) a ten golfový typický pohyb to zřejmě jen dorazil.... Vnitřní na levým koleni.ten meniskus máš z golfu?
krušné chvíle
držím všechny palce![]()
a co lázně?Asi únava materiálu věkem (a celoživotním sportem : balet, volejbal, sjezdový lyžování, softball, flamenko...) a ten golfový typický pohyb to zřejmě jen dorazil.... Vnitřní na levým koleni.![]()
možná ani po operaci ne, až po železným koleni zřejmě..a co lázně?
nárok jemožná ani po operaci ne, až po železným koleni zřejmě..