Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No tak nám to neřekl, ne že by to nějak změnilo mou hruBylo to kvuli obecnemu stavu hriste, ktery neodpovidal tomu, cemu mel. Starteri to meli rikat.
To je jasný, driveremDnes nadherna oslava 1. maje - Mlada Boleslav. Hriste ve velmi slusnem stavu, jen hodne foukalo a snad porad jen proti. Ale reknete mi, jak hrat tohle???? To se mi stalo v zivote poprve
!!!! Zobrazit přílohu 7237
Projeď facebook nebo web Hořehled, kdysi jsem tam viděl fotku z praxe, jak se tohle hrajeDnes nadherna oslava 1. maje - Mlada Boleslav. Hriste ve velmi slusnem stavu, jen hodne foukalo a snad porad jen proti. Ale reknete mi, jak hrat tohle???? To se mi stalo v zivote poprve
!!!! Zobrazit přílohu 7237
Jen jestli to nemá natýčkovaný vysokoTo je jasný, driverem![]()
No tak nám to neřekl, ne že by to nějak změnilo mou hru![]()
Příště tě tím míčkem na 9. trefím i v tý buginěVy starší už hůř slyšíte...
Příště tě tím míčkem na 9. trefím i v tý bugině![]()
Nikdy nevíš, náhoda je blbec. Měl jsi štěstí, že jsem si při tom drivu drbnul, jinak by byl rozptyl dvojnásobýByl jsem bezpečně mimo i tvůj rozptyl +- 30 m![]()
Ok, ale původní výsledkovka po prvním kole byla se zhoršením..V obou![]()
To je vždy. Ke změně dojde až po přepočtu na serveru po půlnoci. Bohužel server to nedělá hned po uzavření kola kvůli zatížení v době zadávání výsledků i z jiných turnajů. Alespoň tak mi to bylo vysvětleno naším STK.Ok, ale původní výsledkovka po prvním kole byla se zhoršením..