Tak dnes se moje golfové schopnosti, brilantní herní dovednosti a vytříbená taktika projevily naplno! Hrál jsem klubovou jamkovku bez vyrovnání s Honzou, co má HCP 24. Ze zkušenosti vím, že to mnohdy nic neznamená, takže jsem neměl přehnaná očekávání. Ale to co jsem předvedl hraničilo s možností spáchání seppuky někde kolem 5. jamky.
Jako již tradičně jsem se nijak nerozehrával a dal jsem si předsevzetí, že na to půjdu konzervativně a nebudu zbytečně riskovat, když to nebude nutné. A to je asi jediné, co se mi dařilo. Protože nutné to skutečně nebylo:
1. Když už to mrvím, tak do šlajzu. Takže zátah, míček přímo u plotu na hranici autu, mr*ka před sebe a prohraná jamka.
2. Honza to poslal do vody, takže já v klidu hrál na střed greenu a poslal to do vody taky. Po dropu jsem to do tý vody poslal znova, takže Honza vedl 2:0.
3. Honza první do autu, takže já 7ku na střed FW. Sotva jsem se vešel mezi bílý kolíky, ale udržel se. Takže jsem do autu poslal tu druhou, nakonec upocenej square.
4. 7ka na jistotu topnutá vpravo do autu. 3:0
5. První rovná rána na forgreen, chip 30 cm od jamky. Honza dal 15m putt do birdie - 4:0.
6. Honza se slitoval a pos*al to tak kolosálně, že sem to musel vyhrát.
7. Po šlajzu na vedlejší FW jsem poslal za sebou 2 míče do autu - 5:0
8. Čtvrtou ranou jsem ležel 100 m od odpaliště a tu pátou jsem poslal do autu - 6:0
9. Honza opět vymetl kdejakou díru, takže po první devítce jsem prohrával jen 5:0
Na druhý devítce jsem posbíral veškerou morální sílu, co ve mě zbyla a umlátil to tak, že ze 17. greenu jsem šli square. Na 18ce Honza nedal 2m putt do birdie, ja nedal 1,5m putt do PARu. Takže pro letošek mám jamkovku vyřešenou a už můžu trénovat na příští rok.
P.S.: Kdyby chtěl někdo hraný Big Berthy, ktery jsou drobně od krve a od slz, tak je najde ve stráni pod 6. greenem. Svině jedny zasraný křivý!!!