- Autor vlákna
Včera jsem s @HonzaS po Grabštejnu byl hrát FriendlyCup, malý turnaj party přátel kolem Honzy, kde jsem byl pozván Honzou, abych se v neděli nenudil. Nabuzen po vcelku obstojném výkonu na Grabštejnu (rozuměj - neztratil jsem moc míčku, plus minus to letělo k jamce, nakonec to vždy v jamce skončilo a tak) jsem si dal závazek, že zahraju Mladou Boleslav pod 100 ran. Podařilo se. Po první devítce se to zdálo nahnutý, celkem 56 ran (první jamka aut, třetí rána topinka, prostě máte radost, že jste na golfu...) jsem pro jistotu jamku 10, 11 a 12 škrtl. Proč to člověk vůbec hraje, deprese, skepse, pitomý mladoboleslavský borovice! Ale! Pak mi dala čichnout ke kráse golfu jamka 15, ten 619 metrů dlouhý "nesmyslný" pětipar. Zahral jsem ho jen se železy + putter na krásných celkových 6 ran, 5 ranou na grýnu, proměněný jednopat z cca 8 metrů, radost pohledět - svědci byli! Doufám, že to @mkopcak zkazí den!
No a to bylo z mého golfového umu ze včerejška tak zhruba vše.
Počasí super, to asi včera všude, hřiště fajn, byl jsem tam po dvou letech... takže spokojenost. Díky Honzo!

Počasí super, to asi včera všude, hřiště fajn, byl jsem tam po dvou letech... takže spokojenost. Díky Honzo!
Upraveno: