Včera sám Molitorov. Krasný den, uvolnil se mi čas, tak jsem si šel zahrát. Do konce brezna celodenní fee za 300 vcetne vikendu, hraje se na letni gryny, zimni odpaliste.
Stezovat si tak mohu jen na svoji hru - protoze za tuhle cenu by me huba musela upadnout, rict zlého slova na Molitorov.
Ale spis na co byt pripraven - zimni odpaliste predevsim prvni devitky - nic moc, blbe se hleda vhodne mistecko, viz foto. Rafy v poli nevidite, resp vsude stejna fervej

Greeny prekvapive velmi dobre a rychle (v porovnani jinde tesne po zime). Libily se mi viditelne a zretelne navigacni prvky na dalsi tee (mnohem honosnejsi hriste mohou zavidet). A celkove vybavenost hriste - nove jamky, navigace, prehledne mapky, kose... super. Priserna cesta z Prahy.
Hralo se mi desne, jen jeden par, jinak ten micek to viditelne pres zimu zapomnel, tak jsem ho pro jistotu utopil. Delala radost jen kratka hra do sta metru. Ale i hrozny vykon na hristi je lepsi nez den v praci!
Zobrazit přílohu 6991Zobrazit přílohu 6992Zobrazit přílohu 6993Zobrazit přílohu 6994Zobrazit přílohu 6995