Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Jak jsem si koupil výsledek pod 80 ran

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
Jak jsem si koupil výsledek pod 80 ran (GolfDigest.cz)

KOMENTÁŘE > Lze si za peníze koupit lepší golf? Lze si koupit nižší výsledek tím, že si pořídíte lepší vybavení, že utratíte tisíce, možná i desítky tisíc korun za nové hole? Vždycky jsem si myslel, že tomu tak není, ale skutečnost mne částečně vyvedla z omylu.

Pokračovat ve čtení...
 
No jdu do GolfGear fittovat 29.11. , takže při mém letošním průměru 85 ran očekávám hole, co to stlačej někam k PARu...
 
No a mě se tady nevěří že je to všechno holema, a ne rukama, a nedej bože, hlavou.. :D :D :D

Imho na tu 410 jsem taky slyšel jen chválu..
 
No a mě se tady nevěří že je to všechno holema, a ne rukama, a nedej bože, hlavou.. :D :D :D

Imho na tu 410 jsem taky slyšel jen chválu..
Jo, to mám taky. Používám starej driver z druhé ruky, já za ten slice určitě nemůžu.
Ještě prý cobra poslední umí drive spravit...
 
Musím nejdříve panu Haladovi poděkovat. Nebýt jeho článku, patrně bych o PINGu, jako nové zbrani, vůbec neuvažoval. Po přečtení tohoto článku jsem projel celý web a studoval, porovnával, prohlížel, koukal na stovky videí, atd. A pak musím poděkovat klukům z GolfGearu, kteří na vybranou hůl napasovali správný shaft, který mi sedí jak prdel na hrnec.

Nový PING 410 SFT mám od Vánoc a vzhledem k tomu, že zima nebyla žádná a hřiště a driving mám poměrně blízko, zvládnul za tu dobu už jistě přes 500 odpalů. Hůl nehraje sama a pokud aspoň trochu chcete, tak zmršenou ránu vykouzlíte stejně snadno jako s čímkoli jiným. Ale pokud aspoň trochu zvládnete ukočírovat svou snahu vystřihnout při odpalu díru do časoprostoru, tak vás kouzla schovaná v technologiích odmění překvapivě přímou křivkou letu a libovou vzdáleností.

Osobně se mi hůl významně líbí, a to především matným semišem na hlavě hole, což určitě přispívá k tomu, že mi dobře funguje. Každopádně pokud se trápíte se šlajsy ultragalaktickejch rozměrů, zkuste si tohle hovádko. Mě pomohlo více než značně!
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom