Nové
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfplan - benefity, vyplatí se v praxi?

Letos jsem si základní pojistku prodloužil, přiznám se, že především kvůli slevám. A třeba, co by kdyby. Minulý rok jsem využil slevu Mstětice (1 + 1), Poděbrady (1 + 1) a Hodko (fee zdarma). Teď na to koukám - bohužel pořád stará, ne příliš uživatelsky přívětivé dohledání a použití benefitů...

Nicméně takhle na první dobou:

Fee zdarma na 9 jamek (možno stáhnout voucher): Hodko, Svobodné Hamry, Terezín
Pak hromada 50ti procentních slev.

Bohužel ale - vypadá to, že není aktualizováno od loňského roku, příliš. Jsou tam staré zbytky... i něco připravujeme na rok 2022 atp. Stažené vouchery (viz výše) sice mají datum platnosti do konce února 24, ale předčíslí začíná 22... tak je to poměrně otázka. Holt uvidíme.

Kdyby někdo v praxi ověřil, pls info!
 
Přišlo na email, tak kdyby někdo uvažoval o pořízení - třeba by ta hra zdarma byla rozhodujícím atributem - trochu teda mě zlobí, že to vypadá, že když jsem prodloužil už někdy v únoru, tak mám asi smůlu, ale co se dá dělat.... :)

---
Vážení členové Českého golfového klubu, milí přátelé,

rádi bychom Vás informovali o skvělé příležitosti exkluzivně pro členy ČGK! Díky novému partnerství mezi Českým golfovým klubem a golfovým pojištěním GolfPlan máte teď jedinečnou šanci ochránit sebe a svoji golfovou výbavu a navíc získat exkluzivní benefit!

Při sjednání nebo obnově svého stávajícího pojištění GolfPlan máte možnost získat volnou hru - 18 jamek na jakémkoliv hřišti kategorie "E" z nabídky ČGK dle vašeho výběru!


K získání volné hry stačí při sjednání pojištění GolfPlan na webových stránkách zadat do pole "SLEVOVÝ KUPON" kód ve tvaru CESGK2024. Uzavřením pojištění GolfPlan s tímto kódem vám vzniká nárok na volnou hru, pro nastavení volné hry v rezervačním systému ČGK se obraťte na ČGK na níže uvedený kontakt.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a užijte si golfovou sezónu 2024 na maximum!

Přejeme pěknou hru v sezóně 2024!

Tým ČGK a GolfPlan

info@cgk.cz
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom