Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2018 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dámy a pánové, než napíšu, jak jsem dnes hrál, upozorňuji, že nechci číst žádný připomínky o domácím hřišti. :p
Na dnešní odpolední devítku po šichtě jsem potřeboval jeden míček crivit, půlset na dvoukoláku, hodinu a třičtvrtě ve třech a 39 ran(6x par, 3x bogie). Nejkratší drive 210, nejdelší 260. Nejkřivější skončil 3m vedle ferveje v semirafu.
Je mi jasný, že to asi jen tak nezopakuju, ale už alespoň vím, že to jde;):p:D
 
Že by crivit narovnal moje křivý drajvy? To stojí za pokus..
 
Uděluji si titul Všudehrál 2.0
Právě jsem na Alpince v Košicích a dohrávám poslední znormované hřiště zapsané v SKGA :D
 
Uděluji si titul Všudehrál 2.0
Právě jsem na Alpince v Košicích a dohrávám poslední znormované hřiště zapsané v SKGA :D

Kolikrat jsi dostal balonem do hlavy na Alpince :)? Mala Ida je v Kosicich rozhodne lepsi :)
 
a
Kolikrat jsi dostal balonem do hlavy na Alpince :)? Mala Ida je v Kosicich rozhodne lepsi :)
ani jednou, byl jsem tam skoro sam ;)
Je urcite lepsi, tu jsem sel rano :)
 
Ja se dnes musim pochvalit. Odpoledni Hostivar s @LaĎa. Po asi trech letech jsem mel cas jit pred hrou na driving. Nasledne naprosto uvolnena hra... defakto zadny vyslovene pokazeny uder. Ok, jeden drive sel doprcic. ;) Nebyt toho, ze jsem proskrt jamku c. 2 (treti jsem sel pres kopec na green a mic skoncil asi nekde v tom kopecku. Jelikoz za nami nekdo sel, tak jsem se nechtel vracet...), tak by to byl asi nej vysledek. Zahral jsem totiz 41... a to vcetne 2.4 puttu na jamku (min 2 putty dolu by to slo). Skvely pocit... skvely steak ve wine food. Uaaaa!! I love this game!!
F0D5D2DD-EC66-44B2-A1F7-152EE8F86C17.png


Jinak u jamky c. 9 v hostiku mam snuru 4 po sobe jdoucich paru. :)
 
Tak taky přidám něco. Dnes první 18ka v sezóně, predtím tak 5 devitek, Mstetice z bílých s Leftym, který šel ze žlutých. Jamkovku jsem prohrál o 1, Lefty měl na všech jamkách, kromě 3parů, ránu k dobru a jeden muligan. Zajímavá hra. Nejdřív já 2up, pak Lefty 3up, pak já 2up a vyřešil to muligen na 17., kde jsem podělal jednu ze dvou jamek (double a triple). Celkově za 79ran 29puttů (na prvních dvou jamkách jsem nepotřeboval putter) nestačilo to. Dobrá hra.
 
Dnes s @RobertSlajs Čeladná New Course. Oba poprvé a napoprvé to nebylo zlý. Já 4pary a 96 ran. První devítka nám oběma přišla s ohledem na to, že by to mělo být TOP hřiště trošku nudná, ale druhá to vynahradila. Jinak počasí bezchybné, hřiště ve špičkové kondici a grýny čerstvě uválcovaný, takže fujtajblovsky rychlý. :p Robert mě nechal vyhrát, takže když to shrnu, příjemné dopoledne na krásném hřišti.
 
Dnes Hořehledy. Honzik už s námi zvládnul docela v pohodě devítku. Takže bychom mohli vyrážet společně všichni častěji. ☺Poprvé jsem neškrtala, odehrála jsem 66ran, 2míčky jsem ztratila a asi 6prošvihla naprazno.☺ Já jsem spokojena!!! Po hře zasloužená klobása a lednáček☺
IMG_20180703_095100.jpg
 
Akademie Anfi Tauro (9 greenů a 18 odpališť) patřící ke stejnojmenému superluxusnímu hřišti. Profil a kvalita akademie je dechberoucí, jamky od 50 do 130 m. Šli jsme s tchánem a synem (5 let), dostal na každý jamce 5 ran k dobru. Vytřel s náma podlahu a na pohodlné vítězství by mu stačily i 3 rány na jamku. Cena 25 Eur (celodení vstup) platila i pro malýho, ale bylo v tom vše - vstup, driving, půjčení holí a 5 míčů do hry. Hráli jsme komplet sami v 10 dopoledne, večer jsme se s tchánem vrátili dát ještě 18ku a protože už tu nebyl ani personál, švihli jsme si crosscountry jak nás napadlo. Paráda!
3E990A63-F814-490A-9EBD-6169E94BA833.jpeg
B6420EDB-7F4B-4546-AF76-F97A3748DC5C.jpeg
6D70486B-3B3D-4901-AA36-72C4CF2205EC.jpeg
 
Dnes Hořehledy. Honzik už s námi zvládnul docela v pohodě devítku. Takže bychom mohli vyrážet společně všichni častěji. ☺Poprvé jsem neškrtala, odehrála jsem 66ran, 2míčky jsem ztratila a asi 6prošvihla naprazno.☺ Já jsem spokojena!!! Po hře zasloužená klobása a lednáček☺Zobrazit přílohu 4872

Chtěl bych k tomu dodat, že to, že každej člověk/hráč v Hořehledech dostává na celé hřiště jednu hůl a jednu buginu... je důsledek úsporných opatření zavedených @mkopcak k zvládnutí návalu návštěvníků! Prostě musí to odsejpat, žádné zdržování výběrem hole, šup, šup!

Bylo to fajn, hráli jsme slušně, takže rodinná pohoda. Já osobně jsem se vyhl všem trojpatům, protože za mě patoval ten nejmladší a patoval parádně (samozřejmě, to se patuje, když všechny MOJE příhry skončí skorem u praporku)!
 
Upraveno:
Chtěl bych tomu dodat, že to, že každej člověk/hráč v Hořehledech dostává na celé hřiště jednu hůl a jednu buginu... je důsledek úsporných opatření zavedených @mkopcak k zvládnutí návalu návštěvníků! Prostě musí to odsejpat, žádné zdržování výběrem hole, šup, šup!

Bylo to fajn, hráli jsme slušně, takže rodinná pohoda. Já osobně jsem se vyhl všem trojpatům, protože za mě patoval ten nejmladší a patoval parádně (samozřejmě, to se patuje, když všechny MOJE příhry skončí skorem u praporku)!
Ještě jedno pivo a jednu dobře mířenou radu, aby skončil s golfem...;)
 
Upraveno moderátorem:
Nevím jestli to někdy prodám na turnaji, ale kdyby to šlo všechno jako dneska.. Este z bílých.. Spodní dva řádky putty..
IMG_20180704_205801.jpg
IMG_20180704_205801.jpg
Jinak na hřišti už se začíná těžce projevovat sucho a to dokonce i na greenech, zavlažovací rybníky poloprázdný a déšť v nedohlednu..
 
@Yahuu Proc nehrajes casteji? Jedna 18-ka za pul sezony znamena za hrajes velmi zridka
Protože mám 4šrouby v zádech a protože jsem na golfu neustále, tak si volné dny šetrím na děti a na ryby. A znamená to, že prakticky nehraju. Ale pak jsem vždycky překvapen, že to není zase tak hrozné.
 
Dneska Stirin s @LaĎa & Maty. Hra total srot (kde jsou ty rany z drivingu poslednich dnu). Ale norma paru splnena a navic jsem prvne zahral rozume legendarni #9: nize foto dokumentace meho uzasneho 212m drivu, ktery skoncil idealne pro dalsi boj. Nakonec z toho bylo bogie, protoze jsem guma a fakt podelam kazdou ranu Sw na 50m, ale i tak se to pocita.. :D

F670BFEF-5711-475A-89ED-5E6BF4C43CAD.jpeg
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom