Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Víkend 3. a 4.6.2017 s 19.jamkou v Hořehledech! - I.ročník

Stav
Uzamčeno.
Takhle prosím NE!!!
c0452e58c1deecd3755954b6f7042295.jpg
 
Tak to postni jen sem :)
 
Ural se hlásí z vlaku :-D zaujali jsme na nádraží partu hráčů amerického fotbalu z Ovy, měli jsme větší travel bag než oni :-D díky Misakovi a Týnce za organizaci a Martinovi za vše..
A samozřejmě Daně ;-)
Za rok při pokračování ahoj ;-)
:D To zní jako "a za rok zase na Idixep" :cool:
 
Výsledky jsem viděl jen na webu cgf, teetime ani cgf appka je neukazují.
 
Dobré ráno,

historicky první víkendová akce 19.jamky je úspěšně za námi. Bylo to fajn - no co vám budu povídat, zestručním to: Hořehledy, vedro, příbram, kofola, rum, pivo, jídlo, kafe se skořicí, úmyslná chyba v logu, déšt, vítr, ceny, trika, šampaňské, scorekarty, členství, čtvrt na tři ráno, chalupka z mechu a kapradí, tenisky vs tablet vs triko, snídaně, topinka, out, šlajze!, out, bunker, voda, přípitek, mustang, zelená karta a hlavně MY A GOLF! :)

Tak, dobré to bylo. Díky všem, rád jsem viděl staré známé tváře, rád jsem poznal nové mladé tváře. V neděli jsme zahráli turnaj, výsledky jsou už někde výše, ale operativně na místě jsme pro "naše" výsledky upravil, že se bude hrát na jednu společnou kategorii (hrálo nás jen 14) a zapojíme i ty, co nemají z nějakého důvodu funkční členství (nejsou ve výsledkové listině na čgf). Tedy:

1. @JirMar - 40 STB
2. @Josef - 37 STB (hcp 54)
3. @macdav - 37 STB (hcp 34)

Gratulace! :) Akce to byla parádní a teď všechna poděkování (snad na nikoho nezapomenu):

Především díky @mkopcak za možnost poznat krásný hotel a vůbec vstřícný přístup k nám všem a obětavý přístup kuchyně. Dále pak @Zuziky z GolfProVsechny.cz za množství cen pro tuto akci a i pro akce příští. Stejně tak klukům (@MarekS. a @Michal Prokop) z GolfGear.cz. A pak taky nám všem, že jsme dorazili, akci si užili a i mnohým, co mně a @kristyna pomohli. Díky, prima víkend!

A za rok, první víkend v červnu 2018 - 19.jamka v Hořehledech II.ročník. :)

PS: Moje @kristyna i Fanda mají od soboty nově osvědčení pro golfovou, hru, oba, hurá! Takže už jsme skorem všichni v rodině ocejchovaní golfisti a zvládli i ten těžký vstup, hned v neděli první turnaj, jsem na ně hrdý! :)

Obr - co se nerozebralo, ponechám na další akci a pak že to nejde, lecjaké velké turnaje by nám mohli závidět! Díky, že jste přispěli do společné krabice cen.

IMG_20170604_150051.jpg
 
Upraveno:
mam chvilku, tak se rozepisu...
jsem clovek vcelku introvertni, netrpim prehnanou potrebou se druzit, nicmene mam par srdcovek...lidi z netoveho fora, ktere proste chci videt i v realu...odsud se mi to tak nejak stalo s Koudelkou a Honzikem....a to setkani bylo fajn....a kdyz jsem videla akci na Horehledy, nejak jsem zapomnela na vzdalenost a proste nas prihlasila....ehm, s ohledem na vsechny siuace v tydnu pred akci jsem si myslela, ze se na to proste vykaslu a vlastne nic se nestane...jenze, jsem Strelec, takze hrac a hazarder.... takze dohoda s Danou, ze nas vezme z Prahy, vstavani o pul treti rano, abychom byli ve vlaku ve ctyri...pak jsme najednou byli v Praze, pak nas vyzvedla Dana...a najednou jsem FAKT byli tam...ok, Mates byl vlacny, nemluvny, unaveny, ale ja si to taaaaaak uzivala.....

diky Davidovi za to, ze sel s nama hriste, bylo to strasne fajn...i kdyz uz jsem na druhe jamce mela chut zahodit hole do rybnika a tvarit se, ze jsem tady omylem...

pak prisel vecer.....a spousta situaci, ktere jsem chtela prevypravet, ale...ono to proste nejde...to musite zazit...smich az k slzam, pocit, ze jste proste "rodina", banda golfovejch blaznu.....

nedele....k snidani si ke mne prisednul Robert...zase, znate nekoho jen pres zpravy, pak se pred vama zjevi a je uplne normalni :D

a pak turnaj, kdy mate chut zahodit scorecard ( pak jsem to i udelala), ale dite vam zahraje par na ctyrce, takze zas najednou vidite smysl golfu....proste hra pro ten okamzik stesti....

vite co ? jela jsem asi 500 kilaku, vlastne ani nevim proc....kecam, chtela jsem vas videt v realu :D

a musim rict, ze jsem fakt rada...protoze:
- Martin je dric jak kun- chlape, delej to tak , jak to delas, jen se nesedri, mysli obcas i na sebe...
- Misak a Tynka- jste skveli, dekuju za napad, prubeh a vubec
- Martinka a Honza- ok, romantika po x letech souziti neni asi to prave, ale...bylo mi s Vami MOC hezky !!!!
- Dana- moje zachrankyne, uzasna "baba" ( u nas je to oznaceni pro zenskou, aby bylo jasno ! ), DEKUJI !!!!
- Pepik, Mirek, Tom a spol- dekuju za fajn debatu vecer, diky za souzneni.....
- Jirka s Evkou- vy dva jste jak zjeveni z jineho sveta, Jiriku...ale mysleno v dobrem, aby nedoslo k mylce :D zustante prosim takovi, jaci jste....a rada vas uvidim, kdyz budete nekde tady na Morave :)
- Koudelka....proste srdcovka, no :D a pomojkal se se mnou pri odjezdu, ma plusove body :D

proste....dekuju vsem, ta cesta za vami stala za to :)
 
IMG_20170603_134002.jpg

A jídlo???? Tak se podívejte jak všem chutná. Dík Martine a dík všem zúčastněným a dík hlavně organizačnímu Šatal teamu.

Kdybych měl hodnotit, tak dám asi cifru která prezentuje nejvyšší hodnocení. Ale protože neznám ani rozdíl mezi 5kou a 6kou, tak raději nebudu uvádět čílo. Nicméně napíšu, že to byla prostě pecka a k dobré náladě a pohodě celého víkendu přispěl svou měrou každy zúčastněný, alespoň já to tak cítím. Protože ten kdo neumí rozlousknout Michalovo zestručnený popis víkendu, ten tam nebyl. Takže z mé strany všem diky, že jsem mohl být při tom s vámi.
 
Upraveno moderátorem:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom