Nové
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2023) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
No s třema trestnejma to zas takovej propadák není...

Snímek obrazovky 2023-04-11 v 19.14.15.png
 
IMG_20230411_164028.jpg
Asi takhle: počasí super, žádná ztráta, žádná trestná rána a o výsledek vlastně ani nejde. :D Kdo by počítal ty škrtané jamky :up:. A kdyby se někdo ptal, tak je jich méně než minule 🤣
 
Upraveno:
@requo Asi se nedočkáš jednotné preference nejlepšího hřiště. Takže za mě je nejzajímavější Sedin (další Penati-Legend, Hrubá Borša, Welten-Báč), což neznamená automaticky že bylo kvalitativně nejlepší (Penati a Borša jsou jiná liga, Welten nejhorší).
Kluk "JÁ" hrál 2 dny na h...o a 2 dny plusminus na sebe nebo lépe. K ostatním se vyjadřovat mi nepřísluší, což neznamená nic kladného ani záporného.
A letecký den, ten nebyl - jen moje 2 nevýrazné pokusy bez výsledného letu hole nebo fraktury hole. Ostatní tuto disciplínu ze zásady nepraktikují...
No teda, Pavle, bez leteckého dnu? Ty jdeš do sebe, viď :D:D:D Doufám, že mi to na Darové osvětlíš, jak se ovládnout, já to vydržel prvních 16 a půl jamky, pak letěla :cry::cry::cry:
 
No teda, Pavle, bez leteckého dnu? Ty jdeš do sebe, viď :D:D:D Doufám, že mi to na Darové osvětlíš, jak se ovládnout, já to vydržel prvních 16 a půl jamky, pak letěla :cry::cry::cry:
On se bál, že mu to okomentujem tak, že mu praskne žilka.
 
Tak dnešní krásný den jsem strávil opět v Prosečném. Hra byla na podobné úrovni jako minule. Pár dobrých momentů, pár průměrných, pár hrozných. Celkově 72 ran a 19 puttů. STB bylo 13. Já si teda STB počítám na HCP 54, protože HCP který mám je omyl z toho, že mi první turnaj zrovna vyšel do termínu, kdy mi to šlo zatím nejlépe v životě. :D

Na drivingu mi šel driver, ale postupně to s ním bylo horší a horší. Naopak mě potěšilo, že jsem konečně párkrát použil 5i. Nicméně celkově železa jsou furt strašně nekonzistentní. Krátká hra takový průměr. Puttování ze začátku bída, která vyvrcholila 4puttem na páté jamce, pak se to ale otočilo a ve zbytku devítky se mi puttovalo dobře.

Ke konci devítky jsem cítil únavu z včerejšího fotbálku, navíc jsem už věděl, že nesplním ani nic z výzvy(teda teď mi došlo, že jsem vlastně nebyl v outu a mohl jsem využít všechny hole). Nicméně poslední kapkou bylo, že jsem zjistil, že občerstvení je pouze tekuté a můj hlad byl daleko silnější než touha hrát druhou devítku :):D
 
Na drivingu mi šel driver, ale postupně to s ním bylo horší a horší. Naopak mě potěšilo, že jsem konečně párkrát použil 5i. ...
Zkus si pár kol odehrát bez driveru. Já svoji první sezónu odehrál jen se železy a hybridem a šel z 54 na 36 ;)

Driver by měl golfista začít na hřišti používat, až zvládne kratší hole. Chápu, že ten pocit, když to letí, je k nezaplacení, ale pokud je to 1 z 10, tak je to spíš frustrující.
 
Tak golfová sezona začala i pro mě. Přes Velikonoce jsem vyrazil k Vídni a během 4 dnů odehrál 5 nových hřišť (180.-184.). Zvolil jsem spíše kratší hřiště, na rozehrání po zimě. Postupně jsem odehrál Schwechat, Achau, Tuttendorfl, Tuttenhof a Bockfliess. Kvalita hřišť i počasí se postupně zlepšovalo. Z odehraných hřišť bych doporučil devítijamkový Tuttenhof - kvalitní hrací plochy, nenáročný layout, nízká cena 20 Euro/9 jamek. Nejlepší poměr cena/výkon jednoznačně 18 jamkové hřiště Bockfliess za 60 Euro - jednoduché přehledné nezáludné jamky, velmi kvalitní hrací plochy. Na rakouských hřištích mě překvapila často chybějící recepce, rezervace probíhá online a vstup na hřiště již nikdo nekontroluje. Pozitivně také hodnotím rychlost hry, plně obsazené hřiště jsme ve 4 členném flightu obešli za 3,5 hodiny, 9 jamek nikdy netrvalo déle než hodinu a čtvrt.

V neděli jsem odehrál celkem 36 jamek a na druhém hřišti jsem odehrál svou životní hru. Po prvních dvou ranách a pozici míčku o dvě ferveje vpravo jsem to na super výsledek neviděl. První devítka nakonec za +2 (4 bogie, 2 birdie). Na druhé devítce jsem přidal 6 parů a 3 birdie (-3), celkově jsem tedy poprvé v životě obešel hřiště pod par (63 ran, 30 patů) 🥳
IMG_5449.JPG


A pár fotek ze hřišť:
IMG_5091.JPG
IMG_5178.JPG
IMG_5202.JPG

IMG_5206.JPG

IMG_5277.JPG

IMG_5303.JPG

IMG_5427.JPG

IMG_5509.JPG

IMG_5538.JPG
 
13.4.2023 • Kotlina: 102 ran, 32 patů (by mGolf)

Dnes to bylo jedno velké utrpení. Povedlo se mi dnes zahrát z týčka 3 krát krásnou ránu driverem, která měla hezké metry, trajektorii a bylo to do dróčka ;) To se mi ještě nikdy nepovedlo. Zbytek hry v poli byla tragédie.
Hřiště je kompletně posekané a je luxusní. Greeny aretifikované a uválcované. Dobrá rychlost. Je připraveno na neděli, na první letošní turnaj Král a Královna Kotliny. Snad zahraji alespoň jako v pondělí kolem 90 ran ;)
 
Ať tu dnes něco je. Beřovice i po deštích bez problémů hratelné, pár bunkrů pod vodou ale fw i grýny v pohodě. Hra lepší než minulý týden ale ke spokojenosti ještě pár ran ubrat ( ideálně nehrát do vody nebo na 10m to nedohrávat čipem a trojpatem.

1681576879343.png
 
Nikdo si mně neadoptoval, tak jsem vyrazil na turnaj do Benátek. Mám to hřiště rád. Asi mi chtělo naznačit, že mne má taky rádo.
1681577664098.png


45 bodů jsem na turnaji asi nikdy nezahrál. 94 jsem určitě nikdy nezahrál.
Co budu dělat zítra na Kotlině, ví Bůh, a možná sv. Václav. Ale když jdeme spolu s @jumbodedek (a zítra jdeme - poslední flight), tak hraje dobře vždycky jenom jeden ... No, jinak - zítra tohle pravidlo zlomím.
Jo a ta zkouřená šestka: out, gagarin, komrda, zátah do bunkeru, výklep přes celý green, tlustý čip, dva paty.
 
Tak moda 9jamkovych turnaju dorazila. Abych se priznal, mi to moc nevyhovuje. Po proprsenem tydnu je hriste kupodivu v fibre kondici. Prvni devitka skoro nemela vodu na fairwaji, druha byla horsi, spoustu bunkru bylo plnych vody. I mnoho prohlubni bylo plnych vody.

IMG_0199.jpeg
IMG_0200.jpeg
Kaceny si nove vody hned adoptovaly.

IMG_0201.jpeg
Vysledek nebyl ulne zly ale dodrbal jsem 2 jamky :(
 
Nějak jsem to sem nebyl schopný psát postupně, takže najednou a stručně: od Zeleného čtvrtka do dneška odehráno celkem 5 her. Všechno se ségrou, 4x se synovcem (12 let, začíná chodit na hřiště a chodil by furt:)) a jednou jsme vzali i manželku:)

Co stojí za zmínku:
Pyšely, 9 jamek: trefil jsem všech 7 FW

Molitorov, 18 jamek: líbí se mi, že se hřiště pořád vylepšuje, probírka keřů a některých stromů je skvělá, vypadá to mnohem líp (poměr cena/výkon považuju za výborný), nové trestné oblasti: ano je to Legoland

akademie Konopiště: šli jsme to dvakrát, vypadá to stejně, jako když jsem tam začínal

Pyšely, 9 jamek: poprvé jsme dali dohromady 4-členný rodinný flight

Čapí hnízdo, 9 jamek: poprvé (odškrtnout si čárku) - skvělý stav hřiště, výborné tréninkové plochy, byli jsme tam prakticky sami, super cena - kdyby se změnil majitel, určitě bych tam jezdil častěji

Toť vše.
 
16.4.2023 • Kotlina: 92 ran, 29 patů (by mGolf)
Dnes první turnaj na Kotlině. Ve flajtu se @Sauron , který hrál hezky. Potvrdil včereší hru z Benátek a ještě snížil hcp na své minimum. Já hrál střídavě oblačno. Pozitivum je 29 patů a pár greenů a fervejí v regulaci. Pár dobrých driverů a želez se také našlo. Po jednom autu a vodě jsem přišel o 1 míček a 3 rány. Co mne nejvíc štvalo bylo tempo. Bohužel jsme šli jako poslední za 5 hod 30 min. Na Kotlině to bohužel nikdo neřeší :cry: Ještě za 14 dní pujdu, a potom na kotliňácký turnaje kašlu. Už se nemohu dočkat Darové :);)
 
16.4.2023 • Kotlina: 92 ran, 29 patů (by mGolf)
Dnes první turnaj na Kotlině. Ve flajtu se @Sauron , který hrál hezky. Potvrdil včereší hru z Benátek a ještě snížil hcp na své minimum. Já hrál střídavě oblačno. Pozitivum je 29 patů a pár greenů a fervejí v regulaci. Pár dobrých driverů a želez se také našlo. Po jednom autu a vodě jsem přišel o 1 míček a 3 rány. Co mne nejvíc štvalo bylo tempo. Bohužel jsme šli jako poslední za 5 hod 30 min. Na Kotlině to bohužel nikdo neřeší :cry: Ještě za 14 dní pujdu, a potom na kotliňácký turnaje kašlu. Už se nemohu dočkat Darové :);)
5:30 - to je masakr. To tam byl nějaký takl strašně pomaly flajt?
 
5:30 - to je masakr. To tam byl nějaký takl strašně pomaly flajt?
Asi tři.

Jinak potvrzení bylo asi na 90%, uhrál jsem 34 stb, 104 ran, páč jsem zprasil 2 jámy. Ale vypadl mi horší výsledek, takže HCP asi 23,8. Začíná se to podobat golfu.
 
Přes zimu jsem trochu vyrýsoval figuru :D:D:D

Včerejší flajt na Kotlině
Já, golfový parťák Míla, jeho žena Jarka a @Sauron
Já jsem veskrze zmatený. Z popisu je zřejmé, že na fotce je 1 žena, přesto prsa mají minimálně 2 osoby. Mají tam být 4 golfisté, vidím jednoho bezdomovce a jednoho italského veksláka. Mate mne i to, že ten co má největší bradavky má zároveň plnovous...místo odpovědí jen samé otázky...
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom