Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Start byl pomalejší, ale o to drtivěji jsem finishoval😀.

85A36C04-1B9A-4D0F-A291-0F965216758F.png
 
26.11.2022 • Beroun: 92 ran, 34 patů (by mGolf)

Kamarádi mne probudili ze zimního spánku a ukecali na golf. Po 14 dnech jsem držel hole v ruce.Jsem celej rozlámanej.Turnaj v Berouně.Hrálo se z modrých odpališť,takže nějaké metry k dobru.Start byl canonem a my šli z jamky 12.Hřiště bylo dost podmáčené,tak bylo povoleno stavění na krátce střižených plochách.Je pravda,že to bylo všechno carry vzdálenosti.Párkrát jsme na ferveji hledali míčky.Byly dost hluboko zaražené na fervejích.Greeny po aretifikaci držely jako přibitý a rychlost nebyla vyloženě pomalá.Celkový dojem ze hřiště byl fajn.Snídaně a oběd raut,po 10 jamce polévka čaj a rumík.Káva se zákusky a nealko.To vše za 1500 kč.Super cena.Se svojí hrou jsem docela spokojen,i když ten výsledek tomu moc neodpovídá.

1669485103065.png
 
26.11.2022 • 9j. Hořehledy: 50 ran (by mGolf)

Já byl hrát v sobotu v jednu. S Fandou a @mkopcak. Hoře. Co mě potěšilo? Poměrně hezké počasí. Co méně? Moje hra. Na druhou stranu, s ohledem na to, v jakem jsem pracovním srabu a budu ještě tak do 15.12. plus minus, tak jsme rád, že jsem mohl na hřiště. Ale rázem je to znát, jedna hra za 14 dní v zimním počasí - to prostě nejde očekávat nic slušného. Zajímavé je, jak jsem zase ztratil naprosto totálně jistotu v krátké hře. Už jsem si někdy v říjnu říkal... jo, přicházíš na to. No a ejhle, je to zase pryč! :-D Takže za 50 ran na devítce jsem byl nakonec docela rád. A za ten jeden par.

Fanda ale dal birdíka na devítce, tak měl radost a cesta dom (na chatu) byla v pohodě a prý, kdy pojedeme zase. Znáte to, kdo má doma puberťáka, tak to jsou vzácné chvíle klidu. (Furt že je něco nefér, co zas... moc brzo se stává, moc pozdě se stává, pohoda ne, klídek, nestresuj... a proč se mám oblíkat a proč si nemůžu vzít tenisky, vždyť je teplo, a proč je zima a jestli pojedeme do meka... a tak. UfUf. :)
 
Upraveno:
Nečekal jsem to ale přes noc roztal snih a dalo se u nás celkem dobře hrát, sice zima a vítr ale lepší nez nic. Navíc jsme vyklepli nějaké borce co s námi šli ve flajtu. Snad to alespoň jednou tento rok ještě vyjde.
 
4.12.2022 • Kotlina: 98 ran, 32 patů (by mGolf)

Tak dnes opravdu poslední letošní hra.Byla to příjemná procházka s kamarády.Hra stála za starou bačkoru.To jsem ale mohl čekat.Pokud jsem to dobře pochopil,tak je Kotlina od zítra zavřená jak drajvink tak i hřiště. Pozná se to podle teetimu,že je bloklé.

1670169375208.png
 
Dnes posledni hra v tomto roce na Diamondu. Od pondeli uzavrene, otevrena bude Park a Country course.
Dnes odehrano 92 ran
131A7D0A-EEEF-49BA-B121-4F1A1F01250C.jpeg


Pouze 5stupnu ale pocitove daleko min nebot byl dost velky vitr. Nastesti se mi podarilo znarodnit trochu svaraku a tak dobre padl

Letos odehrano 24 her na country hristi
15 her na park hristi a
72 her na Diamondu
 
Nejen letci mají ocelové ptáky. Ale po zdejším gastro golf pornu bude z 27 cm mé oceli 25 cam zarostlých v sádle.
Nesmíš v tureckém hotelu ochutnat od každého jídla, které tam uvařej. Na tom hřišti to nevychodíš a v moři nevyplaveš.

Osobně móóóc dobře vím, že je to strašný to nesežrat, když to tak hezky vypadá a voní a je to zadarmo.....
 
Vzal jsem @Sauron přes špičku vocasa a rupla jak papírový brčko!

Jinak celá situace vznikla tak, že Matýsek svým drivem nutně potřeboval na vedlejší fairway. Tak se nacházeli 4 Rusové, kteří hráli jako já po čtyřech brčkách trávy a se sádrou na ruce.
Takže když se Matýsek konečně dočkal, tak dal 2-3 krát tlustocha krz remízek, což poněkud zhoršilo jeho náladu a ovládací schopnosti. Let hole snad ani neměl za cíl její přeražení, ale ta kurva zrovna trefila turecký kořínek.
Nejtěžší disciplína pro mne a @sob1662 byla nevytlemit se mu do obličeje on-line. Řešili jsme to tak, že jeden se postavil zády k Matýskovi, zasmál se, a pak jsme si vyměnili pozice.
Též se nabízela otázka "proč jsi to pi.o nehrál rovnou tou SW?", když už se dokodrcal na green, a jeho PW utrpěla frakturu, ale s vypětím všech sil (a možná i s obavy z možné inzultace) jsem tuto otázku odložil na desátou večerní hodinu, neb poté, co Martin pozřel 6 kg suši, dva steaky a tunu jiných dobrot, posuzoval svůj lapsus už méně fatálně.
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom