requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
Jakými hrajete míčky? Poznáte u míčků mezi jednotlivými značkami rozdíl? A kupujete si nové, nebo recyklované, případně hrajete s nalezenci?
mkopcak
- Rok ZK
- 2010
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- 9,8
- P/L
-
- Pravák
- Rozhodčí ČGF
- II.třída
- Golf. trenér
- ČGF 3.třída
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Zásadně co nejvíc omlácené
. Nových je mi líto, prakticky okamžitě je ztrácím a rozdíl ve výsledcích taky nepozoruju
.
Já si asi dvakrát koupil starší, teď už víc než rok víc nacházím než ztrácím. Takže nalezenci..
Se pak nemůžu divit, že hraju do vody nebo křoví, když hraji s míčky z křoví nebo vody
Se pak nemůžu divit, že hraju do vody nebo křoví, když hraji s míčky z křoví nebo vody
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
cvicna kola hraju s nalezenci, ale pouzivam pouze ty lepsi (vetsinou 3 a vice plastove). na turnajich vetsinou hraju Titleist Pro V1x, posledni dobou se mi dobre hraje i s Callaway Chromesoft (nekdy i Truvis). Moc rad mam mice od Taylormadeu (konkretne rbz urethane, penta TP3,5, tour preffered, X, project a) maji skvely mekky plast a krasne letaji. Na vanoce jsem byl v Thajsku a docela casto jsem vidaval mice znacky Volvik, jsou i 3 a 4 plastove. Mate s nima nekdo zkusenosti?
jan
- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Cobra, Cleveland, Bettinardi
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Na putteru to poznam spolehlive.
Ale kupuji zanovni jete, je to za par korun a clovek hraje papirove dobre kusy...tzn. ani micem to nebude.
)
Nejdulezitejsi je, abych si ho poznal: ten bilej je muj.
Ale kupuji zanovni jete, je to za par korun a clovek hraje papirove dobre kusy...tzn. ani micem to nebude.
Nejdulezitejsi je, abych si ho poznal: ten bilej je muj.
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
Btw. nedávno jsem zaregistroval míčky callaway v barvách "červeného" kopačáku, abych se pravdu přiznal, vypadá to divně - byť se to možná může docela dobře hledat, ale prostě golfové to není.
Co děláte s dousloužilými míčky, které jsou v podstatě už hodně hrané, sešrábané atp? Normálně je vyhodíte? Pár takových nalezenců mám, a pořád se rozhoduju, jestli je vyhodím, ale aby to pak nebyl nějaký golfový hřích, protože se nedostanou takhle do golfového nebe (analogie ke křemíkovému nebi z Červeného trpaslíka)...
Co děláte s dousloužilými míčky, které jsou v podstatě už hodně hrané, sešrábané atp? Normálně je vyhodíte? Pár takových nalezenců mám, a pořád se rozhoduju, jestli je vyhodím, ale aby to pak nebyl nějaký golfový hřích, protože se nedostanou takhle do golfového nebe (analogie ke křemíkovému nebi z Červeného trpaslíka)...
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
hodně špatné míče vyhazuji, nikdo s nimi uz nikdy hrat nebude.
co se týká Callaway míčů, jedná se o mode Chrome soft Truvis, mají tento vzhled pro lepší hledatelnost a ze zkušeností se s ním i docela dobře hraje, a překvapivě, puttuje. Info ze zákulisí, mám info, ze bude jeste kombinace žluto-černá, bílo-růžová a jedná se ještě o jedné bravě, která však není zatím schválena vedením Callaway, v minulosti to byla bílo-modrá
co se týká Callaway míčů, jedná se o mode Chrome soft Truvis, mají tento vzhled pro lepší hledatelnost a ze zkušeností se s ním i docela dobře hraje, a překvapivě, puttuje. Info ze zákulisí, mám info, ze bude jeste kombinace žluto-černá, bílo-růžová a jedná se ještě o jedné bravě, která však není zatím schválena vedením Callaway, v minulosti to byla bílo-modrá
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
Ad špatné míče: nj, taky budu muset vyhodit, přemýšlel jsem nad nějakým uměleckým dílem, ale nic nenapadlo. Nějaká popelnice na vysloužilce by byla dobrá.JanKostalCZE řekl:hodně špatné míče vyhazuji, nikdo s nimi uz nikdy hrat nebude.
Ad patování těch callaway míčů: tuhle informaci jsem zaregistroval taky, že prý pomáhají lépe prostorové představivosti... nevím, asi dokud někdy nevyzkouším, tak se mi to moc nezdá.
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
je to tak, clovek nekouka jen na jednobarevnou kouli
Na zacatku jsem si objednal par novych micu, ale okamzite jsem s nemá prestal hrat neboť to byly vyhozene peníze. U nas jsou totiž všude biozony kam nelze vstoupit.. Tak jsem pak na ebay koupil hrane. Ted uz je to lepsi vice micku nachazim. Vsecky lepsi a vyhry jako ProV1, odkladam na lepsi casy. Zadny micek mi nevydrzi tak dlouho, ze bych ohral do smrti 
Hodně špatné míče používám do vody v tréninkových kolech. Jako na potvoru se jim tam nikdy nechce.
Hraju s nima riskantne, s tím že mi nevadí když to pošlu někam blbě.
Takže s opravdu mizernyma micema mám zahrana svoje nejlepší kola.
Hraju s nima riskantne, s tím že mi nevadí když to pošlu někam blbě.
Takže s opravdu mizernyma micema mám zahrana svoje nejlepší kola.
Hodně jeté si šetřím na každoroční Novoroční odpal v Hodkovičkách přes Vltavu. S místními jetými nemám šanci se dostat na druhý břeh. S vlastním jetým, když se náhodou opravdu zadaří tak sem tam nějakej i přelítne. 
Jinak na svojí rychlost švihu používám co nejměkčí (babské) balony.
Hlavně ale mám s nimi lepší cit při patování.
Jinak na svojí rychlost švihu používám co nejměkčí (babské) balony.
Míč, který už nechci, nechám na odpališti. Určitě ještě někoho potěší 
jan
- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Cobra, Cleveland, Bettinardi
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Hodne jete davam kamaradum zacatecnikum, kteri je spolehlive nahazi do vody a krovi. Nektere mam na chipovani na zahrade pred domem.
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
Tématické - delší video. Co je uvnitř míčku. musím to vyzkoušet u nějakých těch svých nalezencích. 
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
ode dneska mam nove Titl ProV1x, co myslite, bude to zase uplne stejne jako kazdy rok jenom pod jinym plastem?? nebo ze vymysleli neco noveho??
Klok
- Jméno
- Tomáš
- Rok ZK
- 2014
- Klub
- CGCPR, Austerlitz
- HI (HCP)
- 6 až 7
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- šutlaist
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Hraju Prov1X případně Prov1 - pouze hrané ale lepší míče. Ohranější pouze na tréninková kola. Ty lepší na turnaje. Nové krabice doma ve skříni - ty se zatím bojím vytáhnout. Čím lepší a novější míček tím kratší životnost na hřišti. ☺
ode dneska mam nove Titl ProV1x, co myslite, bude to zase uplne stejne jako kazdy rok jenom pod jinym plastem?? nebo ze vymysleli neco noveho??
Mají v páté povrchové vrstvě nanomagnety a tím se zvyšuje spin při hře vedží a je větší šance na čipin. Normálně se přisají k tyči.
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
ty si ty wegde musis napred koupitMají v páté povrchové vrstvě nanomagnety a tím se zvyšuje spin při hře vedží a je větší šance na čipin. Normálně se přisají k tyči.![]()
Jo to je rada jako běž si koupit auto. Furt nevím co chci.ty si ty wegde musis napred koupit![]()
![]()
Podobná témata
- Zobrazení
- 191
Z
- Zobrazení
- 1K
- Zobrazení
- 186
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2020 patří (více info):
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.