requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
mkopcak
- Rok ZK
- 2010
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- 9,8
- P/L
-
- Pravák
- Rozhodčí ČGF
- II.třída
- Golf. trenér
- ČGF 3.třída
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Hele kolik stojej míčky co dělaj takovouhle čáru ve vzduchu?
Hlavně má ty míčky hacknutý. Není normální, aby lítaly takhle rovněHele kolik stojej míčky co dělaj takovouhle čáru ve vzduchu?

JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
49,-/mesicHele kolik stojej míčky co dělaj takovouhle čáru ve vzduchu?
Basty10
A jak ze se jmenujou? Akorat teda ja budu muset mit mobil na sirku

PFP
Pánové a dámy, prostě jamkaři.
On ten @JanKostalCZE fakt nekecá = počkal si na @RomanL , aby ten svůj první letošní eagle zahrál. A netrvalo to ani tak dlouho - to video je ze třetí jamky, kterou jsme šli společně.
On to totiž @RomanL přitahuje. Jen co vezme záznamové zařízení do ruky, tak padají super rány a skóre. @ati může tuto schopnost potvrdit, a to s vlastní zkušeností se skoroalbatrosem z Tarvisia.
Ta křivka drivu není fake, není ani 31.12. ani apríla. A balónem to taky není, na 7ce jsem @JanKostalCZE vnutil "kvůli

P.S. O jednu jsem prohrál na poslední jamce, holt zdvojené bodování na posledních jamkách mi tentokrát nepřálo ani trochu. A zmrzlej jsem jak sobolí h.... ještě teď.
TP_79
- Jméno
- Tomáš
- Přijmení
- Pour
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- GCSVJ
- HI (HCP)
- 21,5
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Callaway
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Takž teď každá hra s eaglem?
Podle hesla "jak na Nový rok, tak po celý rok"?
Seppper
Dnes ice golf v Berovicich. Odpaliste zmrzla, fairwaye dejme tomu, greeny totálně zmrzlý.
Podle me na tom nemelo smysl hrat ale i tak me to bavilo.
Podle me na tom nemelo smysl hrat ale i tak me to bavilo.
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
tohle me v realu vzdy nejvic nas....
Dnes konečně první letošní hra (po dvou zrušených pokusech kvůli zavřenému hřišti). Stav jak psal @Seppper - čím lepší rána do greenu, tím horší výsledek. Pokaždé zazvonilo a míček buď za greenem nebo v bunkeru.
Dnes vůbec nešel driver, zato neskutečně šel putter. Celkem 29 patů, a to z těch 18 na první devítce bylo cca 5 z poměrně daleko mimo greenu (to se noc neosvědčilo).
Nakonec na mě hooodně dobrých 90 ran včetně dvou birdie. Podruhé v životě v jedné hře. Jsem si nasadil slušnou laťku..
Dnes vůbec nešel driver, zato neskutečně šel putter. Celkem 29 patů, a to z těch 18 na první devítce bylo cca 5 z poměrně daleko mimo greenu (to se noc neosvědčilo).
Nakonec na mě hooodně dobrých 90 ran včetně dvou birdie. Podruhé v životě v jedné hře. Jsem si nasadil slušnou laťku..
Přílohy
Ferrry
Tak jsem odpálil rok 2021 i já. A přece nezačneme rok nějakou obyčejnou hrou, ale vezmeme si s sebou někoho na své úrovni, takovej @JanKostalCZE ideální. 
Benátky jsou stále dobře hratelné, trošku bláta, ale na leden?
Greeny podle Honzy pomalý, skákavý, mokrý a já nevím co všechno mu ty eagly kazilo.
Na moje patování to vliv nemělo, všechno v pohodě. Byla to řežba do poslední jamky, ale nakonec jsem o kousek vyhrál, protože jsem Honzovi na dálnici, cestou domu, ujel! 
Honzo, díky za hru, bylo to skvělý!
Moje Hra: 5.1.2021 - Jen tak • Česko - Benátky (18j, PAR 72) • 93 ran (+21, žluté odpal., HI 17,5) • 43 patů (⌀2,39) • bogey: 10x, par: 3x (...MůjGolf by 19.jamka)

Benátky jsou stále dobře hratelné, trošku bláta, ale na leden?

Honzo, díky za hru, bylo to skvělý!

Moje Hra: 5.1.2021 - Jen tak • Česko - Benátky (18j, PAR 72) • 93 ran (+21, žluté odpal., HI 17,5) • 43 patů (⌀2,39) • bogey: 10x, par: 3x (...MůjGolf by 19.jamka)
Paudr
Včera jsem si dal na drivingu 150 míčků a pak na dom. hřišti 12 jamek ( 2 x 6 mých oblíbených). Hřiště vlhké až mokré,ale stále ješte hratelné . V prvním kole mi balónek na 5ti paru přistál
po třetí ráně 1m od fangle.
Na mně víc než dobrý.
No a v druhém jsem po odpalu na dvojce šel k jamce která z odpaliště nebyla vidět. Koukala jen fangle.
Nikde jsem míček neviděl, až jsem
ho našel v jamce !! Hned jsem si na oslavu cvaknul z placatky.
Je to druhé ESO v mé golfové "kariéře". Pravda zimní odpaliště a grýny vzdálenost k jamce zkracují,
ale i tak jsem měl radost.
Jako vstup do nového roku super.
po třetí ráně 1m od fangle.

No a v druhém jsem po odpalu na dvojce šel k jamce která z odpaliště nebyla vidět. Koukala jen fangle.

Je to druhé ESO v mé golfové "kariéře". Pravda zimní odpaliště a grýny vzdálenost k jamce zkracují,
CongratulationVčera jsem si dal na drivingu 150 míčků a pak na dom. hřišti 12 jamek ( 2 x 6 mých oblíbených). Hřiště vlhké až mokré,ale stále ješte hratelné . V prvním kole mi balónek na 5ti paru přistál
po třetí ráně 1m od fangle.Na mně víc než dobrý.
Zobrazit přílohu 15525

Paudr
Dík.Congratulation![]()

macdav
Gratuluji a jen to potvrzuje, že míčky voda přitahujeVčera jsem si dal na drivingu 150 míčků a pak na dom. hřišti 12 jamek ( 2 x 6 mých oblíbených). Hřiště vlhké až mokré,ale stále ješte hratelné . V prvním kole mi balónek na 5ti paru přistál
po třetí ráně 1m od fangle.Na mně víc než dobrý.
Zobrazit přílohu 15525
Paudr
To bylo o fous. To hraní v triku Ti
závidím.
U nás Trackman zahálí.
Jen mi nejde do hlavy koho bych
mohl nakazit, když jsem tam chodil sám.

Paudr
Dík, dnes je celé hřiště pod sněhem. A máme po ptákách. Odpol se tamGratuluji a jen to potvrzuje, že míčky voda přitahuje![]()
zajedu podívat, jestli by to nešlo alespoň na běžky. Ale moc tomu
nevěřím.
Podobná témata
- Zobrazení
- 72K
- Zobrazení
- 986
- Zobrazení
- 156K
- Zobrazení
- 15K
- Zobrazení
- 6K
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2020 patří (více info):
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.