S mou maličkostí prosím do dršťkových hodů nepočítejte.No doufam ze bude, ale slibit to nemuzu. Drzkovku nedelame, ale urcite neni problem ji zaridit. Prosim zucastnene aby se k drzkovce vyjadrili, aby melo smysl ji delat.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
S mou maličkostí prosím do dršťkových hodů nepočítejte.No doufam ze bude, ale slibit to nemuzu. Drzkovku nedelame, ale urcite neni problem ji zaridit. Prosim zucastnene aby se k drzkovce vyjadrili, aby melo smysl ji delat.
Tak to dovezu jeden exkluzivní, který se těžko shání - Březinovku... dá se na baru platit stravenkami?
![]()
DržkovkuNo doufam ze bude, ale slibit to nemuzu. Drzkovku nedelame, ale urcite neni problem ji zaridit. Prosim zucastnene aby se k drzkovce vyjadrili, aby melo smysl ji delat.
Nevadí. Dostal jsem loni od kuchaře tatranku za to, že jsem pravidelný konzument jeho smažáku - kdyby nebylo mě, určitě by si ho už z nabídky vyškrtl!) Vyhoď místo toho nějakou rybu.
Já držkovku ne. Zato kdyby byla krupicová kaše tak to se hlásím! [emoji4]
Chceš tam snad být o hladu?Hele, já vim, že jsem tu debatu o jídle rozpoutal já, ale začínám toho trochu litovat. Jedeme tam kvůli golfu nebo kuchyni?![]()
To těžko. Vajíčka jsou drahá - bude to spíše bez vajíček s masem...
Ten víkend v sobotu přes den něco mám, ale s ohledem na možnost že se sejde fajn zábavná společnost mě napadá, že nesměle se zeptám... byla by šance přijet (snad ve dvou) v sobotu odpo/večer, najíst se, opít se, pokecat si a případně v neděli zkusit odpálit nějaký ten míček?![]()
Buchtičky po krupičce, prosím!Já držkovku ne. Zato kdyby byla krupicová kaše tak to se hlásím! [emoji4]
Co buchtičky se šodó?
UWAGA! Tak já nakonec nedorazím. Teď jsem si to chtěl zapsat do kalendáře a vidím, že tam mám půl maraton Karlovy Vary. Takže si to užijte beze mě. A hlavně to foťte! [emoji6]
Myslím, že bys měl běžet rychle, ať nejsme moc dlouho ve stresu z tvého výsledku a máme více času na následnou oslavu...OK. Budu sdílet na facebooku. Poběžím pomalu, ať to stíháte sledovat. [emoji41][emoji6]