Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vsem jsem psala!Platby nemám od Honzy Šťastného (ten mi teď psal a potvrdil, že to v pondělí pošle), Jirky Marečka, Zuzky Walkové, Josefa Lokajíčka a Vaška Pechance (který se prý odhlašoval, ale nevím teda komu).
můžu ještě? moc ráda bych tam s váma byla, ale je to pro mě velká časová dálka, mám to s plánováním volna složité....ale řekla jsem si, že jsem už v životě přišla o víc než o 16stovek, takže, pokud můžu, hlásím se a hned bych poslala peníze. a pak se uvidí.
dík
Prima, tak to vypadá dobře. Když nás bude tolik, budeme muset přivést více kofoly. koneckonců, mohli bychom sdíleně hromadně plnit i tu výzvu 2l kofoly bez wc, dvě devítky.V zimním oblečení, když bude pěkně. Uf.
ale to bychom ti nemeli uznat, kdyz my budeme vedet, o co jde, to by mohla byt nedovolena ulevaJa se tam chystám několik výzev opravdu splnit.
Když půjdu hrát např. s šálou,nebudou na mě ostatní koukat jak na blázna, protože budou vědět oč jde.
Jinde by za mnou mohli poslat Chocholouška![]()
taky mě to napadlo, že cennější trofej by byla právě tam kde by hrozil Chocholoušekale to bychom ti nemeli uznat, kdyz my budeme vedet, o co jde, to by mohla byt nedovolena uleva
Martineeee, krteckovi jsme naplnili kapsicky a kuta se smer Horehledy, zkontroluj mu pak vsechny kapsy poradne, obcas si nejaky drobasek necha pro sebe, hajzlik mrnavej![]()