RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 7.10.2017 #421 JanKostalCZE řekl: Vypada to slibne!! Predpoved pro Pardubice. Zobrazit přílohu 2845 Více... Neni to nahodou Mallorca? Přijde mi to podezřelý...
JanKostalCZE řekl: Vypada to slibne!! Predpoved pro Pardubice. Zobrazit přílohu 2845 Více... Neni to nahodou Mallorca? Přijde mi to podezřelý...
JanKostalCZE Guru fóra 19.jamka Jméno Jan Přijmení Košťál Klub Prague City Golf Vinoř HI (HCP) +0,8 7.10.2017 #422 RobertSlajs řekl: Neni to nahodou Mallorca? Přijde mi to podezřelý... Více... http://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/pardubicky/pardubice-300/ snad to nezmenej
RobertSlajs řekl: Neni to nahodou Mallorca? Přijde mi to podezřelý... Více... http://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/pardubicky/pardubice-300/ snad to nezmenej
macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 7.10.2017 #423 Doufam, ze tihle se myli....
RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 7.10.2017 #424 JanKostalCZE řekl: http://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/pardubicky/pardubice-300/ snad to nezmenej Více... Super, tak místo nepromoku koupim ještě jedny kraťasy
JanKostalCZE řekl: http://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/pardubicky/pardubice-300/ snad to nezmenej Více... Super, tak místo nepromoku koupim ještě jedny kraťasy
RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 7.10.2017 #425 macdav řekl: Zobrazit přílohu 2848 Doufam, ze tihle se myli.... Více... To máš od Moraváků, ne?
macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 7.10.2017 #426 RobertSlajs řekl: Super, tak místo nepromoku koupim ještě jedny kraťasy Více... Ted to prave vykoupil Morava team.
RobertSlajs řekl: Super, tak místo nepromoku koupim ještě jedny kraťasy Více... Ted to prave vykoupil Morava team.
JanKostalCZE Guru fóra 19.jamka Jméno Jan Přijmení Košťál Klub Prague City Golf Vinoř HI (HCP) +0,8 7.10.2017 #427 macdav řekl: Zobrazit přílohu 2848 Doufam, ze tihle se myli.... Více... Nemuzes brat kuneticka hora, to je brane nahore na hore
macdav řekl: Zobrazit přílohu 2848 Doufam, ze tihle se myli.... Více... Nemuzes brat kuneticka hora, to je brane nahore na hore
JanKostalCZE Guru fóra 19.jamka Jméno Jan Přijmení Košťál Klub Prague City Golf Vinoř HI (HCP) +0,8 7.10.2017 #428 Kdo pujdete cvicne kolo, tak maji uz za 1000 a ne za 1100 ,,special''slevu pro nas http://grkh.cz/podzimni-hrani-za-1-000-kc-600-kc/
Kdo pujdete cvicne kolo, tak maji uz za 1000 a ne za 1100 ,,special''slevu pro nas http://grkh.cz/podzimni-hrani-za-1-000-kc-600-kc/
macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 7.10.2017 #429 Prida se nekdo v patek v 13:00 na cvicne kolo? Mame s @Dana a @RobertSlajs jeste jedno misto.
JanKostalCZE Guru fóra 19.jamka Jméno Jan Přijmení Košťál Klub Prague City Golf Vinoř HI (HCP) +0,8 7.10.2017 #430 macdav řekl: Prida se nekdo v patek v 13:00 na cvicne kolo? Mame s @Dana a @RobertSlajs jeste jedno misto. Více... My jdem s @ati 13:30, takze tak na trojce jsme vam v patach
macdav řekl: Prida se nekdo v patek v 13:00 na cvicne kolo? Mame s @Dana a @RobertSlajs jeste jedno misto. Více... My jdem s @ati 13:30, takze tak na trojce jsme vam v patach
macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 7.10.2017 #431 JanKostalCZE řekl: My jdem s @ati 13:30, takze tak na trojce jsme vam v patach Více... Ctyrka je myslim 3par, takze tam se prikrcime a pustime vas
JanKostalCZE řekl: My jdem s @ati 13:30, takze tak na trojce jsme vam v patach Více... Ctyrka je myslim 3par, takze tam se prikrcime a pustime vas
JanKostalCZE Guru fóra 19.jamka Jméno Jan Přijmení Košťál Klub Prague City Golf Vinoř HI (HCP) +0,8 7.10.2017 #432 macdav řekl: Ctyrka je myslim 3par, takze tam se prikrcime a pustime vas Více... Ja vas zchecknu a rozdam pokyny
macdav řekl: Ctyrka je myslim 3par, takze tam se prikrcime a pustime vas Více... Ja vas zchecknu a rozdam pokyny
RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 7.10.2017 #433 JanKostalCZE řekl: Ja vas zchecknu a rozdam pokyny Více... Nebo je pustíme na jedničce, než najdem drajvy, budou už na týčku
JanKostalCZE řekl: Ja vas zchecknu a rozdam pokyny Více... Nebo je pustíme na jedničce, než najdem drajvy, budou už na týčku
macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 7.10.2017 #434 JanKostalCZE řekl: Ja vas zchecknu a rozdam pokyny Více... Budes nas popohanet driverem.... To nebude treba, ja funguju na vlidna sluvka
JanKostalCZE řekl: Ja vas zchecknu a rozdam pokyny Více... Budes nas popohanet driverem.... To nebude treba, ja funguju na vlidna sluvka
JanKostalCZE Guru fóra 19.jamka Jméno Jan Přijmení Košťál Klub Prague City Golf Vinoř HI (HCP) +0,8 7.10.2017 #435 RobertSlajs řekl: Nebo je pustíme na jedničce, než najdem drajvy, budou už na týčku Více... To ani nezkousejte
RobertSlajs řekl: Nebo je pustíme na jedničce, než najdem drajvy, budou už na týčku Více... To ani nezkousejte
Dana Guru fóra Jméno Dana Klub Česká Lípa HI (HCP) 32,7 7.10.2017 #436 macdav řekl: Budes nas popohanet driverem.... To nebude treba, ja funguju na vlidna sluvka Více... Zkoušela jsem taky něco milého napsat, ale nějak mě neposlouchá Xperie. Tak aspoň,že se těším, na vas všechny čtyři v pátek.
macdav řekl: Budes nas popohanet driverem.... To nebude treba, ja funguju na vlidna sluvka Více... Zkoušela jsem taky něco milého napsat, ale nějak mě neposlouchá Xperie. Tak aspoň,že se těším, na vas všechny čtyři v pátek.
Marta Guru fóra Jméno Marta Klub Golf club Na Vrších HI (HCP) 33 7.10.2017 #437 macdav řekl: Prida se nekdo v patek v 13:00 na cvicne kolo? Mame s @Dana a @RobertSlajs jeste jedno misto. Více... Hele já bych asi šla...víkend mám zazděný, máme rodinnou akci, ale pátek bych mohla dát....
macdav řekl: Prida se nekdo v patek v 13:00 na cvicne kolo? Mame s @Dana a @RobertSlajs jeste jedno misto. Více... Hele já bych asi šla...víkend mám zazděný, máme rodinnou akci, ale pátek bych mohla dát....
Marta Guru fóra Jméno Marta Klub Golf club Na Vrších HI (HCP) 33 7.10.2017 #438 Že bych vás aspoň poznala...
Jerry Guru fóra Klub ČGK, GC Bítozeves HI (HCP) 15 +- 7.10.2017 #439 Byla by to nádhera, ale uvěřím tomu, až když to budou takhle předpovídat ve čtvrtek odpo
RobertSlajs Guru fóra I♥19 Klub ČGK HI (HCP) 20,9 7.10.2017 #440 Jerry řekl: Byla by to nádhera, ale uvěřím tomu, až když to budou takhle předpovídat ve čtvrtek odpo Více... Já tomu uvěřím, až tam přijedeme
Jerry řekl: Byla by to nádhera, ale uvěřím tomu, až když to budou takhle předpovídat ve čtvrtek odpo Více... Já tomu uvěřím, až tam přijedeme