Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

TURNAJ RequoCup 2025 19.jamky 29.5. - 1.6.2025 Ostravice & Čeladná

V kalendáři akcí 19.jamky: 29-05-25, 30-05-25, 31-05-25, 01-06-25

requocup2025.webp

VI. ročník RequoCup 19.jamky 2025 - Ostravice/Čeladná
(Red Dragons vs. Blue Sharks, resp. Češi vs Morava)
Kdy:
  • předpokládaný termín: čt 29.5./ pá 30.5.ne 1.6.2025 (předpokládané herní dny turnaje: pátek odpo, sobota, neděle)
Kam: hra a ubytování Ostravice (https://www.ostravice-golf.cz) + hra na Čeladná
Soutěžní výbor turnaje:
  • Alexander Klimeš aka @Sauron - ubytování a vše okolo hotelu
  • Pavel Flusek @PFP soutěžní část, pravidla, výpočty, prostě ředitel turnaje
  • Michal Šatal @requo, avé já jako náčelník 19.jamky!
  • Jindra Kotas aká @Henry - v roli spoluogranizátorské, maršálské a místně poradenské!
Kapitáni týmů (předběžně):
  • Michal Šatal @requo - kapitán Red Dragons
  • Pavel Flusek @PFP - kapitán Blue Sharks

Vrcholná akce venkovní golfové sezóny 19.jamky v podobě týmového klání inspirované formátem Ryder Cup. Dva týmy, dva kapitáni a moře golfu!
  • I. ročník 2017 - Kunětická Hora, viz reportáž (vítěz: Čechy)
  • II. ročník 2018 - Kaskáda, viz reportáž (vítěz: Blue Sharks)
  • III. ročník 2019 - Mladé Buky, viz reportáž (vítěz: Blue Sharks)
  • IV. ročník 2020 - Telč, viz reportáž (vítěz: Blue Sharks)
  • V. ročník 2021 - Konopiště, viz reportáž (vítěz: Blue Sharks)
    • 2022 - 2024 - přerušeno: 1st - 3rd 19.jamka Doubles Championschip
  • VI. ročník 2025 - ?

---

29.5.2024 - by Requo: Slovo dalo slovo a po letošním 3rd 19. jamka Doubles Championship Open 2024 (9/10. 5. – 12. 5. 2024 Kaskáda) se soutěžní výbor domluvil, že je potřeba hned za čerstva chystat příští ročník. I slovo dalo slovo, flaška flašku, zavzpomínali jsme na minulost... a domluvili jsme se, že příští rok se vrátíme k tradici RequoCupu, opustíme klání dvojic a přikloníme se k třídenní bitvě týmů - Red Dragon vs Blue Sharks, resp./nebo Česko vs Morava :). Pohár je obnovený, naleštěný, připravený... a potřebuje 6. vítěze! Díky @Henry -mu máme předběžně zamluvený termín na Ostravicí s plánovanou hrou Ostravice+Čeladná. Podrobnosti akce, ceny atd. budeme ladit s resortem v září, kdy nám jsou schopni dát cenovou nabídku na další rok. Do té doby... těšme se, předběžně si dejme do kalendáře... a... a prostě. Už tam budem? :)

Tzn. rezervujme si termín v kalendáři a těšme se na letošní září/říjen pro více info a výzvu k registraci (přihláškám)!

---
5330A742-A35F-4BCE-819F-406450603CBF.jpeg
909663FE-0E4E-4039-BBBA-A3CF9A098222.jpeg

18377-f1c45da9f76f9713b5ed53043ebe32ff.jpg 18378-28e0e2bdd1a8f21d1346db7202a559be.jpg 18379-b1cd59deec683070bb88b5bf4fdbe1eb.jpg

Upraveno:
Slovo dalo slovo a po letošním 3rd 19. jamka Doubles Championship Open 2024 (9/10. 5. – 12. 5. 2024 Kaskáda) se soutěžní výbor domluvil, že je potřeba hned za čerstva chystat příští ročník. I slovo dalo slovo, flaška flašku, zavzpomínali jsme na minulost... a domluvili jsme se, že příští rok se vrátíme k tradici RequoCupu, opustíme klání dvojic a přikloníme se k třídenní bitvě týmů - Red Dragon vs Blue Sharks, resp./nebo Česko vs Morava :). Pohár je obnovený, naleštěný, připravený... a potřebuje 6. vítěze! Díky @Henry -mu máme předběžně zamluvený termín na Ostravicí s plánovanou hrou Ostravice+Čeladná. Podrobnosti akce, ceny atd. budeme ladit s resortem v září, kdy nám jsou schopni dát cenovou nabídku na další rok. Do té doby... těšme se, předběžně si dejme do kalendáře... a... a prostě. Už tam budem? :)

Tzn. rezervujme si termín v kalendáři a těšme se na letošní září/říjen pro více info a výzvu k registraci (přihláškám)!

Upraveno:
Jo, teď jsem si všiml, že v úvodním grafice je chyba, samozřejmě rok má být 2025, opravím zítra ;)

Jo, teď jsem si všiml, že v úvodním grafice je chyba, samozřejmě rok má být 2025, opravím zítra ;)
A „chladná” je nějaké nové hřiště? 🤭

IMG_9943.webp

A ze jsem tak smely, chapu spravne, ze rozdeleni tymu je:

Red Dragons=Cechy
Blue Sharks=Morava
?

A rozdeleni hracu do tymu je podle trvaleho bydliste? Nebo se budou tahat sirky a ten kdo si vytahne kratkou hraje za Brno? ;)

Jmenuji se Alexander, nikoli Alexandr.
Narodil jsem se na Mělníku moravským rodičům, kteří před tím bydleli na šífu a po Labi sháněli být.
Můžu hrát za obě strany.
Já ho nechci, vem si ho ty.
Neboj se Sašo, on si tě někdo k sobě vezme. Představení jako od pana Srstky 😂

Jmenuji se Alexander, nikoli Alexandr.

Předpokládám, že to byla narážka na to, že jsem Ti omylem zkomolil jméno v úvodníku, omlouvám se, opraveno.

• To se mi líbí
Reactions: PFP
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom