2...jedeme s Marky na naši první společnou hru v 2020kolik vás bude?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
2...jedeme s Marky na naši první společnou hru v 2020kolik vás bude?
No, uvidím,jsou naplánovány zahradní práce...Snad se vám bude u nás líbit, greeny jsou chlupaté, pomalé...ale déšť pomohl, trochu hřiště změklo a zazelenalo se. Doporučuji dát si Vlastičky "vytuněný hotdog"2...jedeme s Marky na naši první společnou hru v 2020![]()
No, jeli jsme dle Foreca a naštěstí to vyšloPřed chvílí se tu prohnaly kroupy, snad už bude lepší.
Taková vzácnost, někdo z Jamky přijel k nám na hřiště! Mrzí mě, že to nevyšlo. Teda 5w na dvojce rovnou na green! Super, chápu tvou euforii, každý když prvně přepálí rybník je v transuNo, jeli jsme dle Foreca a naštěstí to vyšloz auta jsme vystupovali ještě za deště a na 8 jsme s hrůzou koukali do dáli přes 3, jestli to co vidíme půjde na nás a máme fofrem utíkat pryč nebo ne.....šlo to jinam
Hřiště mě pripomnelo Trhovy Štěpánov, domácí to tam musíte mít super. Díky dešťům v posledních hodinách na fw trochu vody, ale co bychom chtěli, když jedeme v takovém počasíjá šel vlastně většinu hřiště v euforii, když jsem na 2 skončil po odpalu 5w na greenu a druhy míček 2 metry od greenu
Mate to tam fajn. Tak snad někdy příště![]()
Dyť je to do kopce.Zítřejší ranní turnaj u příležitosti Slunovratu je zrušen - hřiště je pod vodou![]()
Nene, může se vylít rybník a pak je zaplavený green dvojky a fervej trojky je mokrá normálně, teď tam určitě stojí voda.Dyť je to do kopce.![]()
Jasně. To jsem si představila jak je rybník z dvojky vylitej až ke klubovně.Nene, může se vylít rybník a pak je zaplavený green dvojky a fervej trojky je mokrá normálně, teď tam určitě stojí voda.
Tak to asi ne, ale voda kolem klubovny a na akademii být může, steče to tam právě z kopce. Má být hezky, snad to rychle vyschne..ta fervej trojky pak smrdí když to tam je mokrý dlouho.Jasně. To jsem si představila jak je rybník z dvojky vylitej až ke klubovně.![]()
Máme tam hrát v pondělí turnaj.Tak to asi ne, ale voda kolem klubovny a na akademii být může, steče to tam právě z kopce. Má být hezky, snad to rychle vyschne..ta fervej trojky pak smrdí když to tam je mokrý dlouho.
Vůbec netuším jak to tam vypadá, jen odhaduji...ale je možné, že ten turnaj nebude.Máme tam hrát v pondělí turnaj.
Tak to abych si začal vymýšlet náhradní program. Že ??
Tak zítřejší seniorka taky zrušenaMáme tam hrát v pondělí turnaj.
Tak to abych si začal vymýšlet náhradní program. Že ??
A byloTak zítřejší seniorka taky zrušenabude to tam moc mokrý...