Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Bohužel jsem na hřišti více než týden nebyla, minulý týden pršelo...dneska jsem pracovně nestíhala. Má být hezky, chci si jet taky zahrát ještě a tuším, že mokro bude dost...greeny netuším. Snad zítra nebo ve čtvrtek...uvidím. Tak snad nebudeš moc zklamaný.
Tak jsem si ráno pro jistotu zavolal - propíchané greeny (asi jako všude) a vody prý také dost. Tak návštěvu nechám na jindy
Ale ještě jsem tam nehrál, takže se tam určitě stavím
Vzhledem k aktuální situaci, kdy od pondělí 22.3.2021 došlo k rozvolnění pohybu pro realizaci volnočasových aktivit a vzhledem k příznivému vývoji a předpovědi počasí, počítáme od pátku 26.3.2021 s postupným otevíráním našeho areálu Na Vrších.
Pohyb v areálu je zatím stále omezen na skupinky (v našem případě flighty) v maximálním počtu 2 osob. Výdejové okénko s drobným občerstvením je povoleno. Služby drivingu a cvičných ploch budou také postupně k dispozici.