Máte rádi hřiště Kořenec? Jak se vám líbí, jak hrajete, osobní dojmy a spokojenost a zážitky vítány. V čem byste doporučili ostatním Kořenec, na co třeba si dát dle vás pozor, resp. s čím počítat, aby zážitek byl co nejlepší.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Oni si dělali jen srandu.No tak nestrašte, za měsíc tam jedem s partou na 4 dny![]()
Už je to lepší, upravili startovací srub a když je v restauraci svatba dá se tam sehnat něco k jídlu, ale venku. Dokonce to má výhodu, že po 9-ce si můžeš dát, kafe nebo pivo a pak pokračovat dál. Myslím, že to využije téměř každý. Když jsem to říkal provoznímu restaurace, že by bylo fajn aspoň o víkendu srub otevřít ikdyž není svadba tak, prý se jim to nevyplatí ???A ještě bych doplnil jednu věc - svatby. Ty tam bývají docela často a je lepší se Kořenci v ten den vyhnout. To se tam ani nenajíte.
Já tam letos taky plánoval (na 3 dny), ale nakonec jsem zvolil Jezera.V loňském roce jsem zde strávil 6 dní dovolené a i letos tam jedu na 4 dny.