Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dneska bylo krásně.

Rychle Hodkovičky
Zobrazit přílohu 29116

Hrali jsme s kamarádem jamkovku a trapně 3:3.

Kromě jedné jamky, kde jsem poslal 3 míčky do rybníku me to docela bavilo.

Jenom už mám toho zimního golfu dost. Ve stínu zima, hřiště kraťoučké, zem tvrdá (nešlo zapíchnout týčko), greeny dobrodružství (zimní).

Už bude teplo?
Jinak
- hostivař - 690 až 890
- Hodkovičky z ČGK - 390

🤷‍♂️
 
Minulý víkend jsem byl oba dny v Beřovicích celkem spokojen, vzhledm k podmínkám 96+95 ran nebylo úplně blbě. Dnes se to ještě trochu vylepšilo, za 92 ran. Doufám je to trend, kterým budu pokračovat. A to jsem prosím já blb při patu do birdie na tříparu dokázal vyrobit čtyřpat, minout půl metru do paru na devítce a po několika mizerných ranách odsoudit svou 5w trvale na trestnou lavici do garáže:)
 
Dnes to bylo utrpení za mezinárodním mistrovstvím asie. Na každou ránu jsme čekali, pět i víc minut. počasí pravděpodobně stejné jako včera, ale pocitově o hodně horší. Pořád promrzlé prsty a ztuhlá záda při tom neustálém čekání. Výsledek tomu odpovídá, 99ran:(
Naštěstí jsem si na šestnáctce udělal radost povedeným dlouhým patem do berdíka, tak to nebylo všechno úplně nanic:)
 
Jen pro představu jak pomalí jsou, ty flajty šli po nás, za námi dvojice Korejců, ty jsme viděli naposledy na trojce, pak už ne. Ani kdyz jsme měli odpáleno na poslední jamce nebyli vidět ani na greenu šestnáctky. A to jsme šli ve třech.

Kolega ve flajtu to komentoval slovy, že na recepci to vypadalo jako v Soulu na nádraží.
 
Jen pro představu jak pomalí jsou, ty flajty šli po nás, za námi dvojice Korejců, ty jsme viděli naposledy na trojce, pak už ne. Ani kdyz jsme měli odpáleno na poslední jamce nebyli vidět ani na greenu šestnáctky. A to jsme šli ve třech.

Kolega ve flajtu to komentoval slovy, že na recepci to vypadalo jako v Soulu na nádraží.
Ta dvojice měla za sebou ještě díru…
 
Dnes aj tu byla docela kosa - 3 st
hra celkem lepsi nez v sobotu. Dokonce 1 birdik a 4
6106484D-AA0B-4556-9448-6C81C14DAF6A.jpeg


pary
 
Včera jsem to nevydržel a vyrazil na hřiště.
Chvílema poletoval sníh , ale nebyl vítr, tak se to dalo. Moje hra : železa dobrý, večky
jsem dlouho neměl v ruce, ale v závěru už to šlo. Driver průser. Dnes jsem měl na TrackManu lekci s trenérem. Kouknul na mně a hned mu bylo jasný co už zase dělám blbě ( napřimuju se v závěru nápřahu ). Přístavil za mě židli a já jsem se musel celý nápřah a kus prošvihu zadkem
dotýkat opěradla. Dost se to zlepšilo. Začal jsem švihat zevnitř ven atd.
Asi si ji budu s sebou brát i na hřiště. Když se z hřiště stane čekárny, tak si na ni pohovím 😀
 
Nevěřil bych, ale studium španělštiny děsně vyčerpává. Myslel jsem, že budu minimálně každý druhý den na hřišti, ale ve všední dny jsem to nedal. Byl jsem odhodlaný v sobotu vyrazit na nějakou hezkou 18-ku (myslim tím hřiště) ale vzbudil jsem se v 10:30. Normálně vstávám v 7:30 i o víkendu. Tak jsem počkal na oběd a odpoledne vyrazil na tréninkovou 9-ku MagnaGolf (par 28 ... na internetu píšou 29, ale já tam našel jen jednu 4-parovou jamku) . Ferveje hrozný, bunkery příšerný, grýny Ok. Layout děsnej: sráz-grýn-sráz. Vpodstatě jediná možnost byla trefit grýn, jinak to vždy skončilo pod spodním srázem. Buď to tam šlo rovnou nebo se to odrazilo na horním srázu přejelo celý grýn a skončilo stejně pod spodním. Hrál jsem dvěma míčkama 18 jamek a za 36 jamek jsem dal asi 10 parů a nepočítaně dabláčů. Horrible ... jak říkáme mi španělové...😜
 
Včera jsem dal hřiště Alhaurín. Design a panoramata pěkný, ale kromě tříparů jsem maximálně na dvou jamkách viděl kam hraju. Ferveje lepší než den před tím, ale žádný zázrak. Bunkery stejně příšerný jako den předtím. Grýny OK. Kromě personálu jsem nepotkal na hřišti jedinýho španěla. Vede Holandsko a Švédsko. Na to, že jsem vlastně netušil kam hraju se mi dařilo výrazně lépe. Opět jsem hrál dvěma míčkama, protože pár, se kterým jsem měl být ve flightu nedorazil. Přede mnou 4 fligt, za mnou 4 flight. Času bylo požehnaně. 2x birdie 14 parů, 3 triply a zbytek tak napůl bogie a double. Ze všech hřišť, co jsem ve Španělsku zatím absolvoval asi nejkopcovitější. Bez buggy ani zadarmo.🤪
 
Tak jsem dnes všem ženám ,které jsem potkal popřál k svátku ;);) Říkal jsem si,že když jsem byl tak pozorný, golfový bůh mne dozajista odmění pěkným skóre :D:D Kotlina byla skoro prázdná :):) 94 ran,37 stb,33 patů,4 pary,8 bogí,5 dablů a 1 other ;);) Pocitově nejlepší letošní hra.Srovnal jsem si driver novým postojem,a dokonce mne míň bolí záda po hře :up::up::up:Kolínka zatím drží,tak ve čtvrtek znova ;);)
 
Začínám mít ze své hry dobrý pocit.Dneska opět 94 ran,36 stb,33 patů a žádný triplík ;);) Tělo si pomalu zvyká na zátěž. Pokud to takto půjde dál, budu potěšen.
Blažený výraz po hře :D:D:D
 

Přílohy

  • 10112209040100.jpeg
    10112209040100.jpeg
    102,2 KB · Zobrazení: 112
Začínám mít ze své hry dobrý pocit.Dneska opět 94 ran,36 stb,33 patů a žádný triplík ;);) Tělo si pomalu zvyká na zátěž. Pokud to takto půjde dál, budu potěšen.
Blažený výraz po hře :D:D:D
To přejde, neboj😉😉😉
 
jsem si na tebe dneska vzpomněl,když jsme se plazili za vjetkongem :D:D:D

Jj, taky si vždycky na Jardu vzpomenu, když mám podobný zážitek. Začínám té situaci říkat soukromě: "Jardova pomsta" :)
 
Dneska jsem navstivil hřiště Capobino. Má dvě naprosto odlišné devítky. První je přímo v zástavbě, takže se mi povedlo jedno "bóóól in vindou". Ferveje horší než je zde obvyklé. Bunkery stejně děsné jak je zde obvyklé. Druhá devítka byla zaplťpánbu výrazně lepší. Nebyla už v zástavbě a i plochy byly kvalitnější. Zdaleka nejhorší ale bylo osazenstvo. Britský a německý důchodci. Myslel jsem, že gerontoidním zážitkům z Floridy se nic nevyrovná, ale byl to omyl. Na odpališti jsme čekali vždy minimálně pět minut. Toto hřiště rozhodně nedoporučuji. Na to, že jsem byl z toho čekání dost zpruzelej tak výsledek těsně pod devadesát nebyl špatnej. A extrémně se mi vydařil jeden drive. Na 290m čtyřparu jsem skončil 3m před grýnem. Ale carry. Míček byl zabodnutej ve svahu vyvýšeného grýnu. A kdyby se někdo nepřející chtěl zeptat jestli jsem zachránil alespoň par, tak ho zklamu. Easy birdie z 15 cm.😎😉
 
Jj, taky si vždycky na Jardu vzpomenu, když mám podobný zážitek. Začínám té situaci říkat soukromě: "Jardova pomsta" :)
První devítku jsme měli podle rozpisu před sebou volno 30 min ;);) Přesto jsme dokázali v plném flajtu dorazit naše asijské spoluobčany na 5 jamce :(:(Dotrpěli jsme to do konce.Do startu druhé devítky jsme měli 30 min.Klidná káva a pokec.Na odpališti dvojky jsme se posadili na prdele a čekali.Naši milovaní spoluobčané byli na greenu dvojky a za nimi se na ferveji pohupovali dva flajty. Ano bylo to náročné.Jenom díky mé klidné povaze a dechovému cvičení jsem to ve zdraví došel :D:D:D
 
Už se nám polehoučku sezóna blíží, před sebou máme nádherný prosluněný víkend. Rána ještě trochu mrazivá, ale hřiště se nám pomalinku probouzí ze zimního spánku. Kdo se vydáte na hřiště, pochlubte se v tomto vlákně svojí hrou a pár vět věnujte prosím kdyžtak i stavu hřiště - my ostatní se podle toho už zase začínáme řídit, jako inspirací, kde už to jde a kde ještě raději chvíli počkat a jet jinam. Zároveň - pokud budete vědět, že hřiště ve vaší bublině (které sledujete) otevírá či má nějaké novinky, mrskněte info k příslušnému hřišti prosím taky. Viz kategorie "Golfová hřiště".

Ještě to úplně jaro není, ale už konečně nakukuje, takže vyndat hole, dokoupit míčky a hurá ven, alespoň odpoledne na sluníčko!

Jak psát o své hře do tohoto vlákna? Hlavně osobitě: každý máme svůj vlastní styl. Příspěvek může být dlouhý i krátký. Je dobré si hru celkově sesumarizovat, zkusit vypíchnout, co mi šlo, případně, pokud na to seberu zdravou odvahu pomocí sebekritiky, co mi nešlo - tím to jednak vypustíme ze sebe a zároveň dodáváme sebevědomí ostatním, že v tom nejsou sami. A že taky kazíme. Jestli napíšete své celkové skóre nebo ne, je na každém z nás. Ale obecně, není se s žádným skóre za co stydět. Všichni tu máme za sebou hry dobré i hry nepovedené, každý z nás tu s golfem někdy začínal. Doplňte i postřehy ze stavu hřiště, poznatky, které mohou být pro kohokoli dalšího užitečné (např. možnost slevy, uzavřené jamky, problémy na recepci, skvělý/špatný stav hracích ploch atp). Pokud si uděláte fotku, mrskněte si ji sem. Ona nás ostatní tak nějak hezky naladí. Nebojte se hřiště pochválit, třeba i to negolfové zázemí, např. tipem na nějakou parádní ňamku z jídla, usměvavou obsluhu a tak. Každá návštěva jakéhokoli hřiště je něčím zajímavá.

Pokud příspěvky ostatních čtete, můžete povzbudit jejich autora tak, že kliknete na "To se mi líbí, shot" u takového příspěvku. Pisatele to jednak určitě potěší a za druhé získá pocit, že patří tak nějak více mezi nás, ostatní nadšené golfisty. A každá sdílená informace může být pro někoho užitečná. Inspirujme se, raďme si, pomáhejme si. Díky všem, kteří alespoň sem tam přispívají se svými zážitky z našich golfových životů do tohoto vlákna (ale i dalších) a spoluvytváří tak naši 19.jamku.

Hezkou hru všem! ⛳
 
Upraveno:
V sobotu 12.3. mám na Kotlině teetime 11.30 a 13.50 ;);)Pokud se chce někdo přidat,budu potešen.Jako můj host platí za 18 jamek cca 650kč Hřiště je v dobrém stavu,hraje se na letní greeny,které jsou flekaté,trochu hrbolaté,ale na to co je za datum jsou super :up::up:
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom