Kolega ve flightu tam zahrál birdie, takže green naprosto luxusní..Náhodou, ten grýn na 12. byl bezkonkurenční
Ještě jsem nepatoval přes jetel, až teď v Berouně![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kolega ve flightu tam zahrál birdie, takže green naprosto luxusní..Náhodou, ten grýn na 12. byl bezkonkurenční
Ještě jsem nepatoval přes jetel, až teď v Berouně![]()
prosim vysvetlit pro ty co nehrali, dikyKolega ve flightu tam zahrál birdie, takže green naprosto luxusní..![]()
Zimní green, dejme tomu protože normální v rekonstrukci, ale navrtat 20cm vedle jediného trsu pampelišek je masakr...prosim vysvetlit pro ty co nehrali, diky![]()
to se jako really hralo na zimni green?? omgZimní green, dejme tomu protože normální v rekonstrukci, ale navrtat 20cm vedle jediného trsu pampelišek je masakr...![]()
Tak on to bys spíš grýnek, možná tak 5m v průměru. Víc by se stejně neupatovalo, to by si taky člověk mohl zlomit patrto se jako really hralo na zimni green?? omg
Zlatá hra ze žlutých v seniorechMůj první start nad MIDech a paráda, Beroun je prostě úžasné hřiště, škoda toho počasí v pondělí a ten green na 12-tce byl poněkud nešťastný, ale jinak jsem si užil dva dny skvělého golfu.
Za 92 a 94 jsem rád, z bílých je to občas tak dlouhé, že i dostat se na některých jamkách na fairway pro mě bylo s HCP 14 dost obtížné.
![]()
1. GPA Czech Mid & Senior Tour - turnaj MID-amatérů | Česká golfová federace
Výsledková listina hráčewww.cgf.cz
V obouAle jen ve druhém kole..
Jamka #12 se hrála na zimní grýn (viz můj půlnoční příspěvek výše). Tak to od začátku postavili, že se zhoršovat nebude. Prý uvažovali o tom, že tu jamku vynechají úplně, to prý možné je, ale pak by nikdo nemohl ani zlepšit. Tak jí tam nechali, ale nastavili turnaj jen na zlepšování. Takhle to vysvětloval Aleš Libecajt při vyhlašování výsledků
Zlatá hra ze žlutých v seniorech
Kdybys byl na vyhlášení, tak jsi dostal cenu - vyhlašovalo se pořadí Na rány netto a dotyčný tam musel osobně být a ještě nesměl být vyhlášený v soutěži bez odpočtu HCP. Tvé jméno zaznělo![]()
Myslel jsem si, že to je kvůli zimnímu grýnu. Jen nevím, proč to nezmínil startér.Jamka #12 se hrála na zimní grýn (viz můj půlnoční příspěvek výše). Tak to od začátku postavili, že se zhoršovat nebude. Prý uvažovali o tom, že tu jamku vynechají úplně, to prý možné je, ale pak by nikdo nemohl ani zlepšit. Tak jí tam nechali, ale nastavili turnaj jen na zlepšování. Takhle to vysvětloval Aleš Libecajt při vyhlašování výsledků
Nějaká skleněná trofej + asi nějaký voucher na masážJen pro zajímavost, byla to hodnotná cena nebo jen diplom a nějaká drobnost? Já byl celkem unavený a nechtělo se mi tam čekat tak dlouho, startoval jsem už v 8:50. A hlavně jsem netušil, že bych se mohl umístit, viděl jsem tam kolem sebe mnohem lepší borce.
Konečně jsem letos zahrál v Pyšelích slušnější kolo- http://www.gamegolf.com/player/MarekCepl/round/2573675
82 ran, škoda toho double na poslední jamce, jinak pary a bogie. Z takovýho golfu má pak člověk i radost
No a teď to ještě zopakovat s někým ve flightu, nedej bože na turnaji![]()
Pod tlakem mu to tak nejde, já o tom něco vímNedej bože aby si to zopakoval pak v jamkovce![]()