Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj golfisté.

Hajek

Nováček
Jmenuji se Jirka a jsem členem golfového klubu v Semilech. Začal jsem s golfem pozdě, tj. v 54.letech, hraji 4.roky a moc mi to baví. Nejvíce hraji na domovském hřišti, ale velmi rád zavítám na další hřiště v blízkém i vzdálenějším okolí. Zároveň vás zvu na opravdu krásné a specifické hřiště v Semilech. Všem přeji hezkou hru.
 
V Semilech jsem byl a máš pravdu, je jak krásné tak i specifické. Byl jsem tam bohužel zrovna v době nájezdu energetiků, kteří technikou poničili jedničku. Doufám se hřiště z toho vzpamatovalo. Snad se tam zase někdy dostanu.
 
Ahoj. Už je vše hotovo a minulou sezónu bylo hřiště v dobré kondici. Tak snad ti to někdy zase vyjde. Hezký den J.
 
Ahoj @Hajek - vítej na 19.jamce. Semilské hřiště je - jako žádné jiné v ČR. Do teď si pamatuji svoji první návštěvu toho hřiště, kdy jsme šli dva flajty proti sobě - jednička a dvojka, a nad nám letěly další míčky z odpaliště osmičky. Tohle se jinde zažít nedá. :)

Jak si se ke golfu dostal?

Vítej mezi námi a ať se ti tu líbí. Zdravím do Semil!
 
Ahoj. Díky za reakci. Joo, třeba turnaj v Semilech je fakt zážitek. Někdy leží na ferveji 8.-12. míčů a fakt si každý musí hlídat, aby neodehrál cizí míč a taky, aby mu nějaký nepřistál na hlavě.
Hrál jsem tenis a hnoho mých kamarádů přešlo dříve od tenisu ke golfu, který jsem dlouho považoval za sport pro chodce, ale to byla velká chyba. Měl jsem začít mnohem dříve, kor když mám hřiště tak blízko. Tak teď oba sporty kombinuji, ale golf hraji v létě více, jen už se ho nenaučím tak, jak bych chtěl.
Hezký den a ať už je jaro a můžeme začít.
Jirka
 
Ahoj. Díky za reakci. Joo, třeba turnaj v Semilech je fakt zážitek. Někdy leží na ferveji 8.-12. míčů a fakt si každý musí hlídat, aby neodehrál cizí míč a taky, aby mu nějaký nepřistál na hlavě.
Mohu potvrdit, byl jsem tam kdysi na turnaji a takovou „kanonádu" hned tak nikde nezažiješ 🙈

Alespoň, že nemocnice je hned vedle hřiště. 🤭😂
 
Ahoj Jirko, jsem taky v Semilech členem a vlastně hraji hlavně tam, i když jsem už odehrál většinu hřišť v ČR. Jsem o pár týdnů starší a nerad chodím po hřišti sám. Asi jsme se tam už potkali, ale každopádně až to dovolí počasí, tak si můžeme spolu zahrát.
 
Ahoj Jirko, rád vidím známou tvář 😆 tak se těším na setkání nejen v rámci FriendlyCup
 
Ahoj, taky zdravím! Semily mám strašně rád! To hřiště má kouzlo a ty lidi tam jsou skvělí! ( ale Méča mi chybí :cry: ) Pro nováčky nic lehkého, i když je to krátké hřiště. Už jen ten úvod: jednička vyžaduje dlouhé draw a přitom většina rekreačních golfistů ho nedokáže cíleně zahrát. Naštěstí zmizelo pár stromů a podobně je tomu tak i na trojce. Každá jamka je něčím specifická a pro mne je největší výzvou Rytinka. A zmińovaný problém s křížením jamek při turnajích?Stačí trochu opatrnosti! Ostatně místní si vás v pohodě pohlídají! A kde jinde se člověk naučí hrát pod tlakem, když na něj "civí";) najednou třeba i 10 podobných šílenců, jako jste vy.:)
 
Ahoj Jirko, rád vidím známou tvář 😆 tak se těším na setkání nejen v rámci FriendlyCup
Ahoj Honzo, taky se těším, až bude jaro a začneme. Zatím se měj a uvidíme se na prvním FriendlyCupu. :up:
 
Semily mám strašně rád! To hřiště má kouzlo a ty lidi tam jsou skvělí!
Taky mam Semily zaryty hluboko do pameti. Prvni hriste, kde jsem dokazal zahrat celkove pod PAR. Navic na to celou dobu dohlizel @requo , takze jeho kysely oblicej tu krasu jen podtrhnul!
 
Navic na to celou dobu dohlizel @requo , takze jeho kysely oblicej tu krasu jen podtrhnul!

Já tam nebyl a ta částka taky nesouhlasí! Všechno popřu! A všechny případné fotky jsou určitě upravený!
 
Já tam nebyl a ta částka taky nesouhlasí! Všechno popřu! A všechny případné fotky jsou určitě upravený!
IMG_3892.jpeg
IMG_4198.jpeg
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom