Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Sensory na golfové hole vs Apple

adioverride

Nováček
Ahoj golfisti a golfistky :),
prosím vás máte někdo zkušenost s Arccos senzory a nebo případně jinou variantou pro apple uživatele? Na garmin jsem toho našel hromady. Tak hledám fakt reálnou zkušenost apple uživatelů s jakýmikoliv senzory :)

Díky moc,
A.
 
Ahoj,

Má reálná zkušenost s Arccos čipy končí tam, že jsem si koupil hole Cobra, které je mají integrované v gripech. Od skutečného používání mě tehdy odradila nutnost pípat čipy s telefonem a především roční poplatek cca 3500 Kč.

Co koukám, tak už je možnost párovat i s hodinkami a je tam 45 dní zdarma vyzkoušení, ale 160 $ ročně je furt dost masakr👎.

Ke hře tedy s Apple Watch používám GolfShot v placené verzi za cca 1200 Kč/rok a nemám výhrady. Byť už hodinky nabízí skrz tuhle app i různé analýzy švihu, sledování vzdáleností holí atd., u kterých to často detekuje různý pohyb rukou jako úder a musiš to pak ručně opravovat, já tohle neřeším. Pro mne je zásadní možnost jednoduchého zápisu výsledku a přehled vzdáleností. A to zvládá skvěle.
 
Ahoj adioverride,
upřímně jsem nad tím taky a stále přemýšlím, tak jsem rád, že ses zeptal, počkám na odpovědi.

Třeba aplikací na měření ran jsem zkoušel hodně, ale zůstal jsem u Hole19 pro iOS. Golfshot jsem také zkoušel, je to skoro to samé. Ale protože mám v Hole19 odehráno přes x let, tak už nebudu měnit na jinou.
Na drivingu jsem si postačil s appkou ShotVision, Zepp golf a mirror vision. Stačí stativ a můžeš si analyzovat a studovat i zpomaleně svůj swing.
Ten Zepp golf je dobrý na tempo, pokud používáš i apple watch.
ShotVision je skvělý na rychlosti, ať míčku nebo hlavy hole a úhel odpalu.

Ale nejvíce jsem si oblíbil GolfTracer, nevím kolik jsem platil, ale nemusíš platit ročně, pouze jednorázově. Nicméně to sem nepatří a neodpovídám na dotaz :)
Měj se
 
Používám už dost let Golfpad a jejich senzory. Předtím na androidu, nyní 4 roky na jabku. Fungují bez problému. Akorát musíš “pípat” hůl k mobilu, není to automatické. Tím nejspíš zase odpadá to co je u garminu, že ti to zaznamená ránu i když nechceš nebo naopak nezaznamená a musíš editovat po hře.
Nemá to žádnou analýzu švihu, jen místo a hůl, počítá to pak kde co.
Platím asi 20 dolarů ročně, nevím přesně..
 
Tak je to furt stejná okrádačka - 45 dnů na zkoušku získáš jen když si objednáš čipy za 10$. Když je už máš (jako já), tak máš smůlu. Po 45ti dnech solíš přes 3000 Kč/ rok.👎👎
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom