Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

RequoCup 2019 19.jamky: 6.6. - 9.6.2019 Mladé Buky

V kalendáři akcí 19.jamky: 06-06-19, 07-06-19, 08-06-19, 09-06-19

Stav
Uzamčeno.
Jsem trošku nervózní ... už dlouho se nikdo nezeptal : "Kdy už tam budem ..."
Nezapoměli jste náhodou, že už tam budem za čtyři a někteří už za tři dny?

Ohledně té modré šlamastiky ... je jasný, že se Dáša hodila marod, protože se chce vyhnout tý ostudě, která ty naše montérkáře čeká. :cool:;)

Mimo jamku, se s moc golfisty nestýkám a ten jeden, co mám na něj kontakt mi to nebere. Asi se už domáknul, do čeho bych ho chtěl namočit ... 😜
Musíš mu říct, ze bude v tom lepším týmu a odveze si pohár 😂😂😂
 
Aktualizace týmů - cerveni a modri.

Dnes se bohuzel z ucasti omluvil dalsi hrac - @TomasV (modry tym). Nastalou situaci jsme s kapitany obou tymu @doktordee a @PFP a Kamilem Rodem (dotceny hrac zmenou) vyresili nakonec nasledovne:
  • Z cerveneho tymu k modrym se presouva Kamil Rod.
  • Cervene jako hracka obohati @ver.svobo
  • Porad mame tedy jedno volne misto k modrym! Nemate chut se nekdo na posledni chvili pridat a doplnit modry tym?
Pokud se uz nikdo nenajde (btw please, dalsi se uz neomlouvejte a dorazte i kdyby hromy blesky... - ohrozuje to nejen hru, zabavu a soupereni dalsich prihlasenych, ale vyvolava i problemy s neobsazenymi misty v pokojich atd, kdy jsme se za vsechny ucastniky zarucili na cestne slovo, ze fakt dojedou) mame pripravenou variantu soupereni i pro lichy pocet hracu - soucasne je nas 12 cervenych a 11 modrych.

Konec sdeleni. :)
 
Upraveno:
Urcite, nasadime ho proti Tobe na singla a klidne si dam na nej flek, ze vyhraje....
 
Ještě mě napadlo: vyhlašuju tímto dobrovolnou sbírku vašich nepotřebných golfových přebytků. Pokud se vám válí doma něco, co již nevyužijete a mohlo by někdy v budoucnu udělat někomu dalšímu radost jako cena na některé z budoucích akcí 19.jamky, tak dovezte. Uskladním, uchovám, využiju. :)
 
Ještě mě napadlo: vyhlašuju tímto dobrovolnou sbírku vašich nepotřebných golfových přebytků. Pokud se vám válí doma něco, co již nevyužijete a mohlo by někdy v budoucnu udělat někomu dalšímu radost jako cena na některé z budoucích akcí 19.jamky, tak dovezte. Uskladním, uchovám, využiju. :)
jestli to udělá radost nevím, ale něco by se našlo :cool:
 
Requo Golf Cup 2019
RED DRAGONS vs. BLUE SHARKS

1. den - flajty - FOURBALL - 1.flajt v 14:00, začátek akce v 13:30

Nechce se mi to přepisovat z tabulky, takže níže screenshot, týká se (kvůli notifikaci zde na Jamce): @doktordee, @Vojtys_1, @Jerry, @Pepino, @RobertSlajs, @macdav, @honza62, @Marcela, @Paudr, @Dana, @DzejBee, @PFP, @Marklar, @Tomáš Kloud, @HonzaS, @sob1662, @Marta, @ver.svobo

fourball.PNG



Komentář:
  • V pátek v Mladých Bucích, start 1.flajtu v 14:00
  • Buďme všichni na místě včas, krátké zahájení RequoCupu je v pátek 7.6. v 13:30 u recepce!
  • Rozdělení do dvojic a následně do flajtů proběhlo na základě konzultací s oběma kapitány (stesky a úplatky směřovat k nim). Brány na zřetel byly jednak výkonnosti, jednak organizační důvody, jednak fáze měsíce, horoskop a tahání sirek. Tento stav je daný pro pátek - sobota bude určena kapitány jednotlivých týmů po vzájemných diskusích určena po páteční hře.
  • aktuální rozložení týmů - viz samostatná příloha včetně výpočtů osobního HCP pro jednotlivé devítky. U každého byl vzat aktuální HCP dle serveru čgf k pondělí 31.5.2019/1.6.2019, případně, poslední známý. Pokud hrací HCP u někoho vyšel na více, jak 36, bere se max 36.
  • Hrací HCP dvojice pro 4hry je vypočítán jako 2/3 rozdílů průměru hracího HCP dvojice. Rány k dobru jsou zvýrazněny v tabulce, budou zaznamenány na připravených skorkách
  • Předposlední flajt: Za modré hraje v pátek díky lichému počtu modrých sám Jiří Sobek (souhlasil skorem dobrovolně, bez nátlaku... nedivte se, že bude mít velké černé brýle :), proti dvojici červených. Může hrát jedním, nebo dvěma míči - dle jeho volby na každé jamce. Dovysvětlíme případně na místě.
V pátek hrajeme Fourball:
  • Jamková hra dvou týmů o dvou hráčích. Oba hráči hrají vlastní míč, za výsledek týmu na jamce se bere výsledek lepšího z hráčů.
Už tam budeme!

 

Přílohy

  • Týmy.PNG
    Týmy.PNG
    125 KB · Zobrazení: 360
Upraveno:
Za modré hraje v pátek díky lichému počtu modrých sám Jiří Sobek
No to jsem na něj zvědavej, jak zvládne singly 😂 😜
 
No to jsem na něj zvědavej, jak zvládne singly 😂 😜
@Jerry , v patek jdes singly po skonceni fourballu sam, vem si svitici micek.... My nejdem

Na singly mame nachystane jine prekvapeni.
 
...... ja si beru les, ty to vem pres pravy dzihad ... ;-)))
At vas ani nenapadne litat nekde po lesich. Nejedeme houbarit.
Prvni metr vlevo od stredu fairwaye a druhy metr vpravo od stredu fairwaye (na 2 metry konverzaci udrzite). Tak az na green. potom uz zmena a max 2 putty (idealne 1 nebo chip-in).
Modra je dobra
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom