Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Stačí mrknout na ceník (jako před chvílí pro zajímavost já) a když letmo sečtu,co v ceně máme a kolik to stojí běžně, tak ta sleva je dost markantní - cca. 60%.
Vypadá to,že nás to nádobí opravdu nemine .Místo last minute bych to spíše viděl na velké DÍKY Martinovi!
Já bych se nebál, kromě Davida, co bude sušit čumák, protože nemám kofolu, si jistě všichni dáte něco dobrého do čumáku a mě se ta sleva vrátí. Dělám si srandu, tuhle akci nedělám pro peníze, ale protože vás mám rád. Trochu. Některý. Už jsem zmínil, že minicooper má zákaz vjezdu do Brd?
Jak říká Tomáš, myslím, že tohle je hodně pěkná nabídka a určitě na červnový víkend nebude mít Martin problém hotel u hřiště obsadit. Proto to řešíme po domluvě s Martinem takhle dopředu, aby případně volná místa mohl komerčně a jistě za jiné ceny nabízet dál. Je to speciál pro 19.jamku a ani já nechci, aby na tom Martin z Hořehled nějak tratil, když už se nám takhle nabídl a zbytečně si v případě menšího zájmu blokoval pro nás místa. Takže nižší cenu později určitě ne, žádný bonus za počet účastníků není. Také si to platím.
Tak hotovo.
Koupil jsem poštovního holuba, malý batoh, naplnil ho (ten batoh ) a celé to poslal do Hořehled, tak mi dej Martine vědět až ho chytneš
Snad si nesplete adresu
Já bych se nebál, kromě Davida, co bude sušit čumák, protože nemám kofolu, si jistě všichni dáte něco dobrého do čumáku a mě se ta sleva vrátí. Dělám si srandu, tuhle akci nedělám pro peníze, ale protože vás mám rád. Trochu. Některý. Už jsem zmínil, že minicooper má zákaz vjezdu do Brd?
Kormorány jsem teda vážně nečekal.
No nic pošlu krysu potrubní poštou. Ptáci tam nejsou ale zase plno jiných překážek,tak uvidíme
Btw. aby mě ten víkend nakonec díky těmhle pokusům nestál celou výplatu
Takže krysa na cestě a dej zase vědět
Kormorány jsem teda vážně nečekal.
No nic pošlu krysu potrubní poštou. Ptáci tam nejsou ale zase plno jiných překážek,tak uvidíme
Btw. aby mě ten víkend nakonec díky těmhle pokusům nestál celou výplatu
Takže krysa na cestě a dej zase vědět
Ok, připomínám a prosím všechny přihlášené, aby poslali Martinovi včas peníze. A samozřejmě, kdo chce jet s 19jamkou v červnovém víkendu do Hořehled, je vítán, pište se, nebo se ozvěte @kristyna pomocí soukromé zprávy. Bude to fajn, Martin objednal sluníčko. A znáte to, kde je jamka, tam kofola teče proudem a karaoké hraje na plný pecky! Když už tam ten plakát beru, tak to musí být pravda, že jo.
[GALLERY=media, 105]RollUp 19.jamky od requo; přidáno 1.3.2017 v 12:46[/GALLERY]