Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Děkuji. Teprve vcera jsem si to nainstalovala, takže se s tím musím naučit. Takže každá ráda je dobrá.
Upraveno: @Jirka75 tak nějak nevím, kde ten poslední sloupec hledat.
Děkuji. Teprve vcera jsem si to nainstalovala, takže se s tím musím naučit. Takže každá ráda je dobrá.
Upraveno: @Jirka75 tak nějak nevím, kde ten poslední sloupec hledat.
Záhada vyřešena - je to podle toho jak si to nastaví to které hřiště. Tzn. na webu i v app je to stejné. U nás je to 14 dní dopředu. Takže to půjde až ke konci května, sorry za komplikace.
Záhada vyřešena - je to podle toho jak si to nastaví to které hřiště. Tzn. na webu i v app je to stejné. U nás je to 14 dní dopředu. Takže to půjde až ke konci května, sorry za komplikace.
no tak počkáme do cca května než se budu moct přihlásit. Na www.teetime.cz mne to piše že se zobrazuje pouze na 14 dní a přihlášení na turnaj přes ČGF taky jeste nejde
no tak počkáme do cca května než se budu moct přihlásit. Na www.teetime.cz mne to piše že se zobrazuje pouze na 14 dní a přihlášení na turnaj přes ČGF taky jeste nejde
Jj, myslim, ze slepe dvojice by sly. Prima napad. Udelame. Vezmu ceny k vyberu, co zbyly z predchozi sbirky, bude supr, kdyz ten, kdo ma neco golfove nepotrebneho, priveze do banku, pridam to k vyberu. Sveho stastneho majitele si to urcite nejde!
Jj, myslim, ze slepe dvojice by sly. Prima napad. Udelame. Vezmu ceny k vyberu, co zbyly z predchozi sbirky, bude supr, kdyz ten, kdo ma neco golfove nepotrebneho priveze, pridam to k vyberu do banku. Sveho stastneho majitele si to urcite najde!