To je škoda, ale na druhou stranu docela dobrý impulz k tomu si udělat radost novým vozitkem?Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
Musím si najít nějaký jiný turnaj v okolí, Bohdaneč nezvládnu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je škoda, ale na druhou stranu docela dobrý impulz k tomu si udělat radost novým vozitkem?Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
To by se u všech všudy nenašlo místo v autě u někoho jiného z Prahy? Vždyť vás tam je...Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
Jedu v neděli do Bohdanče a mám místo v autě. Klidně tě vyzvednu. Telefon na mě:777 770 015.Musím se odhlásit, omlouvám se. Zdechlo mi auto, do víkendu nebude určitě opravené.
Jj jasné. Dám
Užijte si to. Budu v Německu...A už se nám pomalu blíží další zastávka Requo Tour 2020.
16. 8. 2020 9:00 Česká Lípaparádní hřiště, prima lidé, hezké zázemí ..... v posledním flightu vnořená jamkovka mezi @PFP a @Marklar ... co víc si přát
přihlášení: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=629277171
Zobrazit přílohu 13611
Tak to jsem v klidu, jdeme spolu ve flightu a taky jsem tam ještě nebyl. Tak jen, kdo komu bude raditTak se k Vám zítra v Č. Lípě připojím, hřiště jsem ještě nehrál, tak snad mě nijak extra nevytrestá![]()
Díky za pochvalu, jsme rádi, že se výhra takto ujalaMOTIVAČNÍ ZPRÁVA netýkající se abstinentů a vyhraněných pivařů:
Včera jsem otevřel svou výhru za 4.místo na turnaji v České Lípě a chtěl bych pochválit toho, kdo vybíral Tramín - je výbornej, až skvostnej. Samozřejmě ten Tramín....
Čest a poděkování tomu, kdo ho vybral.
Jamkaři, berte to jako navýšení motivace vyhrát některou z cen na Requo tůře, protože nejen krásou pohárů je golfista živ. PF
To bude dobrý... Když na Praze západ prší 10mm, tak v Molitorově jen JEDEN. A plán pro Kouřim je 0-0,6, tak bych se toho nebál.Ten Molitorov je snad prokletej.........na jaře odloženo kvůli dešti, abychom si ten déšť zopákli v sobotu![]()
,